1 samo CRVENI modeli 2. moze polovno sa garancijom 3. 10000 je maximalan budzet ali ako ima za 7-8 crvenih jos bolje. 4 .ostatak konfe je msi 970 g46,4gb k9ingstona na 1600,fx 6300,chiftek 500 w,1 hdd,monitor LG full HD.
Neko moje razmisljanje je islo ka nekoj 6850/70 polovna sa garancijom ili 7770 ili 7790 (prva mozda i nova )polovno sa garancijom.
Uglavnom igranje MMORPG filmovi i net,mada se odigra i neka poput far cry 3
9700 na kupindu prodaje cobek 6870 twin frozr sa god garancije e sad da li je to ok cena.Koliko je neki prosek za polovnu 6850/70 sa garancijom. ima i jedna asusova 6850 za 7500 din.Racunam da 6850 moze malo da se klokne pa se dobiju priblizne vrednosti 6870.Posto flashovanjem ne mogu da otkljucam shradere onda ostaje samo oc
Ja sa mojom matorom nVidia 240GT picim FC3 bez i jednog problema, a i grafika mi je vise nego zadovoljavajuca. Tako da predpostavljam da bi ti i 7750/77770 vrsila pos`o
hahaha mozemo da se lazemo koliko hocemo ali to njesra ne moze da tera fc 3 na full hd sa high detaljima pa I da stavis 4 te 240gt, a isto tako I 7770 koja je malko jaca od 5770 koju sam koristio koja isto nije mogla da tera novije igre vise od medium-high, a full hd necu ni da pominjem :) tad I nisam imao full hd monitor nego max 1680 rezolucija
Ja bih iskreno zaobisao ista slabije od 6870..... inace realno sada vrede 80-90 eura zavisno od modela
:: :: Ja sa mojom matorom nVidia 240GT picim FC3 bez i jednog problema, a i grafika mi je vise nego zadovoljavajuca. Tako da predpostavljam da bi ti i 7750/77770 vrsila pos` :: ::
Nije to klasicna 240GT, to je ona verzija sa 1GB DDR5 proizvodjac Gainward. Pazi meni je na full HD (1920*1080) sasvim lepo sljakalo, samo sam mnogo brzo presao igru :(
Cega sam se sve fino naigrao sa ovom grafuljom, jos samo GTA V da moze kad izadje i ima da pevam :D
to ti je specijalac svoje vrste.Prvo je planirao covek da nabaci 5670 u CF posto ce tako da dobije ne znam extra fps u igrama i da mu ne secka nista i to je extra stvar i ludilo.Jedva ubedih coveka da kupi nesto novije i malo manje matoro,a da je koliko toliko pristojno.kaze sta dodam jos 20-30 eurica i ubacim ove 2 u CF i samo da prsti.Jeste da ga malo zeza to sto te karte skoro da i nema da se kupi ni polovna,a kamo li nova.onda ga ja ubedjujem prodas neki proc za 2 crvene,prodas tu tvoju kartu za 2-3 crvene,to sto si planirao za drugu grafiku jos 3 crvene i imas 7-8 crvenih ,dodas jos 2 crvene i da se igras kao covek.15 dana sam ga ubedjivao i konacno uspeo.
Ja bi samo novog ATIa sada uzimao(ako bih se odlucio a .... za ATI). Elem,ko zna koliko je ta poovna stara 4 5 meseci kopala Bit... cega kod..... http://valid.canardpc.com/2795327
pogotovu sto uglavnom igra Aion i slicne igre tako da ce mu i to biti dovoljno,a sto se tice Nvidie rekao covek nece i ja to postujem.da sam ja u pitanju meni svejedno verovatno bih uzeo onu juce sa limuna al nema veze bitno da je operacija zavrsena ,a pacijent umreo
Ako cepa MMORPG,tu cpu radi koliko i grafika(negde i vise,npr.GW2),jos taj Aion i nije nesto zahtevan,za njega fx 6300 taman. Ali da se izglupirao,jeste i to debelo.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
:: treba da stigne grafika pa cu da pisem,mislim daje gigabyte-ova karta u pitanju,ali ne mogu 100% da tvrdim.tako da sutra stize epilog :: :: pozzz :: :: ::
Kupio Leadtek gtx 580,ful pak i garancija jos mesec dana ostala,oglas je bio jedino na berzi i covek jedino ovde okacio posto je clan :)
trazio je 140 evra,ja pitao jos 5 evra dole,pa se nadjosmo na 135 evra,i sto se tice grafike zavrsio sam do daljnjeg...
Za 11 000 dinara je skoro bila gtx 570 gainward gs,bila na benchu i otislo naravno odma...
Strplenje je majka oglasa,samo lagano,lako je kad su pare tu,nudite ljudima kolko hocete,cekajte,i naidje prava stvar. :D
A ovi preprodavci , sto prodaju karte jos skuplje nego drugi,A REPARIRANE,sa GODINU DANA GARANCIJe,i uglavnom bulk pakovanje,dakle samo karta, zaista mi je zao da komentarisem,uglavnom nece ni evro dole da spuste cenu, i take treba samo zaobilaziti u sirokom luku. Po nekoj logici takve karte bi trebale biti minimum 10 evra jeftinije nego sto ljudi prodaju svoje karte.... Znaci repariran gtx 570 , kakav god da je ,naravno radice ta karta i sve to,imao sam i ja reparirane karte,al za to ne bi dao ni u ludilu vise od 90 evra.... gtx 560 ti ako je 90-100 evra po oglasima,takodje repariran maks 80 evra,ako i tolko...
Da dodam jos,imao sam msi gtx 460 1gb oc ,cyclone,i jedva,ali jedva je prodadoh za 50 evra,prodavao sam je barem nedelju dana,krenuo sam od 70 evra jos davno,pa spustao,spustao,drzao 55 evra,i eto,covek mi ponudio 50 evra,i jos oglas posle stajao jos 2 dana,nisam ga brisao,za 55 evra niko ziv se ne javlja,ni na itsvetu,ni na berzi ni na kupujemprodajem...
Dakle prodaje ide dosta tesko,i imajte na umu da ti sto prodaju i drze cenu cekaju vec ko zna koliko, i to kazem uopsteno za sve oglase,ne samo kompjuterske komponente,ja te oglase pogotovo preprodavaca vidjam vec ihaha,i naravno,pitanje kad ce oni to prodati i za koliko... Ako imaju nesto sto ce neko da se zalepi bas za to i kupi,ili da ugrabe priliku kad je nekom hitno pa i ajde,ovako,pisi propalo...
I nije mi jasno,sta ce da rade,oce pola zivota da cekaju za tih 10 evra dole sto bi spustili,ili ce da cekaju pa ce morati da zveknu na kraju 20 evra,jer ce daleko manje vredeti te karte kroz par meseci....
ASUS p7p55d-e & INTEL i5 750 @ 3.8ghz/LEADTEK GTX 580/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.Asus Xonar STX,marantz pm550dc & Pilot RS 2.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.