PNY stands for Paris, New York. As the company initially distributed memory modules from Paris, France to New York, United States Headquarters Parsippany-Troy Hills, New Jersey, USA
Resio sam da memorije od sada samo kupujem Mushkin memorije.
Founded in Denver, Colorado in 1994, Mushkin, Inc. has since become one of the nation`s most recognized Manufacturers of performance computer products worldwide and has well established relationships with all of the top computer component companies in the world including Intel, AMD, NVIDIA, LSI, as well as top retail channels globally. Exceptional quality, enhanced performance and unparalleled customer support are what make our products the best in the industry.
With a strong team of over 25 years experience, we have focused around cutting edge technology including digital storage devices and a complete selection of memory upgrades for desktops, servers and notebooks – we offer something for everyone. from business user to gamer. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Not many manufacturers can say they design, assemble and test their products in the U.S.A. But Mushkin has been making its products in the U.S.A. since its inception in 1994. That means, for more than 19 years, we have been uniting all aspects of performance to engineer something you can`t get from a spec sheet.
From the world’s independent memory leader. Each module is designed, manufactured, tested and tailored in the U.S.A. to maximize the performance of a specific brand name computer system..
Ipak necu GSkill, ovaj mi vise odgovara, jeftiniji je.
Pa sta cu nemam pare ja za to. Bas ti zavidim na tvom kompu. Eee kada bi ja samo to imao... A ovako ni igricu bre ne mogu da odigram... E samo da mi je da skupim pare za 570 DirectCU II.
poceli su da lice na GW, nisu ni oni tako kvalietni kao ranije..
mushkin jeste kvalitetan ali nije bas zahvalan da se bocne u bilo koju plocu.. cudi me da si bas njega odabrao pored gosn` dominirajuceg
:: PNY GTX 770 2048MB - 399 :: :: http://i.imgur.com/KYc5mwI.jp :: :: PNY GTX 770 2048MB OC - 439 :: :: http://i.imgur.com/nsPyCBy.jp :: :: PNY XLR8 GTX 770 Enthusiast Edition OC 4 GB - 499 :: :: http://i.imgur.com/OsD72Ys.jp :: :: Graficke karte dolaze sa garancijom od 1 god sa mogucnoscu dokupljivanja dozivotne garancije :: :: :: http://youtu.be/0TWP9r_nOF :: :: :: PNY stands for Paris, New York. As the company initially distributed memory modules from Paris, France to New York, United State :: Headquarters Parsippany-Troy Hills, New Jersey, US :: :: www3.pny.co :: :: :: NVIDIA Quadro 6000 Multi-GPU Compute Pac :: :: http://i.imgur.com/Flhgg3N.jp :: :: Profesionalne Graficke dolaze sa garancijom od 3 god :: :: MADE IN USA :: ::
Pa zato sto su Dominatori malo opali kvalitetom u poslednje vreme kako vidim kod ljudi. Mada nisu ni ovi mnogo jeftiniji. Ali kada placam bolje mi je da dajem pare nekoj Americkoj kompaniji Micron ili Mushkin a Dominatori se na Taiwanu prave. To je retko danas da neko pravi sve na zapadu i tu je vise ulozeno i investirano sigurno nisu potrcali za sto jeftinije i onda hocu da ih nagradim za to ako postoji mogucnost vec tako necega negde nama recimo. Postoji Caselabs, Mushkin, ne znam ko jos pravi da li hardove ili memoriske cipove u USA I da li pravi uopste. Slazem se da ove PNY nisu nesto sem one jedne sa 3 kulera, a imali su oni u proslosti neke fine referentne 580, pa onda 580 vodeno hladjena, itd.
kazes `malo opali` sa kvalitetom, dominator? Sta to znaci `malo opali`? To je najjaca Corsair memorija, sam vrh ponude, kako moze malo da im opadne kvalitet.. ako mislis da je Mushkin bolja memorija i kvalitetnija, varas se. Nije ni bolja, nije ni losija, a sve to uslovno receno, takodje ni njima nije ni malo opao kvalitet, pusti te ljude sto im opada kvalitet neceg.. A to sto se pravi u Taiwan-u uopste ne mora da znaci da je lose, svasta. Opet ta Amerika Mislis da svaki Mushkin potice iz USA? Kako da ne. Ne prave ni ameri sve najbolje, uvoze oni svasta
:: Pa zato sto su Dominatori malo opali kvalitetom u poslednje vreme kako vidim kod ljudi :: Mada nisu ni ovi mnogo jeftiniji. Ali kada placam bolje mi je da dajem pare nekoj Americkoj kompaniji Micron ili Mushkin a Dominatori se na Taiwanu prave. :: To je retko danas da neko pravi sve na zapadu i tu je vise ulozeno i investirano sigurno nisu potrcali za sto jeftinije i onda hocu da ih nagradim za to ako postoji mogucnost vec tako necega negde nama recimo. Postoji Caselabs, Mushkin, ne znam ko jos pravi da li hardove ili memoriske cipove u USA I da li pravi uopste. Slazem se da ove PNY nisu nesto sem one jedne sa 3 kulera, a imali su oni u proslosti neke fine referentne 580, pa onda 580 vodeno hladjena, itd :: :: ::
Potpisujem ti da pojma blagog nemas gde, kako i na koji nacin se proizvode Mushkin proizvodi. Takodje pojma nemas ni kako i kojim kanalima se distribuira njihov portfolio. Potpisujem.
