uzeo sam od kolege Ati 4850 da se malo izigram posto sam ovih dana na bolovanju pa se smorih kod kuce...da ne duzim, konfa je sledece MB Asus M4A88TD-Evo,4gb ddr3 Mushkin blackline,PSU je OCZ 500w Modextreme... medjutim kad bocnem graficku,samo mi zasvetli led od kucista kao da napajanje nema snage da je potera,glupost..jer sam je vozio do februara istu tu u komp i mnoge druge od 5850,4770,4870... resetujem bios,izvadim graficku upaliom komp sve radi ko podmazano... fleshovao bios isto sranje!
nisam siguran da moze da radi, mozda da probas drugi slot? Ako ti je radila ploca, znaci da je problem u grafici.. ili je nisi gurnuo `muski`
:: uzeo sam od kolege Ati 4850 da se malo izigram posto sam ovih dana na bolovanju pa se smorih kod kuce...da ne duzim :: konfa je sledece MB Asus M4A88TD-Evo,4gb ddr3 Mushkin blackline,PSU je OCZ 500w Modextreme.. :: medjutim kad bocnem graficku,samo mi zasvetli led od kucista kao da napajanje nema snage da je potera,glupost..jer sam je vozio do februara istu tu u komp i mnoge druge od 5850,4770,4870.. :: resetujem bios,izvadim graficku upaliom komp sve radi ko podmazano.. :: fleshovao bios isto sranje ::
nabavio sam adapter kacim je na drugi komp... inace menjao sam mesta u slotovima,probao kresati bez optike i hard... sad kacim na drugi komp,medjutim mozda me jebu drajveri kad sam probao da instaliram katalist,roknuo mi je plavi ekran...fala bogu imam vremena al ne bas i zivaca,al cu se igrati
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.