Upravo sam ih preuzeo i veceras ih montiram. Menjao sam ga jer cu uskoro da idem na monitor sa rezolucijom 2.560 x 1.440 i zato sto me je razlika kostala nesto malo. Za sve koje su protiv SLi varijanti (dex i djole...) meni on jednostavno radi i nemam problema i zato sam opet isao na tu kombinaciju. Pozdrav svima.
i5-2500k @ 4.2Ghz CM612S PP ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N650Ti-2GD5/OC BE SLi 2x1TB WD Black at RAID 0 CM Storm Sirus CM 932 Advanced & Corsair 750W
U zadnje vreme igram Borderlands 2 i Battlefield 3 iskljucivo (mislim da nista drugo nisam upalio). To za iskorisenost si upravu ali se oseti razlika skoro sam skinuo jednu 650-icu i osetilo se ne strasno ali da. Mogu ti reci da 650-ica je odlicna krta za te pare koliko kosta iznenadio sam se (zadnja 3 dana se igram samo sa jednom). Toplota mislim da nece biti problem jer ima jedan od 230mm da duva u obe :) buka isto nije problem jer komp je u svojo sobi (soba za igranje) i uglavnom sam sam tamo i nosim sluske tako da i to nije problem.
i5-2500k @ 4.2Ghz CM612S PP ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N650Ti-2GD5/OC BE SLi 2x1TB WD Black at RAID 0 CM Storm Sirus CM 932 Advanced & Corsair 750W
Jednu sam dao burazeru a on meni njegov 560-ti (prodao sam je) Drugu stavljam u komp za goste (kada dodje buraz ili neki ortak da peglamo zajedno) isto bila 560-ti ( isto prodato)
Nek te sluzi,a itekako sam protiv SLI(CF)varijanti,ali dobro. :)Dex je objasnio zasto.+Sto neke igre vrlo ali zaista vrlo lose koriste SLI(CF),a to su upravo one koje ja pasionirano igram :)
Naravno sve ima svoje,ako se gleda cist FPS te 2 gtx 760 tamo gde su iskoriscene 90%++ siju single gpu varijantu za isti novac.Zavisi sta zelis.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Eto i ja i Djole smo protiv, kao sto si i napisao u prvom postu :) ali zbog svojih nekih razloga se ne bi upustali u te vode, ali eto nikada necu nekoga prozivati ili napdati ili forsirati moje kao ispravno a tudje kao pogresno resenje, kao ovde neki, jer eto, neko razmislja drugacije i svidja mu se nesto drugacije.
Da li si siguran? Iz mog direktnog kontaka cinimi se da se u igrama bolje snalazi 650 jer ima vise memorije i cini mi se da je malko jaci/brzi a sigurno trosi manje struje i manje se greje i nije toliko bucna (skoro je skroz tih). Jer u kompu sa C2D E8500 klokovan na 4.5 ghz i 560ti znaju dobro da zageju i napajanje i kuciste, a onda se malko to sve cuje da ne kazem oseca (polece).
:: Eto i ja i Djole smo protiv, kao sto si i napisao u prvom postu :) :: ali zbog svojih nekih razloga se ne bi upustali u te vode, :: ali eto nikada necu nekoga prozivati ili napdati ili forsirati moje kao ispravno a tudje kao pogresno resenje, kao ovde neki, jer eto, neko razmislja drugacije i svidja mu se nesto drugacije :: :: Sto odose 560 ti, pa jace su malo od 650 ti :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Pa njih sam i imao zato ti sve ovo i kazem. He he nisam ja taj koj se ljuti na ta pitanja bash uvek. :) EWE 185e komad i5-2500k @ 4.2Ghz CM612S PP ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N650Ti-2GD5/OC BE SLi 2x1TB WD Black at RAID 0 CM Storm Sirus CM 932 Advanced & Corsair 750W
Mozda se coveku i isplati ako bi na primer uzimao za sebe po 10-20e, mi bi dali 200e za eto 760 na primer, ustedeli bi 50 i vise i srecni i mi i on.. Ako je free usluga, onda ljubim ga puno! :DDD
Fala Vi. :-) Nisam ni ja isao, celu godinu radim k`o kinez, nadam se da cu moci sledece da odem negde preko, da se odmorim k`o covek na jedno 10-15 dana. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
:: koj si ti Car : :: Uf kako bih voleo da sam isao na bilo kakvo more ali posao mi nije dao :: :: i5-2500k @ 4.2Ghz CM612S P :: ASUS Sabertooth P6 :: 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz :: MSI N650Ti-2GD5/OC BE SL :: 2x1TB WD Black at RAID 0 :: CM Storm Siru :: CM 932 Advanced & Corsair 750W :: :: :: Sad mi je poslao razglednicu sa Bahama :: :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: :: :: ::
:: Hahaha, ne ocajavajte momci, prelomice se on kad mu donesem domacu rakicu i jedno domace peceno prasence i ajvar, ima da se umasni samo tako... :D::::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.