Vidim je u prodavnicama za 14000din. Neobicno mi je to sto je toliko jeftina, a da je GTX x70 i da stara samo dve generacije. Da li su jeftine u nasim radnjama zato sto su reparirane ili los kvalitet ili nesto trece?
Konkretno sam je uporedjivao sa GTX 660 koja kosta 20000din (MSI TF/OC). Vidim njoj cena i posle izlaska GTX 760 cena jos drzi.
Sta mi je isplatljivije od te dve sa obzirom da ne planiram da menjam graficku oko tri-cetiri godine?
Lose ste me nesto razumeli. GTX760 sam pomenuo samo kao razlog zasto da padne cena modelu GTX 660. GTX 660 sam planirao da kupim dok nisam video sad GTX570 i uporedjujem jedno prema drugo u performansama jer ne zelim da se oslonim samo na:
Nijspaltivija je ta gtx 570 a to si i sam svatio.Nivo buke je nešto što je veoma bitno a veca potrošnja automatski stvara i vecu buku.logicno zar ne :) gtx 570 je negde izmedju gtx 650ti boost i gtx 660.Ipak je veoma primamljiva cena.I ja sam bio u iskušenju da je kupim al sam odustao.Zašto.Pa neigram više igre :)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.