Moras svakako novi da ubacis zbog optimizacije osim ako vec nemas poslednji ili neki noviji..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Ako radi onda nema potrebe da preinstaliraš ali najcešce neide baš kako treba s tim. Najbolje je da skineš drajvere izvadiš grafiku staviš novu pa instaliraš nove.Imao sam par puta probleme da uopšte uklonim drajvere kad stavin novu grafiku mada je to možda i posledeca cestog menjanja grafickih karti.
Nemoj da zezas, wlada radi sa dva cleaner-a i nikad nista Ne treba ti cleaner, dovoljan je uninstall/install.
:: Fala ljudi.Ma pitam jer kad god sam radio nesto sa onim sweeper-om bilo je dizanje sistema posle toga :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-6970-Nitro 850W-H 100 :: :: ::
sta ti tesko deinstaliras stari, izvadis staru kartu, stavis novu, instaliras zadnji driver i to je to just for the sake of it cisto da odmah eliminises moguce probleme
Nasao sam ovo na sajtu AMD-a - AMD Catalyst Un-install Utility. Sluzi za brisanje svih drajvera i pripremu pre instalacije novih. Koristio sam ga nekoliko puta i sve sljaka bez ikakvih problema, tako da ne morate da se zezate sa raznim sweeperima, ovo je zvanican AMD-ov.
Nisam nista cackao oko drajvera.Imam instalirane 13.10 , samo sam zamenio grafike.Pri prvom starovanju Windows 8 lock screen se pojavio u maloj rezoluciji,nestao za sekund i pojavio se u pravoj rezoluciji.Sve radi kako treba.Hvala svima.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-6970-Nitro 850W-H 100
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.