qrac su oni resili za gtx460.ubacio sam ih i sve se raspada.probudio sam se jutros a komp u nekom stanju kao stand by.pritisnem po tastaturi nesto komp se resetovao.windows trokira... vratio sam dobre stare 306.97 i sve radi kao sat:)
460 ima problem odavno, ja sam bar imao, za druge ne znam. Stuttering je bio prisutan konstantno. Sa promenom drajvera u jednoj igri prekine a pojavi se u druge dve i tako random. Zbog toga sam morao da prodam kartu. Ako je i sada reseno dobro je, mada kasne dve svetlosne godine.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
Ne to gliga to je nešto drugo a potpuno si u pravu.To je kad igra ima 60 fps a onda ima nagli pad na 10 recimo a tu se baš oseti.to je bilo u nekoliko igrica ali se rešilo verovatno drajverima ili nekim patchom za igru.zadnjih godinu godinu ipo nisam ni sa jednom igrom imao takvih problema. Problem postoji od pre pola godine.Zadnji drajveri koji su radili kod mene a da mi se komjuter ne zamrzne bio je 314.22 a windows je imao podršku u vidu 311.xx za gtx 460.Nije problem samo sa gtx 460 vec i sa brdom drugih karti tipa 560ti ili 650... a ispoljavao se kao zamrzavanje komjutera najcešce kad koristiš brouzer mada se povremeno dešavalo i bez brouzera. Meni je windows apdejt posle pola godine pokazao da ima nešto drugo u odnosu na 311.xx pa sam skinuo instalirao i evo sve radi kako treba 24 sata.
time82 kako si instalirao te drajvere.Pokušaj da apdejtuješ preko windowsa.
i ja sam imao taj problem sa 560ti...resen je iskljucivanjem hardware acceleration-a u FFox-u
:: Ne to gliga to je nešto drugo a potpuno si u pravu.To je kad igra ima 60 fps a onda ima nagli pad na 10 recimo a tu se baš oseti.to je bilo u nekoliko igrica ali se rešilo verovatno drajverima ili nekim patchom za igru.zadnjih godinu godinu ipo nisam ni sa jednom igrom imao takvih problema :: Problem postoji od pre pola godine.Zadnji drajveri koji su radili kod mene a da mi se komjuter ne zamrzne bio je 314.22 a windows je imao podršku u vidu 311.xx za gtx 460.Nije problem samo sa gtx 460 vec i sa brdom drugih karti tipa 560ti ili 650... a ispoljavao se kao zamrzavanje komjutera najcešce kad koristiš brouzer mada se povremeno dešavalo i bez brouzera :: Meni je windows apdejt posle pola godine pokazao da ima nešto drugo u odnosu na 311.xx pa sam skinuo instalirao i evo sve radi kako treba 24 sata :: :: time82 kako si instalirao te drajvere.Pokušaj da apdejtuješ preko windowsa ::
Zanimljivo je sledece: nikakvih, ali NIKAKVIH problema sa...
22.09.2013. 21:49
status: user broj poruka: 10999
poslednjih (barem) dvadesetak drajvera nisam imao, na masinama u koje su ugradjene GTX470/GTX430/9600/9800 (512 GB DDR3). Ni u igrama, ni u brauzovanju (navodni problemi sa flash plugin-om, ukoliko je brauzer podesen da ``radi`` hardversku akceleraciju)...
Evo, juce je covek koji sada ima moju bivsu kartu (470) instalisao drajver 327.23, a ja sam ga danas instalisao na svoju masinu (770), na masinu u kojoj se nalazi 430-ka, i na masinu u kojoj se nalazi 9800-ka. Nikakvi problemi, ni u kojoj aplikaciji, nista, ama bas ni traga bilo kojem problemu... Zasto bi 460-ka bila izuzetak, sami djav0 zna (a mozda ni 0n)...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.