Pozdrav, doslo vreme da pazarim neki solidan, poveci monitor. Nasao sam ih dosta, neki imaju super odziv i kontrast, ali su skupi ili nemaju dvi izlaze, a neki obrnuto, pa sad ne znam sta mi je ciniti. Uzeo bih nesto od ovoga:
Mogu da izdvojim do 270-280 eura, pa mi predlozite sta od ovoga da uzimam, ili dajte neki novi predlog :) BenQ mi se dopao po ceni ali kada sam ga video uzivo rozocarao sam se, tako da otpada.
A šta tu radi Acer - Benq kao opcija (Benq je brand i fabrika koji je osnovao Acer)? Ovaj čak nema ni povoljnu cenu, a ako si - a nisi, prečešljao malo forum, video bi da ovde trenutno baš eldžika uz Philips (mada mislim da je to sve isti q - ista firma) važi za najbaj rešenje u low budget 22` widescreen rešenjima. Također, da ne upadnemo u copy-paste teme, od svega ovoga važnija ti je garancija (na squikee pixel-e) i mogućnost da primerak koji kupuješ probaš na licinom mestu. (Forum čitaj, seljaka pitaj).
Mislim da je ovo trenutno best buy za gejmere,malo prelazi tvoj budzet,ali ima 2ms odziv...E sad vidi koliko ti je to isplatljivo i da li ti zaista treba brzi odziv od 5ms: LG Flatron L226WTQ-SF TFT/LCD, 22`, Wide, 1680x1050, 2ms, 3000:1, 300cd/m2, 0.28mm, 170°/170°, HDCP, D-Sub, DVI-D 295e http://www.pcberza.co.yu/komponente/detail.php?id=38762
DaSick-ov predlog je najbolji..jer na monitoru ne treba da se stedi..bolje pricekaj i ustekaj pare za 22` lcd sa dvi-jem i uzivaj kao pravi covek..Takodje ti mogu predloziti i Asus mw221u koj isto kosta oko 300 eura..mozd akoj euro manje i odlican je..ja ga imam i stvarno je slika perfektna(ima iste karakteristike kao i LG)..pozz
Asus MW221 je ubica samo tako... Mogu sigurno da kazem da je bolji od LG-a jer sam ih video jedan do drugog, kod LG je izrazenije pozadinsko probijanje svetla. Dizajn, slika, sve zajedno je neverovatan...
i ti tft monitori su meni nesto rizicni il su me `napalili oko tih nekih mrtvih piksela.. Bas gledam po radnjama novi izlozeni monitori a imaju taj mrtav crni piksel koji bode oci... puknes pare i posle treba oci da ti ispadnu nad crnom tackomm...Dodje mi da kupim obican monitor 19sticu za 100 evrica i miran sam...izuzev sto ti oduzme pola metra radnog prostopra..
E video sam neki monitor u WIN WINU 22` i daje ti garanciju na 1 mrtav piksel 3 godine.... toliko od mene...:)
Hvala na odgovorima, oticicu do neke radnje i uzivo pogledati monitore :) Inace, po zakonu prvih 7 dana od kupovine robe je probni period, i u toku probnog perioda mozes zameniti/vratiti monitor ili bilo koji uredjaj ukoliko ga nisi ostetio koriscenjem. Cak i ako ti se slucajno ne svidja boja, npr mnogo je srebrnkast, meni se svidja crni :P Ako ne zele da zamene/vrate novac, obratite se inspekciji i sve ce biti ok :)
:: Hvala na odgovorima, oticicu do neke radnje i uzivo pogledati monitore : :: Inace, po zakonu prvih 7 dana od kupovine robe je probni period, i u toku probnog perioda mozes zameniti/vratiti monitor ili bilo koji uredjaj ukoliko ga nisi ostetio koriscenjem. Cak i ako ti se slucajno ne svidja boja, npr mnogo je srebrnkast, meni se svidja crni : :: Ako ne zele da zamene/vrate novac, obratite se inspekciji i sve ce biti ok : Hm...Nisam znao za to.Ako je tacno to je vrlo korisna informacija.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.