Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
AMD radeon HD7xxx serija DX11.2 FULL Suuport
STRANA 1 OD 2  
Gonjavac AMD radeon HD7xxx serija DX11.2 FULL Suuport 22.08.2013. 11:08 T54336

status: user
broj poruka: 573

http://www.fudzilla.com/home/item/32306-gcn-radeons-support-directx-112

Arhitektura je to brale cim se pojavi novi WIN 8 AMD-e hardwer ce biti kompatibilan.

DAUM=TRAUM=CRVENO=BIK
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ENVIDIA dx11 22.08.2013. 11:23 #510138

broj poruka: 562
Ja nisam igrao ni 5 igri na DX11 kako treba a ne DX11.2.
Marketing je uzas.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Gonjavac Re: dx11 22.08.2013. 11:54 #510144

Bilo kako bilo bolje da podrzava nego da nije.

DAUM=TRAUM=CRVENO=BIK

:: Ja nisam igrao ni 5 igri na DX11 kako treba a ne DX11.2
:: Marketing je uzas
::
tortojed Arhitektura, do mojega - kao toranj...krivi...u Pizdi. 22.08.2013. 12:24 #510154

broj poruka: 10999
``it`s ironic then that DX 11.2`s most interesting feature was demonstrated using nVidia cards?``

http://url.ie/ik82

To illustrate the usefulness of Tiled Resources, Microsoft shared three demonstration applications all running on NVIDIA GPUs

Kao i do sada, Deka podrzava sve...al` na papiru...za wc. To je tkz. teoretski hardver...podvucen zutim.
Bua ha haha!
Daum Sniff, sniff... 22.08.2013. 12:30 #510156

broj poruka: 12796
...smrdi nešto na govanca na forumu. Ah, mi o vuku...

Gonjavac Psihici 22.08.2013. 12:35 #510157

se okupljaju, otisli doktori na kolegij, ajde razgulite sad ce terapija buahhahah

DAUM=TRAUM=CRVENO=BIK

Daum Re: Psihici 22.08.2013. 12:41 #510160

broj poruka: 12796
Pozivaš drugare iz tapaciranih ćelija? Sad će, sad će...

:: se okupljaju, otisli doktori na kolegij, ajde razgulite sad ce terapija buahhaha
:: DAUM=TRAUM=CRVENO=BI
Gonjavac Psihicima 22.08.2013. 12:56 #510163

krece prostorije u zeleno kazu pomaze pri terapiji buahahhah

http://www.youtube.com/watch?v=TwKc1p3S3uA- paznja ne gledaj video

DAUM=TRAUM=CRVENO=BIK
PhatPhuck Očigledno je da bi Prorok Muhamed koristio nvidia grafiku :) 22.08.2013. 13:09 #510165

broj poruka: 1886
Nvidia džihad se nastavlja... :)

Nvidija-mudžahedin (Precednik, trtoser, daumov sindrom, Wlada - kakav `kolegijum` iz snova) je POTPUNO ISTOG MENTALITETA kao bombaš-samoubica: u napadanju AMD-a, svestan je da pokopava i sebe - jer kada bi AMD propao - cene nvidija grafika bi otišle u nebesa, ali nvidija-mudžahedin ipak ne može da se suzdrži... SVETI RAT protiv `svega-AMD` je ipak sveti rat :)

`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano

Gonjavac Traumov sindrom 22.08.2013. 13:37 #510166

je najgori ukoliko se pocne siriti postoji velika opasnost po ljude, zamisli situaciju na semoforu, ugleda crveno i pogazi neduzne ljude, taj fenomen crvene boje jos nije razjasnjen, danasnja medicina i nauka ne mogu da to objasne niti imaju terapiju jako opasan sindrom.

Najvise je taj sindrom povezan sa BIKOVIMA naucnici uzimaju mozdane celije bika da vide sta se desava zbog cega on tako reaguje na crvenu boju, mislim da su na dobrom putu da ustanove i da je traumov sindrom u uskoj vezi sa BIKOM.
DAUM=TRAUM=CRVENO=BIK

Dejzan ss 22.08.2013. 16:17 #510179

broj poruka: 3730

U niz tiema pisem kako je Nvidia dozivela krah... I govorim o propasti zelenih..
Naravno imace svoje mesto pod maslackom koji greje AMD :D
Ovo je fenomenalna vest za vlasnike serije HD7000 nece morati da menjaju karte :)
Tako se cene i postuju vlasnici proizvoda...
A ne novi soket svake godine, driveri koji prze karte, cene fazon mi smo najjaci pa duplo itd....
AMD Revolution ......

AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,

Dejzan Re: dx11 22.08.2013. 16:18 #510181

broj poruka: 3730

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_games_with_DirectX_11_support

Wlado cuti molim te .... vidis da tvoja braca zeleni pobegose......

AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,

:: Ja nisam igrao ni 5 igri na DX11 kako treba a ne DX11.2
:: Marketing je uzas
ENVIDIA ... 22.08.2013. 17:43 #510189

Hoces ti da kupis taj Radeon HD7970.
Posto ce nesto morati da mi ponude za neispravnu 5870 a ne znam sta bi mogli sa 41.000 din na racunu.
Veruj mi necu je ni probati.
Ako hoces da kupis taj mocni HD7970 dacu ti jeftinije.
Pa se igraj na DX11.2
Ako hoces neku drugu reci koju ja cu traziti nju, prvi ces je otvoriti.
Eto ja necu ni otvoriti kutiju.

Miskonius Re: ... 22.08.2013. 17:44 #510190

broj poruka: 4420

A otisci?
Sta ako je budes pipao?

:
:: Eto ja necu ni otvoriti kutiju
ENVIDIA ... 22.08.2013. 19:16 #510195

I da je ja ne pipiam pipali su je drugi.
Ne moze da dobije kao ja kada kupujem karte kako god okrene.
Gledam na benchmarku neki prodaje ASUS GTX570 za 20.000 din polovnu iz 2011.
Ja uzeo za 20e vise novu GTX580 EVGA fabric sealed.

Ajde eto brani AMD ima priliku da uzme najbolji AMD koji postoji za 300e.
Da mi neko za te pare ponudi GTX780 Classified, dao bi 600e sada da imam 3 na kraju.
Jednu bi sacuvao a za mesec dana stavio dve na oglase za 500e po komadu pobili bi se ljudi.
Kada bi videli EVGA 780 Classified fabricki zapakovanu za 500e.
Prodao bi ih istog dana.
Ako neko hoce da ih kupi mogu da vam dogovorim ja. Znate sta urade, naruce 3-4 pa ih uhvate zene i odlepe i onda mora da prodaju 1-2 da ih ne izbace iz kuce. I to novo spakovano za 30-40% jeftinije nego u radnji.
Samo im prebacite pare preko Western Union, shipping je taman kao da ste platili novu u dolarima i carina kao da ste kupili neku bolju ovde u evrima.
Niko nikada nije zajeban na tom forumu.

Miskonius Re: ... 22.08.2013. 19:22 #510197

broj poruka: 4420
To ti i pricam pa nije to EVGA Classified pa da se sad predje nekako preko otisaka.
Cim ima otisci mora popust.
I to debeli!

:: I da je ja ne pipiam pipali su je drugi
:: Ne moze da dobije kao ja kada kupujem karte kako god okrene
:: Gledam na benchmarku neki prodaje ASUS GTX570 za 20.000 din polovnu iz 2011
:: Ja uzeo za 20e vise novu GTX580 EVGA fabric sealed.
ENVIDIA ... 22.08.2013. 19:31 #510199

Pa dobice popust. Da decko ostvari san sa ubicom NVIDIA cipova.
Znaci kada sam video onaj skor koji je dupli GTX580 u Heavenu zgrozio sam se.
GTX580 CF ne moze ono nikako u Unigene Valley.
Cena od oko 600e za to je potpuno opravdana.
Nemacke prodavnice sve imaju EVGA sve modele.
Trazeni sdu bruka. Za 3 god postaju top seller grafickih u Evropi.
Ne racunajuci Balkan i istocnu Evropu. Mada Rusi redovno uvoze EVGA
ASUS je nebitan u proizvodnji grafickih karti. Mislim njegova proizvodnja je kvalitetna isto svega ali oni su glavni za maticne, ASUS graficke karte su samo jedan deo koji je senka uspeha maticnih.

Gonjavac Evga 22.08.2013. 19:34 #510200

http://geizhals.de/eu/evga-geforce-gtx-780-classified-acx-cooler-03g-p4-3788-a950189.html
Ti bi dao 600€ jel?

HD7970 moze da se uzme nova za 300€ da je niko nije pipao, nikad otvrio...

