Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Gainward 8600GT-256-GS???
STRANA 1 OD 1
shmeksi Gainward 8600GT-256-GS??? 28.08.2007. 12:39 T5404

status: user
broj poruka: 11
Ljudi, kakva je kartica Gainward BP8600GT-256-GS 256MB DDR3???

koliko sam shvatio ona je fabricki overklokovana, ali nigde na netu nisam mogao da nadjem review za nju, a i sajt firme je skrt sa informacijama.....ako neko nesto zna za ovu karticu iz iskustva ili je nacuo da li bi mogao da prenese svoje utiske

najvise me zanima koliko je kartica stabilna, bucna/tiha, i koliko se greje

(pitao sam vec ovo u odeljku konfiguracije, ali reko da okusam srecu i ovde hehehehe)

unapred hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko pa... 28.08.2007. 22:50 #26366

broj poruka: 6650

Naziv joj je tako fatalno glup, da.... mislim, znači, jel` tako.... od dva puta 256 u nazivu ono drugo znači da je od 256MB memorije, 256MB ddr3 a ostalo je možda ddr4 ili 2,5 i tako...
Ruff re 29.08.2007. 02:18 #26374

broj poruka: 829
...imam jedan komad...

jeste fabricki klokovana, taktovi su 600/1600 Mhz.
uopste nije bucna.
u xpertool/fan control (koji dobijas uz gainwarda) pise da je trenutno 45`c. pre nekog vremena u nekom trenutku znam da je bila 42-43.
e sad koliko je stabilna, to ne znam, komp sam tek danas finalno sastavio, ali ostavicu ga preko noci da vidi kako radi na duze, pa cu ponovo pogledati temperaturu i da li ce se nesto desiti. inace je vec uljucen recimo 3 sata, a za to vreme nikakvih grafickih problema. odgledao sam nekakve snimke dvd kvaliteta i nije uopste secnula...

ako te jos nesto zanima, ti reci...
poz
Nikolas

shmeksi Re: re 29.08.2007. 14:08 #26390

broj poruka: 11

:: ...imam jedan komad..
::
:: jeste fabricki klokovana, taktovi su 600/1600 Mhz
:: uopste nije bucna
:: u xpertool/fan control (koji dobijas uz gainwarda) pise da je trenutno 45`c. pre nekog vremena u nekom trenutku znam da je bila 42-43
:: e sad koliko je stabilna, to ne znam, komp sam tek danas finalno sastavio, ali ostavicu ga preko noci da vidi kako radi na duze, pa cu ponovo pogledati temperaturu i da li ce se nesto desiti. inace je vec uljucen recimo 3 sata, a za to vreme nikakvih grafickih problema. odgledao sam nekakve snimke dvd kvaliteta i nije uopste secnula..
:: ako te jos nesto zanima, ti reci..
:: po
:: Nikola

pa to deluje onda krajnje obecavajuce....samo sto sam se ja zeznuo....mislio sam da su serija GS i GS-GLH isto, a hteo sam u stvari da pitam za ovu drugu, mada meni i ova deluje xtra.....imam pitanje, ako je to u skladu sa pravilima foruma normalno.....gde si kupio i koliko si platio karticu i kakva je garancija za nju?
Ruff Re: Re: re 29.08.2007. 19:41 #26428

broj poruka: 829

Nikolas

:: :: ...imam jedan komad..
:: ::
:: :: jeste fabricki klokovana, taktovi su 600/1600 Mhz
:: :: uopste nije bucna
:: :: u xpertool/fan control (koji dobijas uz gainwarda) pise da je trenutno 45`c. pre nekog vremena u nekom trenutku znam da je bila 42-43

evo sad da nadovezem na ovo, komp nije gasen od juce i jos uvek je na 45`c, cak je jutros bila oko 43... kad nateram c&c3 da mi radi reci cu ti koliko se greje pri vecim naporima.

:: :: e sad koliko je stabilna, to ne znam, komp sam tek danas finalno sastavio, ali ostavicu ga preko noci da vidi kako radi na duze, pa cu ponovo pogledati temperaturu i da li ce se nesto desiti. inace je vec uljucen recimo 3 sata, a za to vreme nikakvih grafickih problema. odgledao sam nekakve snimke dvd kvaliteta i nije uopste secnula..
:: :: ako te jos nesto zanima, ti reci..
:: :: po
:: :: Nikola
:: pa to deluje onda krajnje obecavajuce....samo sto sam se ja zeznuo....mislio sam da su serija GS i GS-GLH isto, a hteo sam u stvari da pitam za ovu drugu, mada meni i ova deluje xtra.....imam pitanje, ako je to u skladu sa pravilima foruma normalno.....gde si kupio i koliko si platio karticu i kakva je garancija za nju

pa vidim da svi pisu, o raznim prodavnicama, pa mislim da sme...:-)

elem, kupljena je u M&S na banovom brdu, ispod bioskopa rode, tad me je kostala 10800din, ne znam koliko je sada, ali tu sam kupio i proc i maticnu jer su bili povoljni tj. imali su pristojne cene. garancijaje 3 god, sto mislim da je super za graficku(kad ti negde nude samo 1god, ovo ti dodje vecnost...)

ne znam kakva je glh, ali uz ovu dobijes cd sa drajverima i programom xpertool, koji ima i opciju za klokovanje(maximalne opcije su 700/1800mhz) pa mislim da bi i mogao da je sustignes...

poz!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs