dobio sam graficku i kada sam je probao baca razlivene boje (artifekati) a pri svemu tome ima i naduvene kondezatore da li bi zamena kondezatora mogla nesto da uradi ili .. i da ne idem u ponedeljak da kupujem nove posto nemam 6,3-1500 saveti od iskusnijih servisera ako moze legla bi mi jedna kartica u rezervi samo da baca sliku sta mislite da li bi resilo problem ili ne Da napomenem da je silent varijanta i da od 4 srafa sto drze hladnjak ima 2 pa je najverovatnije bilo pregrevanja iako i sada ima neku pastu koju menjam naravno i ucvrscujem hladnjak kako treba unapred hvala
Jako su male sanse, ali ipak na brzaka poizmenjaj i probaj. Moguce da je memorija crkla bas zbog tih kondenzatora koji nisu vise u stanju da isfiltriraju napon.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Šanse su ti 50/50 da promenom kondenzatora popraviš karticu. Ako simptomi ostanu, imaš hladne lemove na gpu. Produvavanjem ćeš verovatno da središ stvar...do prvog restarta...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.