DAUM=TRAUM=CRVENO=BIK
ENVIDIA ... 22.08.2013. 19:39 #510204

Pa ja cu ako je uzmem prodati za 300-320e.
Nikada necu ja otvoriti, sta radi distributer to ja ne znam niti me zanima.
Dobio bi onako kako bi otisao i kupio u radnji.
Decko ja sam PINu rekao Imam 700e za GTX680 Classified.
Ona kosta 699$ jel hocete da vam platim unapred. Nema da li bi dao, ja sam dao???
Ne toliko ali ci mozda na kraju dati toliko.
Da je nisam platio da se sutra pojavi u EMMI po ceni od 700e ja bi rekao da je rezervisu da dolazim isti dan da kupim. Ja nemam pare za dve. Znam lika koji je rekao da ako budem mogao narednih nekoliko meseci da mu nabavim 770 Classified ili 780 Classified da ce dati pare, Evropsku cenu.
Nema da li bi dao. Trebao je EMMI da donese do 13 Jula pa da vidite da li bi ili ne bi.
Ili PIN ili bilo ko drugi ko mi nece prodati 780 ni za 500e neki drugi model.
Ne ne bi dao 600e nego sam nudio 700e, hoces da ti dam mail coveka iz PINa da ga pitas. Ja nisam magarac ja ako trazim nesto onda sam se odlucio vec na to.
Ovo je samo plus sto je ona ispod 700e. Znaci da je EVGA smanjila cene za Evropu.
Pasce one jos naredne godine i naredne serije. Kupovacete Galaxy i Palit za iste pare kao EVGA zato sto ih dobavljac nabavio povoljno.
Jos cete polemisati sve u sesnest koja je razlika kvaliteta izmedju Gainwarda, Galaxya i Palit ili Inno3D.
obradmi Sta se to desava nije mi jasno 22.08.2013. 20:30 #510211

broj poruka: 7723
Izjava AMD-a :`Danas je AMD jedini proizvodjac GPU-a koji nudi potpunu kompatibilnost sa Directx 11.1`
Po Fudzilla izgleda ce AMD da tvikuje driver da bi novi GCN bio kompatibilan sa DX 11.2

Ovo znaci da ce AMD do kraja godine imati 2 generacije GCN DX 11.2 kompatibilnih karti ,dok
Nvidia nece imati nijednu.
Ovo nije moglo da prodje bez dozvole Microsofta.

neXus2000 .... 22.08.2013. 20:54 #510213

broj poruka: 3350
Za malo vise od 10 ljadi uzeo devojci kratku haljivicu, stiklice, dokolenice, providni gornju majcicu, pa malo preverzije.....ono.......

A, sta kazete na gameplay?

SkyFire I tako sva nacifrana.. 22.08.2013. 23:27 #510231

broj poruka: 18472
Ode drugom na overklokovanje a ti je obukao od glave do pete..
Pazi ti da neko drugi ne zaigra koji nivo sa tvojom voljenom :) Ima da bude smooth gaming :)))) a ti sve vreme imao microsttutering :D
Lepo je to ,biti pazljiv ali ...

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

neXus2000 ..... 23.08.2013. 01:43 #510240

Jbg. Sky, ne znas kakav je moj smooth gaming sa njom. Poceo bi da balavis. Ono sto mi radimo je zabranjeno za mladje od 30 godina.
Cisto da znas, nisu sve zene iste. Postoje i vrlo inteligentne. Jebi ga, jeste da ih je malo, ali nadje se. Ja sam nasao svoj primerak. Ona je nasla svoj, mene. Tako da ta tvoja stereotipna teorija pada u vodu.

BTW, ogadja se microstuttering, svaki put, ali to kada udari orgazam. Pa kad krene stuttering....

SkyFire Inteligencija - Manipulacija - Cilj 23.08.2013. 02:00 #510243

To sa cime se ti sada sladis siguran sam da sam ja vec davno prosao i prevazisao..
Ali ako je tebi lepo meni je milo zaista.

Samo raznorazne radnje,sloboda u krevetu dosta opisuje zensku osobu - sam si rekao
ja se samo nadovezujem..Retko koja devojka koja je na mestu,odmerena i fina ce biti kreativna/perverzna u krevetu.Mislim da tako nesto ne postoji a i kosi se sa samim mentalnim sklopom

Cim je slobodna sa tobom nista je ne sprecava da bude jos slobodnija i sa drugim a da ti to nikad ne saznas.
Mozes biti ubedjen da kontrolises situaciju i da si ti onaj odabrani ali tu si upao u zamku jer ona - zenska osoba zeli da ti tako mislis ..

