Okej,molim Vas,zaboravimo na priču tipa može se i preći i na pcie,to ti je zastarelo,radiće ali itd itd.
Podaci,imam Asus a7n8x-x bartona na 2500+,512 rama
9600XT
jel bi ovo radilo ? napominjem da nisam neki `žešći` gejmer,imam svoje omiljene igre i to je to. Btw,bilo bi lepo ponovo odigradi far cry sa nekom ekspanzijom (znam da je zahtevna igra,samo kažem ),a inače igram sport najviše (nba 2004,Pes 5 i pes 4),mada igram nešto manje pucačke trenutno (matoru) Black Hawk Down i igre poput tony hawk pro skatera i raznoh tycoon igara (rolercoaster se pokazao kao malo zahtevniji).
Trenutno imam ati 9200.
Na kojoj sigurno ne može da crkne kuler,to znamo al da se podsetimo.
neko je pominjao loše hlađenje na saphire 9600XT...Šta vi mislite? ne bih nikakav overklok,naravno,bitno mi da radi i da novije igre mogu nekako ljudski da igram u makar pristojnom frame rate-u na detaljima koji to omogućavaju.
...za te pare nađi 6600GT i videćeš kako su ti igre loše radile na tvojoj ubogoj 9200-ci, jer su drajveri za ATI (mislim na vreme kad su nastale dotične kartice) UŽASAVAJUÃI. Shvatićeš to tek kad budeš poterao tvoje omiljene igre na 6600GT...
`Grešiti je ljudski, ali da se stvarno zabrlja potreban je kompjuter.` Marfijev zakon
Jeste radilo biFarcry sasvim ok is sa tim 9600XT. Za te mozes naci i neki polovni 6600GT ili jos bolje neki 6800 pa ces koliko-toliko jedno vreme opet biti miran sto se tice igrica.
Ja sam tek pocetkom ove godine zamenio moju Leadtek 6600GT, mogu ti reci da sam se sit naigrao sa njom, sve zive nove igre sam bez problema poterao bio sa njom! Definitivno ako uzmes 6600GT(polovnu) za te pare, zagarantovano ces uraditi dobru kupovinu(odnos cena/performanse)!
Ma znam da je ati za drajvere blaga katastrofa,zato vas generalno i pitam oko nekog možda prelaza na geforce.
Opet neko kaže da jesu geforce sa boljim drajverima ali da više crkavaju.
Mislim nisam pametan.
Sećam se da je 6600 nekad bila dosta jaka kartica ali je ne vidim nešto u prodaji kao novu.
Ljudi,meni se polovna kartica ne uzima,mislim da igram par meseci nešto i da opet kad (crkne) ista moram da kupujem nešto novo...
ja bih novu karticu,pa kako bude,garancija je ipak garancija.
Mislim rekli su mi da ima razlike kod ati 9600 pro i XT a razlika u ceni je vrlo mala.
Jel ima neko predlog za novu karticu,sad pročitao sam ovde na forumu da treba i paziti šta se kupuje...
mislim nije reklama,ali gde stvarno kupiti neku grafičku ? Novu,a da je preporučujete da se uklapa u moje zahteve. Firmi ima jako puno,a ne bi da se kajem tek kad kupim.
A da dodash ti josh malo i uzmesh NOVU 7600GS ili GT ....Jbg..jeste vishe od 50Eur Al zato si 100%miran neko vreme..I josh 512 rama..i eonda mozesh da kazesh da si miran......Eto.ja ne pominjem PCI-e al ovo je jace od mene..Ja volim isto da igram PES 5, 6, 7 ..... Al i za to treba malo bolje da bi bash uzivao..eto..otvori se za nekih 150 eur i miran si..ili uzmi 9600XT ako bash `ocesh i OPET uzmi 512 Ram.... toliko..aj uzdravlje
ako mogu da pitam još nešto,pošto je veoma velika nestašica 9600XT kartica,i kažu da je garancija (samo) godinu dana,nešto sam razmišljao da kupim `lošiju` verziju 9600pro
Kažu da je tri godine garancije.
Malo me buni,jer izgleda da gotovo da nema kartice za agp port ( da valja) u cenovnom redu između 50 i 70 evra.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.