kakav crni ASUS naspram ovakvog DELL-ovog monitora (P2414H) u istoj cenovnoj kategoriji . Čak i da je za nijansu skuplji,ipak su pojam u kategoriji monitora u odnosu na Asus. Ja sam ga naručio u ponedeljak u WinWinu,ali se malo zakomplikovala kupovina.Nadam se da će biti kod mene do petka-subote.Ako stigne,javljam utiske.
Ako imas para uzmi LG 23EA63V-P jer ima bolje vreme odziva od Dell u2312hm. Neces primetiti usporavanje slike ni na tom Dell-u a i LG pravi ips panele za Dell tako da ti je svejedno koji od ova dva monitora uzmes.
LG paneli su i u Dell-u tako da je razlika samo u fabričkoj podešenosti slike, i izgledu monitora. Ne verujem da možeš da pogrešiš mnogo. Ja bih uzeo neki od ova dva Dell-a zato što je postolje odlično i možeš da podešavaš monitor u svim pravcima. Pogledaj naravno pre kupovine sam, nisu svačije oči iste.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.