Strasna karta , odlicna izvedba I monstrualni overklok na od oko 1400 Mhz. Kepler je definitivno objasnio kakav potencijal ima I koliko visoke frekvencije mogu da se dosegnu ! Gledajuci performanc chart pirazavajuce je za AMD da ova karta cak I Ghz 7970 ediciju pobedjuje u AMD strogo optimizovanim igrama.. Ovakve non referentne izvedbe definitivno ostavljaju snazan utisak I potiskuju svaki trag od konkurencije - ne ostade ni `K` .Bravo MSI , good job..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Deluje odlicno kao I svaki Hawk, samo ako bude 299e kod nas obzirom da nasi dolare konvertuju u eure po njihovoj racunici, nece biti tako sjajna kupovina. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Samo da nema onaj problem sa zadnji ventom koji se dogadja na HAWK karticama (kako ko ubode primerak). Jedva sam sredio na svojoj 560Ti. Tako sto sam morao makazama da dubim plastiku (nema cep da moze da se pristupi osovini) i tako sam pomerio unutra plastiku koja nalegne na osovinu, time podigao malo vent i vise ne tandrce...vise zuji no sto tandrce. (grinding noise)
Ako su sredili te ventove koji se vuku na njihovim karticama, bice super. Bas ovako izgledaju ventovi kao na ovoj, samo sto su bez logoa. _____________________________ http://oi45.tinypic.com/2dinl8p.jpg
Ono sto sam ja procitao je da su promenili vemtove u odnosu na prosle serije. Isto tako svuda je sad zastupljen TF4 hladnjak, nema TF3 vise. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Lepo izgleda, konacno da su promenili ubogi braon pcb. Gotivim msi, ali nisam mogao da ih smislim zbog toga. Stalno su trpali istu boju pcb-a cak i na skuplje ploce i karte...
Potencialni kupci obratite paznju jer je kod nas dosla skart serija. Vec su neke karte vracene tako da se ne zalecete da neko ne dobije istu posto su sve vracene u slobodnu prodaju pod `ispravno` ! Moj savet je da se preorjentisete na Asus ili Gigabyte .
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: imam ASUS GTX 760 OC ako hocete neki bench da okacim recite : :: :: Intel® Core™ i5 3570k + Megashadow Push/Pul :: Asus GTX560 Ti DirectCU TO :: Gigabyte GA-Z77-UD4H :: Kingston ddr3 2x2gb 1600Mh :: SSD Intel 520 120G :: ::
:: imam ASUS GTX 760 OC ako hocete neki bench da okacim recite : :: :: Intel® Core™ i5 3570k + Megashadow Push/Pul :: Asus GTX560 Ti DirectCU TO :: Gigabyte GA-Z77-UD4H :: Kingston ddr3 2x2gb 1600Mh :: SSD Intel 520 120G :: ::
da da plastika ali interesantno led ko zmija max temp 60 nisam video preko toga dok sam igrao i testirao 3d mark 2013 ,mada nisam furmark radio ali prvi utisak hladnija od prethodne gtx560ti grafe...hocu cim instaliram windows ,sutra najverovatnije :)
Intel® Core™ i5 3570k + Megashadow Push/Pull Asus GTX560 Ti DirectCU TOP Gigabyte GA-Z77-UD4H Kingston ddr3 2x2gb 1600Mhz SSD Intel 520 120GB
:: Potencialni kupci obratite paznju jer je kod nas dosla skart serija :: Vec su neke karte vracene tako da se ne zalecete da neko ne dobije istu posto su sve vracen :: u slobodnu prodaju pod `ispravno` :: Moj savet je da se preorjentisete na Asus ili Gigabyte
A inace tamo toga nema i to se sa njima ne desava. U pitanju su slicni brandovi i isti ljud. Moj savet je da se preorjentisete na X-Arena i fabric sealed brandove. Kada su pre pronasli skart da donesu ovamo. Ma ne znaci izgleda da neki brandovi prodaju skuplje karte zavisno od ASIC kvaliteta sto uopste nema veze. Ali je bedno da se ne nadje neki sa ASIC 80-85% medju tolikim ljudima. Sto naravno kod ASUSa, MSIa, GIGABYTA, Gainwarda daje opciju da se proverava koji je ASIC i bolje prodaju skuplje dobavljacima a jeftinije sa losijim niskim. Vidite da oni nemaju nikakvu podrsku, oni ne znaju ni koji BIOS ide sa kartama, ni nista. Jednima se desi jedno, drugima drugo. Kada pomislim da mene pitate sta fali njima i sto je EVGA bolja ja ne znam sta pre da vam napisem.
