Javio mi drug iz winw...i pita da li bi hteo nju da uzmem. Ista cena je kao i za MSI Gaming, koju sam narucio pre skoro mesec dana. Do sad nisam imao nista od Gigabyte-a, pa me interesuju Vasa iskustva i saveti?
Uzeti odmah ovu ili cekati jos malo MSI (rekao mi je da mogu da nabave MSI ili Asus DCUII, ali moram jos malo da cekam)?
Kako se pokazao Windforce 3x?
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
Uzmi bolja je to verzija ! Koju cenu ti daju na otplatu ? Meni su za Asus DCUII trazili 730 € , mislim tako izadje.Van svake pameti !
I ja razmisljam o ovom Gigabyte !
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Karta je dobra ali je pitanje koliko se isplati ici na odlozeno tj koja je ukupna cena ..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Pa cena je oko 73000din., sto mu dodje oko 640eura. (U kesu cu da dam 20k din, a ostatak na 10 rata bez kamate.
Asus, dok su ga imali, je bio 79000din. (na otplatu)
Ko ti je trazio 830 eura za dcuII?
:: Uzmi bolja je to verzija ! Koju cenu ti daju na otplatu ? Meni su za Asus DCUII trazili 730 € , mislim tako izadje.Van svake pameti :: :: I ja razmisljam o ovom Gigabyte :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
I sad moze Asus da se uzme ali je ta cena od 730 € na otplatu ! Provericu sutra opet !
:: Pa cena je oko 73000din., sto mu dodje oko 640eura. (U kesu cu da dam 20k din, a ostatak na 10 rata bez kamate :: :: Asus, dok su ga imali, je bio 79000din. (na otplatu :: :: Ko ti je trazio 830 eura za dcuII :: :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` :: :: :: :: Uzmi bolja je to verzija ! Koju cenu ti daju na otplatu ? Meni su za Asus DCUII trazili 730 € , mislim tako izadje.Van svake pameti :: :: :: :: I ja razmisljam o ovom Gigabyte :: :: :: :: Superior Technology :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: ::
Lazes Sky da je 730e. To mi reci razveseli me malo kada je cena preko 650 ASUS znaci 750e mi je OK za Classy. Kako si me obradovao kada si rekao da je ASUS preko 650e. xexe. Majke mi da sam pristao na Titan ili ASUS za kaznu sebi bi ih izvadio iz kompa i stavio na sto i ne bi koristio nego slabio kartu i rekao E to ti je kazna sada jel si bio lud.
Gledao sam poredjenje za gtx 670 asusa i gigabajta isti djavo, neko tamo neko vamo, ali sve nijanse, generalno rame uz rame su, cak je i malo bolji wfx3 od DC II sto se tice buke i temperatura.
Samo da ne bude kao prosli put..Ima samo nikako da stigne pa na kraju , mi se malo zahebali ne mozemo da nabavimo ! Nadam se da ces sad definitivno dobiti kartu i taj Gigabyte je sasvim ok.
:: Narucio. Treba da stigne za 2-3 dana :: :: Hvala na savetima. . :: :: Javljam kad stigne :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` :: :: ::
A da sacekam novog Radeoffa ? Kazu bice ubica Titana. Treba im samo od oko 50% da ga sustignu i prestignu :)
P.S.Nedam preko 550€ a na odlozeno necu da uzimam jer su cifre astronomske. Ovaj Asus DCUII cekam po normalnijoj ceni !
DCuII je dosta napredovao. Imao sam 560ti sada 760, hladjenje je sigurno 3 puta tise a i sama karta je osetno hladnija. Seriju 6 nisam probao pa neznam da li je biliza seriji 5 ili 7
:: Gledao sam poredjenje za gtx 670 asusa i gigabajta :: isti djavo, neko tamo neko vamo, ali sve nijanse :: generalno rame uz rame su, cak je i malo bolji wfx3 od DC II sto se tice buke i temperatura :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Momci iz mog susedstva koji su `kopali` danima i danima, 24/7 , kazu da su im asus DCII karte bile koji stepen hladnije nego windforcerke. E sad, ne znam da li je to primenljivo na nV GTX... ali radi se u sustini o istom cooling resenju...
edit: Sledeca generacija hladjenja koja je na ASUS 780 kartama bi makar u teoriji trebalo da bude jos bolja....
ja imam 660ti, pre nje sam imao 560ti, takodje iste utiske imam, tj. to sam i ocekivao jer sam citao o njihovim unapredjenjima u odnosu na prethodne karte i u odnosu na recimo TwinFrozr hladnjak sa istog modela.. u pitanju je velika razlika na hladnjaku DC2 660 i 560. Ne znam kakav je na 670, ali meni bi recimo bilo zanimljivo poredjenje ove GA770 ili 780 i DCU2
:: DCuII je dosta napredovao. Imao sam 560ti sada 760, hladjenje je sigurno 3 puta tise a i sama karta je osetno hladnija. Seriju 6 nisam probao pa neznam da li je biliza seriji 5 ili :: :: :: :: Gledao sam poredjenje za gtx 670 asusa i gigabajta :: :: isti djavo, neko tamo neko vamo, ali sve nijanse :: :: generalno rame uz rame su, cak je i malo bolji wfx3 od DC II sto se tice buke i temperatura :: :: :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: :: Cooler:TitanVanesa- :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: Case:CM Storm Enforce :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: Mouse:Mx 51 :: :: Screen: Dell :: :: :: ::
Prvo da se izvinim SVIMA, jer sam i sebe vise smorio zbog dvoumljenja, tj. troumljenja!
@Coa87
Pa gotovo u svakoj igri Gigabyte ima 1-10 fps vise (u rezoluciji 1920x1200, koja mene zanima), kazu da je tisa i na kraju ima istu ocenu kao Asus. Asus se nesto bolje klokuje, ali realno, da li ovakvoj karti treba dodatni klok? Ne planiram da je klokujem. (vidim da su radili review Gigabyte gtx780 rev 1.0 koja ima 1x6 i 1x8 pin, a sada postoji i rev 2.0 sa 2 x 8pin, pa je i klokovanje valjda bolje)
Koje su to bolje komponente u Asusu?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.