Treba mi monitor za igranje, net, malo filmova.Sta preporucujete?Trenutno imam Asus vw 222s .On ce da putuje posle dugih 6 god vernog sluzenja,kod svastike :) pa mi treba nesto sa sto vecom dijagonalom .grafika je 7850 1gb ddr 5.
Kakva je situacija sa osvetljenjem na P2414H? Nedavno mi se pojavila neka `senka` na U2311H pa cu ga ovih dana nositi na reklamaciju i pretpostavljam da ce doci do zamene... Vidim da je na `Professional` modelima osvetljenje manje nego na `UltraSharp` pa ne znam da li da se drzim sigurice (U2312HM) ili da idem na malcice vecu dijagonalu. 250cd/m^2 vs 300cd/m^2? I da li ima neke bitne (primetne) razlike izmedju AH-IPS i E-IPS panela?
ok uzeto u razmatranje pa cu da vidim ,a kakva su misljenja o Asusu i LG-ju,ovo pitam posto sam stvarno jako zadovoljan sa svom tehnikom i komponentama koje su kupljene od gore navedenih proizvodjaca?
Ja bih uzeo LG 23EA63V-P zato sto ima bolje vreme odziva od drugih ips monitora koji kostaju oko 160e ili Dell u2312hm jer je ga ljudi po forumima hvale. LG pravi panele za vise proizvodjaca monitora tako da ti je svejedno koji ips monitor uzmes. Razlika izmedju ips monitora koji kostaju oko 160e je u velicini, vrsti ips panela (e-ips, ah-ips) i postolju koje je odlicno napravljeno kod Dell u2312hm i na mom monitoru Dell u2311h. Dell s2340l ima glossy (sjajan) ekran sto bi moglo da ti smeta.
Sve cu uzeti i razmatranje pa na kraju preseci sta cu i kako hvala svima na pomoci.Asus me najvise zainteresovao sa garancijama od 36 pa i vise meseci.videcemo za koji dan sta ce da bude
Hvala drugari za savete i na ponudi VMARC.Monitor je stvarno extra ovako na prvu loptu ,jos malo dok ga precackam i namestim kako meni odgovara ima pesma da bude.Vec sada mi oci kazu hvala ,ovo dodje kao melem na ranu.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.