Razgledanja monitora nista dobrog nije donelo, cene priblizne, mogucnosti slicne, pa bih molio neku preporuku od malo strucnijih od mene tj. vas.
Meni su za oko zapali BenQ FP93GX 19` 200 eura. LG L1919 19` 200 eura. Samsung 940N 19` 200 eura. BenQ T201WA 20` 215 eura.
Posebno mi se svideo LG, zbog navodnog kontrasta 1400:1 i zbog cinjenice da ga svi hvale. Ako znate jos neki od 19`, 20` koji je istoj u cenovnoj kategoriji, podelite to sa mnom. :)
P.S. Zanimale bi me i TV kartice u cenovnom rangu od oko 80 eura, pa ako ste voljni da i to podelite sa mnom bio bih zahvalan.
Ne znam za LG, Benq retko ko ima, a svaki iz N serije Samsunga treba izbegavati. Viđao sam mnoge 19` i, po meni, najbolji je Samsung 931BF i bolje ga je uzeti nego 20` wide, jer se wide isplati samo na 22` pa naviše. A od ova tri koja si napisao...hmmm, valjda ti je jasno. LG.
Grešiti je ljudski, ali da se stvarno zabrlja potreban je kompjuter.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.