U svakom slucaju ako si ubo sampionski primerak sa dobrim karakteristikama nek te sluzi u zdravlju i nek te sreca prati..

P.S.U slucaju zenskog roda dobro sa inteligencijom nikako ne ide.Takvi primeri su u domenu izumrle vrste.

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

neXus2000 .... 23.08.2013. 02:21 #510246

Hvala Sky.
Nego ti samo kazem da nje ona od tipicnih ljudi. Vec je imala idiote u svom zivotu i dosta joj je. Kao i sa moje strane.
Ta sloboda u krevetu je cisto ono sto je potrebno ljudima i u vezi i u braku. A i naslov poruke nije odgovarajuci.
Inteligencija, kada je zdravo-razumna, to je full sto se tice neke osobe/a. Imas ti mnogo inteligentne ljude na ovoj planeti. Da kazemo, zavrsili su faksove i ostale tricarije. Ali, vecina tih osoba nije zdravo-razumna.
Eno ih tamo, sve prestizni predsednici, ministri, diplomate. A u glavi im je kako da sjebu nekoga i zarad svoje koristi. Inteligentno da, zdravo-razumno ne. Jer, to je taj deo gde ne shvataju da npr. stete sebi u stvari.

Elem, imao sam ih podosta riba i sve se zavrsavalo na kratkoj relaciji. Jer im je ideologija bila VB, Pink, shoping, depresija, lupanje teskih gluposti, torbice, stiklice (mislim na konstantni shopping) i ostale servirane budalastine. Cak i sa mnogima nije bilo ni seksa, jer jednostavno sam rekao cao-zdravo. Gledajuci ljude, mogu da procenim u par dana ko je kakav. Nacin kako govori, kako se ponasa, pokreti tela. Tako da mi je vrlo lako da procenim sa kim sam, sa kim se i druzim.

Nego, ovo sam cimnuo u temu, cisto da kazem da malo oladite sa nV, AMD, Intel i ostalo. Da ima mnogo boljih stvari od toga. I to samo zato sto ti isti od nas vacare pare, teraju vas na svadju ko je bolji. Nema bolji. Cista manipulacija, posebno kroz igru reci i reklamiranje.

Zato sam i davno rekao, kada bi se proizvodjaci procesora, bilo GPU i CPU udruzili i ponudili u jednom pakovanju svoje najbolje, kao i proizvodjaci softvera, tada bi imali najbolje za veoma duzi period dok ne odvale opet nesto jos bolje. Ovako, samo muzenje para. Cak imaju i najvece licemerje od svih. Prodaju nam trosi 100 vati, eco-friendly i ostale `save the planet` tricarije. Dok sa druge strane iseravaju toliko GPU-a i CPU-a, kao i socketa, ovoga i onoga, trajanje koliko i garancija, mobilnih, da zagadjuju planetu djubretom.
Ne bi verovao, dok ne vidis svojim ocima, koliko djubreta je napravljeno uredjajima koji su samo godinu dana stari. Samo zato sto si dobio DirectX 11.2. Samo zato sto je Intel odvalio nov socket. I naravno mnogi drugi primeri tehnologija i kucnih aparata.

Tehnologija u danasnjem vremenu je ukocena, samo zbog kapitalizma korporacija. Nece se to promeniti dok se ne promeni svest ljudi na temu konzumacije.

SkyFire Ok 23.08.2013. 02:32 #510247

Na temu `zene` ima mnogo da se prica.
U tvom slucaju nasli ste se i to je lepo.
Svakako bez zdravog sexa nema ni cvrste veze.

Moram ti reci da ne kapiras ljude bas najbolje bar ne ovako virtuelno.
Verujem da ti ide od ruke u real life u to i ne zalazim..

Sto se tice tehnologije sve ja tebe razumem zaista ali ne moze situacija da se posmatra sa tog aspekta gledista.
Covek - konzument je svakako osudjen na hiper produkciju i kapitalizam jer to tako funkcionise i ne samo to vec sve na svetu.
Prema tome zivimo za trenutak,za ono sto nam se nudi,sto nsm je dostupno.
Kad vremeplov bude napravljen tad cemo moci da preskacemo generacije i da posedujemo
nesto po svom ukusu. :)

Superior Technology

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs