Zanima me nagradu za maticnu, kako moze dvoje da deli jedno mesto. Mislim da bi se svet tu slozio da to pripadne ASUSu ukupno gledano stim sto je GIGABYTE imao dobru plocu za Z77 a verovatno i sada za Z87. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Do not settle for second best... EVGA IS #1!
Gigabajt vec duze vreme ugrozava Asus samo sto vi to ne kapirate... ja odavno govorim da Gigabajt jurisa ka vrhu ali ne Asus zakon....
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Zanima me nagradu za maticnu, kako moze dvoje da deli jedno mesto :: Mislim da bi se svet tu slozio da to pripadne ASUSu ukupno gledano stim sto je GIGABYTE imao dobru plocu za Z77 a verovatno i sada za Z87 :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Do not settle for second best.. :: EVGA IS #1 :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.