Da li neko moze da mi kaze nesto u vezi ASUS ATI 2900 ili 2950 EAH XT sa 512mb
Posto mi je za sada skupa ati firegl uzeo bi nesto od ovih modela i to sa vodem hladjenjem. Potrebno mi je za 3d modelovanje. Da li je 88000 bolja? Hvala!!!!
ali nje sada poenta u tome sto ona ima 768mb, kakva je tu brzina i kakva je stabilnost. Zanimaju me shederi. Kako bi se maya ponasala. Ne bi da mi se blokira i da se pregrejava posto imao sam svakakvih problema sa tim. Koliko god da je vrucina, video sam ljude koji koriste kompjutere u vrelim rostorijama i sve lepo radi
nVidia je bolja za 3d modelovanje..a i ako si samo pasionirani igrac..opet je bolje resenje 8800gtx nego 2900xt..Moje misljenje je i da ti nece trebati vodeno hladjenje,vec samo lepo provetri kuciste i neces imati problema i dodatnih troskova..pozzz
Ja do sada sam imao Ati graficke kartice i bio sam zadovoljan, ali imam problema procesor se pregrejava, pokusavao sam da to sredim, ali mislim da NVIDA radi poblje sada ipak je AMD pokvario tradiciju ATI kartice koja je vazila za home workstation.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.