Imam dole navedenu masinu sa integrisanom grafikom. hteo bih da ubacim neku bolju grafiku nego sto je sada integrisana. A da molim vas i da nije jako skupa. Netreba za igrice to sam odavno prevazisao :) Gigabyte GA-B75M-D3H MB
kompjutera, a da taj posao zahteva dodatnu kartu? Naime, integrisana karta, u principu zadovoljava potrebe ogromne vecine korisnika kompjutera koji se NE IGRAJU. Dakle, svrljaju Internet-om, gledaju filmove itd. . Ako ti je karta potrebna za ozbiljan rad u oblasti ``grafike`` (arhitektura, 3D modelling, obrada videa...), onda ti ne bih preporucio kartu koju je preporucio kolega (em AMD, em Powercolor, u svojoj bransi najgora firma na planeti Zemlji), nego nesto iz proizvodnog programa firme Nvidia.
-``da nije jako skupa``, ne znaci nam mnogo. Navedi maksimalni iznos koji bi hteo da ulozis u kupovinu.
-``Ne treba`` (pise se odvojeno), nedostaje i zarez ili crtica ``- to sam odavno prevazisao`` ``A da molim vas i da nije jako skupa``. I ova recenica zahteva primenu znakova interpunkcije.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.