Izmedju 5770 i 6850 oseti se razlika u zahtevnijim igrama, bez AA naravno.
U igrama kao Mass Effect 3 ne oseca se preterano jer sama igra nije nista spec zahtevna.
Skyrim 6850 vs 7770
Ovde prednost ima 7770, dosta su manji FPS dropovi u odnosu na 6850 kad naleti zahtevna scena (masovna makljaza, magije itd). Overall fps je nesto veci i dropovi su znacajno manji nego kod 6850 sa AF 16, bez AA na Ultra podesavanjima.
Sigurno bi razlika izmedju 5770 i 7770 bila i osetnija u korist 7770 u Skyrim-u i slicnim malo zahtevnijim igrama.
Moja preporuka ti je 7770, nek je i Powercolor, samo da nije referentna.
Onda, pravac 7770. Nema nikakve veze što je PowerColor. Pa, meni PowerColor 4830 radi u drugom kompu preko 3 godine i ništa. Samo sam menjao pastu i podmazao vent.
:: Nije nista radjeno. Pouzdana informacija :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: nije toliko brža da opravda odsutstvo garancije.. :: :: :: :: Ko zna šta je rađeno s njom. Garancija glavu čuva.
vec sam jednom prilikom uporedjivao i 7770 je nesto bolja karta od 5770 ali ne moze da se poredi sa 6870, sa 6870 mogu i filtere da povecavam u nekim igrama i sve radi super, negde smanjim na 1680rez......
izmedju te dve karte oko kojih je dilema uzeo bih 7770 ako je 100 ispravna....
Za 500 din. je premija. Sad, testovi su takvi kakvi su, pitanje ko ih i kako radi. Prednost 6870 dolazi do izrazaja u AA, sto je meni npr. veoma bitno. Potrosnja neuporedivo na strani 7770. Kako god, vazno je da si zadovoljan.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.