Da li je amd-e primjetio nedostatak potpune podrske za dx 11.1 kod konkurencije ili je ovo samo marketinska fora? Spominje se da ce biti vece performanse za karte koje koriste DX11.1, ako stvarno budu vece performanse sa dx 11.1 onda jos jedan samar u nizu za zeleene.
AMD diktira uslove od 2013....Svaka igra (gotovo95%) ce biti bolje optimizovana za AMD nego za Nvidia .Moze Nvidia da izbaci 3 maxvella Kad ce Vulkan imati uvek ali uvek bolje performanse za 5% 10% :) :) :)
PRAVDA ZA NVIDIA :D :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
moze biti a ne mora .), ako ne bude nekog povecanja performansi na win8 OS onda su zajebali sami sebe to jes kupce svoji kartica...nisam bas siguran da je propaganda moguce da bude nesto od ovoga spominje se cpu povecanje performansi.
Nije problem u tome da li je AMD ili nV izbacio prvi 11.1 kartu, nego sto vas Micro$oft u saradnji sa ove dve kuce, jebe u zdrav mozak. Jos jedan cist marketing, da bi se od naroda uzela lova. 10.1 nije zaziveo, 11 njie zaizveo kako treba i evo sada 11.1. Ocekujem da ce da nagura do 11.3, ako ne predstave 12 uskoro. Samo konstantno uzimanje love od ovaca i magaraca.
Najbolji primer je, pri prezentaciji o buducim proizvodima obe kuce. Cak i Intela i AMD-a sto se tice procesora. Najavljuju za cak, 2015-tu i 2017 godinu, GPU i CPU sa code name i sta ce oni moci da rade (roadmap). Naloze budale da ce ovo u 2013 moci ovo, u 2014 ono, u 2015...2017. Sto jednostavno ne izbace u 2014 ono sto treba da izbace u 2017? E cvrc, lova koja ce biti pokupljena od nalozenih magaraca. _____________________________ http://oi45.tinypic.com/2dinl8p.jpg
Zato sam ja i odmah rekao, da me zabole guza da prelazim na win8 zbog ovoga, a kamoli tek da sam stvarno platio win7 a da treba da se ispruzim i za win8, ocu ocu...
oni budu koristili poligone u igrama, nikakav pomak nema da bude, umesto 1mil poligona videcemo 5mil poligona koji opet kad ih pogledamo poblize vidimo samo ubogu kompresovanu sliku sa jebenom rezolucijom.....ali posto nemaju tehnologiju(ili jos ne zele da je koriste) uzimace novac sa istorijskim pomakom dx11.1 dx12 dx12.1 itd......
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.