Sto se mene tice treba se ponasati kao Kobac-Kobac iz crtaca `Pevac Silvester` kad se tuku pevac i ker... a maleni kobac navija za jednog pa za drugog i na kraju kaze: `Nije bitno ko pobedi pojescu onoga ko izgubi...`
Tj. Kupicu onoga ko bude povoljniji... trenutno ni jedan ni drugi nisu povoljni... jedino mi je zao ovih koji kupise nove grafike viseg-srednjeg segmenta jer da su sacekali mogli su za iste pare da uzmu nesto iz viseg segmenta...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
ako bude tako kad se zavrsi frka oko faksa mozda napazarim neku novij useriju karti, po mogucstvu nvidia 6** 7**(eventualno), ako ne ondak 7870 recimo i boli me cuk :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Problem je sto ovde neki navijaju za petla ili psa :: cak i ako im nije povoljnije za njihov licni novcanik :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Problem je što neki sede po ceo dan za kompom i kroz google vuku jedan te isti search spremni ko zapete puške da prave teme na berzi... __________________ Scourge of PCBerza
:: Problem je sto ovde neki navijaju za petla ili psa :: cak i ako im nije povoljnije za njihov licni novcanik :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Problem je što neki sede po ceo dan za kompom i kroz google vuku jedan te isti search spremni ko zapete puške da prave teme na berzi.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Problem je sto ovde neki navijaju za petla ili psa :: :: cak i ako im nije povoljnije za njihov licni novcanik :: :: :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: :: Cooler:TitanVanesa- :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: Case:CM Storm Enforce :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: Mouse:Mx 51 :: :: Screen: Dell :: :: :: ::
Re: NVIDIA Cutting Video Card Prices in October to Compete with AMD?
04.10.2013. 16:49
status: user broj poruka: 573
kresanje cena mora doci TITAN na 600$ GTX780 na 400 $ Nece ostati konkurentni od 15 oct. ako ne skresu cene .)
DAUM=TRAUM=CRVENO=BIK
:: :: http://www.techoftomorrow.com/2013/pc/nvidia-cutting-video-card-prices-in-october-to-compete-with-amd :: :: Pa ovi su totalno prsli :D :D Ako ako samo tako da znaju de im je mesto... :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
Re: Re: NVIDIA Cutting Video Card Prices in October to Compete with AMD?
04.10.2013. 16:53
status: user broj poruka: 1272
Ako je kresanje cena, zasto AMD 290x kosta u pretprodaji 1000 dolara (radi se o srednjoj ceni)?
Nemoj samo da je zbog ekskluzive i prestiza. Cena je krajnje nerezonska, cak i za kartu koja bi u teoriji usila Titana u svim segmentima.
edit: to bi kod nas bilo 1000 eura.
:: kresanje cena mora doc :: TITAN na 600 :: GTX780 na 400 :: Nece ostati konkurentni od 15 oct. ako ne skresu cene . :: :: :: DAUM=TRAUM=CRVENO=BI :: :: :: :: :: http://www.techoftomorrow.com/2013/pc/nvidia-cutting-video-card-prices-in-october-to-compete-with-amd :: :: :: :: Pa ovi su totalno prsli :D :D Ako ako samo tako da znaju de im je mesto... :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
Re: Re: Re: NVIDIA Cutting Video Card Prices in October to Compete with AMD?
