Moj problem je sledeci, od pre nekih mesec dana slika na laptopu mi je postala carvena, razlikujem samo neke boje i veca je od ekrana, tj deo ekrana gde je taskbar i jedan deo sa desne strane se ne vide, ekran je 100% ispravan jer mi je jedan majstor stavljao drugi ali problem je i dalje postojao, znaci ili je graficka ili flet kabal, kada prikljucim eksterni monitor na laptop slika radi normalno, a na lapu mi cak ne radi normalno ni u biosu ni u safe modu ni u vga modu.taj majstor mi je tražio 20e samo da ga otvori i ispita graficku, kaže da to što radi na monitoru ne mora da znaci da je ispravna, postavicu i slike pa ako je neko imao slican problem da vidi i posavetuje me, unapred hvala i da, da napomenem da sam instalirao neke igrice i da one rade normalno, ne koce, nema nekih gubitaka u grafici jedino što je slika i dalje crvena i veca od ekrana.
Lenovo B560, ali koliko se ja razumem, kada ode grafička slika u biosu, safe i vga modu je normalna što ovde nije slučaj, ista je kao i u normalnom modu, plus i igrice mi rade, ništa ne baguju i ne koče, nema nekih smetnji u grafici osim te crvene boje i veće slike.
Ne znam da li i to ulazi u cenu, js sam čuo d je kabal do 2000 din plus toliko za ruke, sad nešto razmišljam možda je Markozutić mislio na evre a greškom napisao dinare.
Lenovo B560 Intel Core i5-520M procesor 2,40/2,93 Turbo GHz L2 4 GB ddr3 15.6` LED HD BrightView (1366 x 768) HDD : 500GB nVidia GeForce 310M 1GB DDR3 FingerPrint Reader VGA, HDMI, LAN, WLAN, WEB CAM, CARD READER, 5 x USB 2.0, Windows 7 ultimate
laptop. Ostavi se budzevina i home made! Nosi to u servis da ti srede strucna lica. Daleko je to od igracke. Ko hoce da se igra neka stavlja flat od 20 din. i neka ga cisti na promaji. Budi ponosan vlasnik ovakve masine. Meni evo posle te intervencije ( u servisu ) radi vec oko godinu dana. Iskreno, zelim i tebi i Lenovu dug zivot. Srecno!
ne postoji flat kabl od 50eu, ni za mobilni ni za laptop.. desava se da je odredjeni flat vezan za LCD ili sl., pa zato moze da bude skup, a sam flat ne moze da bude toliko.. na laptopu je flat od LCD-a do maticne ploce, ne moze da kosta vise od 30eu na gornjoj granici, ne budite naivni, to je jedan najobicniji vod koji spaja pinove..
:: Za mobilne telefone koštaju od 5 do 50 evra, zavisno od modela :: Bez ugradnje :: Za lap-top je najmanje toliko :: :: Za 20 dinara može kupi žvaku i da zalepi :: :: :: https://www.bambimobil.blogspot.co :: ::
Ma dabome, ne bi trebalo da je skup, ali ipak sve zavisi od modela do modela i da li ga je lako naci. U suprotnom pavijani mogu da traze i 50E, jer znaju da ga neces drugde naci i primoran si da ga kupis po toj ceni ili laptop da bacis u kantu. Uvek bilo tih gadova i bice.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Narednih par dana nisam u Srbiji, pa neću moći da nosim laptop na servis, jel zna neko za neki program ili nešto čime bih mogao sliku da smanjim da bude u okviru ekrana, promena rezolucije ne pomaže, i dalje se ne vidi taskbar i deo sa desne strane :(
Lenovo B560 Intel Core i5-520M procesor 2,40/2,93 Turbo GHz L2 2 GB ddr3 15.6` LED HD BrightView (1366 x 768) HDD : 500GB nVidia GeForce 310M 1GB DDR3 FingerPrint Reader VGA, HDMI, LAN, WLAN, WEB CAM, CARD READER, 5 x USB 2.0, Wi
:: Narednih par dana nisam u Srbiji, pa neću moći da nosim laptop na servis, jel zna neko za neki program ili nešto čime bih mogao sliku da smanjim da bude u okviru ekrana, promena rezolucije ne pomaže, i dalje se ne vidi taskbar i deo sa desne strane : :: :: Da li neko zna?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.