bezi bre, ta firma ubija sa cenama! Tamo mislim da cu uzeti onu tastaturu i nista vise.. Nego tebe sam hteo da pitam, kako mislis da uzmes one O-ring-ove? Jel bi mogao i meni da uzmes?
:: :: Potencialni kupci obratite paznju jer je kod nas dosla skart serija :: :: Vec su neke karte vracene tako da se ne zalecete da neko ne dobije istu posto su sve vracen :: :: u slobodnu prodaju pod `ispravno` :: :: Moj savet je da se preorjentisete na Asus ili Gigabyte :: :: :: A inace tamo toga nema i to se sa njima ne desava. U pitanju su slicni brandovi i isti ljud :: Moj savet je da se preorjentisete na X-Arena i fabric sealed brandove. ::
ja se vec preorijentisao zahvaljujuci `poslovnosti` uvoznika istih Sutra stize asus
:: Potencialni kupci obratite paznju jer je kod nas dosla skart serija :: Vec su neke karte vracene tako da se ne zalecete da neko ne dobije istu posto su sve vracen :: u slobodnu prodaju pod `ispravno` :: Moj savet je da se preorjentisete na Asus ili Gigabyte :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Pa kako sa ASUSom nema greske kako kazu. Cudi me pre mesec dana je MSI imao prioritet kod nas. Dobro to vam je sto vam je Bermudski trougao, malo kod jednih pa kod drugih i tako do vecnosti. Nadam se da ce neko ko kupuje dobrog ASUSa nekog dobiti ASIC I 92% u slucaju da dobavljac otvori i da ce ga ostaviti tek tako random kupcima... :) Sada se svi loze na to iako nema veze ni sa cime. Sada mozda nece morati da rade testove pa ce postedeti ako ima manji skor. Sta mislite da li cete dobiti recimo 780 DirectCU II ako ne poznajete prodavca ASIC preko 85-90%. Pogadjajte. Da li ce je vratiti u kutiju ili zna koga da zove kome treba. Posto Bermudski trougao daje mogusnoct provere ASICa i skora pre kupaca a da to oni ne znaju. Kartu stiti mali selotejpci a ne nalepnica koja se cepa. Moja je bila tako skockana i ucvrscena u antistaatik celofanu kao cokolada, skroz pripijen stegnut uz nju...sa velikom zutom nalepnicom. 2 providne etikete za secenje i fabric sealed folijom. Sa 2 folije na njoj odozgo, folija na ventilatoru i sa strane, koje su se jedva i videle, tacnije jednu sam samo video i skinuo a druge posle 3 dana jel sam pomislio da je ostala jos neka. Nista bolje od kupovine EVGA graficke i samo ona garantuje srecu i sigurnost da kupac prvi otvara i nista bolje od kupovine procesora kada znas velikoprodaju koja sklapa racunare pa na svakome da provere stabilnost pre slanja kupcu ili firmama i primete neki koji odskace, izvade ga daju ti ga u plasticnoj kutijici a njima otpakuju drugi.
Neki primerci ne mogu da ispostuju ni fabricke vrednosti vec moras da downclockujes karte da bi radila je u suprotnom puca svski test. Ostali ili se lose klokuju ( a izreklamirani su kao takvi da su tome namenjeni ) ili nece uopste!
:: A sta je konkretan problem kod karti :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-6970-Nitro 850W-H 100 :: :: ::
Pogledajte ih onako skupa kako izgledaju ovako cela strana pa uporedite sa ostalim sajtovima, itd. Suvereni vladari grafickog segmenta, NVIDIA. Igrajte i klokujte kako dolikuje.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.