04.10.2013. 18:23
status: user broj poruka: 573
Koji 1000$ gde to? na newgg 729$ i to uz BF4 Ako mislis na one Svedjane kod njih je Titan 1200€ tako da su cene smesne... Ja ti kazem da karta R9 290X 15. oct. nece da kosta vise od 649$
DAUM=TRAUM=CRVENO=BIK
:: Ako je kresanje cena, zasto AMD 290x kosta u pretprodaji 1000 dolara (radi se o srednjoj ceni) :: :: Nemoj samo da je zbog ekskluzive i prestiza. Cena je krajnje nerezonska, cak i za kartu koja bi u teoriji usila Titana u svim segmentima :: :: edit: to bi kod nas bilo 1000 eura :: :: :: kresanje cena mora doc :: :: TITAN na 600 :: :: GTX780 na 400 :: :: Nece ostati konkurentni od 15 oct. ako ne skresu cene . :: :: :: :: :: :: DAUM=TRAUM=CRVENO=BI :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.techoftomorrow.com/2013/pc/nvidia-cutting-video-card-prices-in-october-to-compete-with-amd :: :: :: :: :: :: Pa ovi su totalno prsli :D :D Ako ako samo tako da znaju de im je mesto... :: :: :: :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
Ne ubedljivo sto je bilo najbolje da uradite je to da ste sacekali i da ste uzeli GTX780 ili AMD kada izadje i kada padnu cene. Ajde sada ja koji cekam kartu i ovi koji su kupili 780 OK.Ali ostali stvarno znaci najmanje sto ste mogli da kupite 2-3 meseca kasnije je GTX780i tj GTX770Ti, tj oslabljeni GK110. Za pare GTX770 tj GK104. Jbg drugi je cip ako nista drugo to je kao da ste uzeli 680 umesto GTX670, najmanje. Ali dobro ko se nadao da ce krenuti mahnito izbacivanje karata ovakvo. Vi pricate uzmi GIGABYTE GTX780, Uzmi ASUS, pa sta ako izadje za 2 meseca GTX780 sa 6GB nabildovana, natvikovana, sta cete da radite vi sa ASUSom, dok ja budem odradio Step up lepo, vi cete da duvate u prste i da se pravite da je to nepotrebno. Necu da mi se dogadjaju takve stvari nikada zbog nasih distributera koji nisu ispratili najbolju NVIDIA na svetu da obezbede nama. To vas doceka samo jedno jutro na netu. NVIDIA spremila tu i tu kartu.
Ti si sine opterecen da moras po svaku cenu da imas najbolji i najnoviji hardver... Pa sta ako kupis kartu i za dva meseca izadje bolja? Da neces mozda da prodas bubreg da bi je imao samo zato sto je nova i par procenata jaca, i nemoj slucajno da nije Evga inace neces da jedes i da spavas dok ne umres... Ne kapiram Vas nazovi entuzijaste, ako si ti uopste i jedan od njih.. Ima razumnih ljudi koji trose novac na skup hardver, neki radi posla, neki radi zabave ali nisu toliko optereceni, a ti brate samo hvalis ono sto tebi zapada za oko, a druge omalovazavas jer nisu ludi da daju brdo para samo zato da kazu da imaju i da mogu, a dobit nula. Zajebi ta sranja vise.
:: Ne ubedljivo sto je bilo najbolje da uradite je to da ste sacekali i da ste uzeli GTX780 ili AMD kada izadje i kada padnu cene. Ajde sada ja koji cekam kartu i ovi koji su kupili 780 OK.Ali ostali stvarno znaci najmanje sto ste mogli da kupite 2-3 meseca kasnije je GTX780i tj GTX770Ti, tj oslabljeni GK110. Za pare GTX770 tj GK104. Jbg drugi je cip ako nista drugo to je kao da ste uzeli 680 umesto GTX670, najmanje. :: Ali dobro ko se nadao da ce krenuti mahnito izbacivanje karata ovakvo :: Vi pricate uzmi GIGABYTE GTX780, Uzmi ASUS, pa sta ako izadje za 2 meseca :: GTX780 sa 6GB nabildovana, natvikovana, sta cete da radite vi sa ASUSom, dok ja budem odradio Step up lepo, vi cete da duvate u prste i da se pravite da je to nepotrebno :: Necu da mi se dogadjaju takve stvari nikada zbog nasih distributera koji nisu ispratili najbolju NVIDIA na svetu da obezbede nama :: To vas doceka samo jedno jutro na netu. NVIDIA spremila tu i tu kartu :: ::
:: Ti si sine opterecen da moras po svaku cenu da imas najbolji i najnoviji hardver... Pa sta ako kupis kartu i za dva meseca izadje bolja? Da neces mozda da prodas bubreg da bi je imao samo zato sto je nova i par procenata jaca, i nemoj slucajno da nije Evga inace neces da jedes i da spavas dok ne umres... Ne kapiram Vas nazovi entuzijaste, ako si ti uopste i jedan od njih.. Ima razumnih ljudi koji trose novac na skup hardver, neki radi posla, neki radi zabave ali nisu toliko optereceni, a ti brate samo hvalis ono sto tebi zapada za oko, a druge omalovazavas jer nisu ludi da daju brdo para samo zato da kazu da imaju i da mogu, a dobit nula. Zajebi ta sranja vise :: +1 :)
Sta ces ti Wlado moj kurac da radis? Da drndas neki benchmark, overklokujes i da igras igrice? Tebi tome kompjuter sluzi? Definitivno nekim ljudima ne treba davati tehnologiju, ako ne umeju da je iskoriste za ono cemu sluzi. A pride, vrtis istu pricu na svakoj temi. Samo imas drugi raspored reci. _____________________________ http://oi45.tinypic.com/2dinl8p.jpg
:: Ne ubedljivo sto je bilo najbolje da uradite je to da ste sacekali i da ste uzeli GTX780 ili AMD kada izadje i kada padnu cene. Ajde sada ja koji cekam kartu i ovi koji su kupili 780 OK.Ali ostali stvarno znaci najmanje sto ste mogli da kupite 2-3 meseca kasnije je GTX780i tj GTX770Ti, tj oslabljeni GK110. Za pare GTX770 tj GK104. Jbg drugi je cip ako nista drugo to je kao da ste uzeli 680 umesto GTX670, najmanje. :: Ali dobro ko se nadao da ce krenuti mahnito izbacivanje karata ovakvo :: Vi pricate uzmi GIGABYTE GTX780, Uzmi ASUS, pa sta ako izadje za 2 meseca :: GTX780 sa 6GB nabildovana, natvikovana, sta cete da radite vi sa ASUSom, dok ja budem odradio Step up lepo, vi cete da duvate u prste i da se pravite da je to nepotrebno :: Necu da mi se dogadjaju takve stvari nikada zbog nasih distributera koji nisu ispratili najbolju NVIDIA na svetu da obezbede nama :: To vas doceka samo jedno jutro na netu. NVIDIA spremila tu i tu kartu :: ::
Meni samo nije jasno zbog cega potreba za tolikom kolicinom vulgarnosti ? Svaki put pominjes muski polni organ a jos cudniji su mi admini da na to ne reaguju ali reaguju kad Vlada nesto napise !
P.S.Nemoj da mislis da imam nesto protiv tebe licno vec smatram da si se previse opustio i da to nije na mestu !
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Zato sto ne mogu da citam temu, a da ne vidim njegovu u kojoj ispisuje ceo esej od 5 strana o EVGA.
Imam, da kazem `imam`, ortaka koji je ucio od mene o kompjuterima, sada misli da je popio svo znanje ovoga sveta, upropascuje drugima kompjutere, praveci od jednog harda 5-6 particija u kojima su definisani ovi za filmove, ovi za muziku..itd. Svrha kompjutera mu je da startuje defrag svakih 5 minuta, a onda drugima kenja kako ja nemam pojma. A isto je lud koliko i Wlada. Prsotina. A blage veze nema o advanced delu Windowsa, nikada nije pipnuo Linux/Unix ili bilo koji drugi OS. Kad udje u igricu ili film, vise vremena provede stelujuci gluposti, nego igrajuci samu igru. Imaju vrlo slican mentalitet.
@Sky Opusti se i uzivaj, svi mi imamo polne organe. To je deo nas. :) A fond reci je bogatiji kada ih poznajes i koristis. Batali se finoce u ovom svetu, sa nekima trebas da postupas kako dolici, sa drugima drugacije. Sa debilima ne treba biti fin, dok sa finim ljudima trebas biti. I ne zelim da stvaram nikakvu masku `finoce` jer je to cista glupost. Sa Wladom sam i najfiniji, a nisi dobro procitao recenicu. Nisam mu rekao pusi ga ili tako nesto.
P.S. Kolicina vulgarnosti bi inace bila, da sam pisao 200 reci, od koja je svaka druga ili treca `bezobrazna`. .)
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Ahhahh, ma jok ne ljutim se na tebe, nego me nervira debilijana. Zapeo za jednu kompaniju i umislio da prave najbolje. A on jos jedan u nizu glupih potrosaca ove planete. A tek sto mu je svrha, koju sam naveo, sto za to kupuje skupe delove. Sad kad izadje PS4 i kada ga `moduju`, kupujem ga da bih igrao neke igrice koje su vrlo zanimljive. A ovaj komp, sto sam za njim, kupljen je da bih mogao da radim na njemu, a ne da cekam da mi se 5-ti i svaki sledeci layer u photoshopu muci sa otvaranjem i radom na istima. I ne samo photoshop, nego sve sto ide uz Adobe paket :) Plus X-Fi poluprofi muzicku, da bar mogu da imam jasniji zvuk, kada radim nesto u FL Studiu ili CuBase, jer nesto i implementiram ako je potrebno vezano za neku prezentaciju. Bilo ppt/flash ili video.
Ali, za gejming i da pustam benchmark programe i klokujem....mislim.....mislim......dodje mu kao da si kupio Ferari a drndas mu samo gepek.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.