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Ajde dobro ti sada tvrdis po svome ja sam pratio sta pricaju ljudi koji to menjaju. Mushkin ne postoji kod nas, ovo sto ima kod nas je kao XMS da si uzeo od CORSAIR. GSkill TridentX je ispalo da su malo bolje binovani cipovi nego Dominator. E sada za memorije od 500$ 8GB ne znam kakve su. Pricam o ovima Dominator Platinum, GSkill TridentX, Mushking sa cenama memorija do nekih 300$ kitovi da Mushkin Redgeback Redline je dostupan, povoljan i da su jako probirljivi kakave memorije izaberu da idu u tu klasu. Ne znam da li svaki Mushkin pocite iz USA, nadjem seriski broj pa imas na sajtu pa ih pitaj. Sada ce jos da lazu gde su proizvodili, skandal bi ispao. Ljudi jedva cekaju takve stvari da napadnu. Kako su meni rekli ljudi sa Z77 najbolje da uzmem Trident X 2400MHz 2x8GB sa Samsung visoko binovanim cipovima specijalno pravljen za Z77 platformu. A to su opet Tajvanci u GSkill. Kada bi nasao Micron u Mushkin, ali to nema. Ali ne znam sta ce mi 16GB godinu dana pred DDR4 koji kostaju 20.000. Radije bi uzeo 8GB upola cene Mushkin koji moze sigurno na 2133-2200MHz.
Nemam pojma kako se proizvodi citam sta drugi napisu, koji kupuju to. Gledam koje komponente imaju, pitam ih da li su probali i sta se dobro pokazalo. Ali ja bi voleo Mushkin zato sto je Made in USA. A to se lako moze proveriti, otici negde gde imaju tehnicku podrsku, na overclock.net pitati ih sta te zanima. Meni je dovoljno ono sto procitam po netu.
Neka bolje je sto si uzeo taj DirectCU II. Ovo je smesno. Autic sa crevom. Verovatno i mnogo gore hladi. Jel si instalirao novi Physix 9.13.0725??? Cudilo bi me da nisi.
AMD ima jos 13.4 driver, sada sam video, setio i otisao da vidim. Joj boze. Ma sta ima veze sto bi menjali. Ja licno ne verujem nista da se dobija menjanjem drivera. Iskreno nikada nisam video na NVIDIA ili AMD karti da neki driver da 5% veci skor. Nikada, ako budem primetio reci cu.
ne znam zasto ti je toliko bitno da pise `Made in USA`, kao da to nesto sad znaci, WOW.. doduse lepse zvuci nego China, to moram da priznam.. sve u svemu memorije gotovo da ne crkavaju, tako da ne kapiram te zasto bi davao uopste toliko para.. ionako dolazi DDR4.. ja sam kupio 1600 kingston 4x4G low profile za jako sitne pare pre mozda 2god. i totalno mi zavrsava posao.
:: Neka bolje je sto si uzeo taj DirectCU II :: Ovo je smesno :: Autic sa crevom :: Verovatno i mnogo gore hladi. :: Jel si instalirao novi Physix 9.13.0725?? :: Cudilo bi me da nisi :: ::
Sto ne koristis ASUS GPU Tweak, pa ti imas ASUS kartu. Ja imam instalirano 320.49 WHQL. Ne instaliram beta driver ni sa drugih sajtova. Samo officijalne kada izadju.
Ne mogu da ostavim EVGA zbog nekoga od koga nikada nista nisam dobio. To ne bi bilo u redu i lepo. Ja volim EVGA, to je to.
Ne bre nego CORSAIR se nije pokazao dobro na ovoj ploci. Odgovara joj GSKill I Mushkin taj imam brojeve tacno. Posle sam video da Mushkin nije samo testiran u USA nego sve kompletno. Mislio sam da je kao CORSAIR testiran. Nece niko ni znati da ja imam Mushkin i volim njihove memorije. Ako izadje dobar CORSAIR Quad DDR4 i pokaze se na sledecoj ploci kao GSkill na ovoj dolazi u obzir. Mozda i oni presele proizvodnju, sada dosta njih iz Azije dizajnira u Evropi i koristi se Evropskim strucnjacima i to se vidi u dizajnu i malo boljem kvalitetu. SSD necu uzimati Mushkin ni u kom slucaju ni USB.
kako niko nece znati, pa znacemo mi:) Kako je moguce da Corsair memorija nije deklarisana za tu plocu, zar su je testirali i nije kompatibilna? Izem ti eVGA
:: Ne bre nego CORSAIR se nije pokazao dobro na ovoj ploci. Odgovara joj GSKill I Mushkin taj imam brojeve tacno :: Posle sam video da Mushkin nije samo testiran u USA nego sve kompletno. Mislio sam da je kao CORSAIR testiran. Nece niko ni znati da ja imam Mushkin i volim njihove memorije :: Ako izadje dobar CORSAIR Quad DDR4 i pokaze se na sledecoj ploci kao GSkill na ovoj dolazi u obzir. Mozda i oni presele proizvodnju, sada dosta njih iz Azije dizajnira u Evropi i koristi se Evropskim strucnjacima i to se vidi u dizajnu i malo boljem kvalitetu. :: SSD necu uzimati Mushkin ni u kom slucaju ni USB :: :: ::
Nije dobra kao TridentX. Kingpin ima recimo Dominator GTX8 na X79 Dark jel su 4 modula kuci ali za sva testiranja vecinom koristi GSKill TridentX 2400MHz. Nikada ne mozes reci tacno ko je bolji od njih. Sve su to memorije koje bi ja svrstao u 1 klasu kao i svi naravno. Za Z77 se taj GSKill pokazao kao najbolji kako ljudi pricaju. Bez obzira da li je 2x8, 4x8. To imam trenutno, nisam se raspitivao za 1150 ili X79 platformu sta najbolje pristaje. Ne znam da li je CORSAIR odvojio neku memoriju koja je specijalno za Z77 platformu pravljena, da na tom cipsetu se pokaze u pravom svetlu. Nisam obracao paznju stvarno.
A Vi imate ploce koje je testirao Shimano pa kupujte ovde, to ne sprecava ljude da prelaze na Haswell sa IB zbog nekih bagovitih ASUS ploca od kojih im se smucio zivot kakve se nadju 4-5 u svake godine. Ne kazem da EVGA ima bolji BIOS i ljude koji pisu BIOS ali su im ploce bolje izradjene, jace, cvrsce i lepse i koriste najbolji moguci hardwarei nisu tanke i kao ASUS i izgledaju specificno sto me raduje. Videcemo sada sta ce ljudi reci za novu seriju ploca X79 Dark i X99. Pazite ljudi, kupci ne oni koji odrzavaju svoje dobijanje poklona pricama o ASUSu. Secam se onaj kada je pricao o kuleru na DCII kartama ne znam samo koja serija. Poslali mu da testira sve je bilo u redu, covek je provalio da kuler ne naleze lepo i da se karta momentalno pregreva, ne samo da je to rekao, nego je i slikao i pokazao. Posle ih je zvao, od tog momenta kaze zapocinje totalno ignorisanje od strane zaposlenih u ASUSu. Takvi su oni svuda. Reci se pazljivo biraju ili sledece godine nema nova ROG serija. Ono sto nije najbolje odradjeno, zakukuljiti, uviti da te drugi ne prozivaju da ne znas a da se ASUS ne naljuti da bi mogao da prodas posle nesto i da zaradis. Tako se to radi na Balkanu.
Uostalom vide ljudi tu u cemu se radi, samo oni nemaju pare da kupuju bilo sta a sta ce da pricaju to im zavisi od raspolozenja. Da imaju sada 1000e u dzepu u EVGA na Terazijama kao ASUS voleo bi da vidim sta bi se desilo bas. Iako uzimaju nesto uvek ce uzeti nesto sto im se verovatno najmanje svidja jel je najeftinija opcija u seriji samo da ne bi uzeli najskuplju iz nize klase. Voleo samo da vas vidim ko bi imao najvise prodatih grafika da je EVGA ovde prisutna kao i ASUS i da narod ima pare. To bi bilo ogledalo koliko narod ceni jedne i druge, servis jednih i drugih i hardware. Ja verujem da bi 70-80% prodatih high end i mid range grafickih karti bila EVGA a ostalo najeftinija opcija na trzistu. To ne moze niko da me razuveri, da samo 1 radnja ima dostupne cene EVGA ovde koje su ekvivalent odnosu kakav je u USA ili da kazemo da ASUS I EVGA su kao najskuplje opcije mada MSI se sada povampirio, precenjuje mnogo svoj hardware. Bolje da malo investira u forum i podrsku a ne tamo na EVGA forumu ljudima sa MSI plocama sa dva dana objasnjava kako da updejtuju BIOS.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.