pozdrav svima resih uz vasu konsultaciju da pazarim graficku karticu, polovnu. budzet je do 70e. i to je plafon, nema gde dalje. Nasao sam sledece karte
gtx470 sparkle 60e. Ati hd6870 powercolor 60e. MSI HD6670 1GB 70e. Asus 6850 DC 70e. konfiguracija je dole navedena..
uzeo bih neku kartu koja ima pre svega dx11. stavicu uskoro q6600 na ovu moju plocu i dodacu jos 2gb rama. tako da mi Vas savet itekaKAO znaci! Budite objektivni ako mozete, stvarno mi nije bitno da li je crvena ATIka u pitanju ili zeleni guster :) Ja sam razmisljao dosta o ovoj 470gtx ali bih da cujem vas... ps. inace menjam svoju vec vremenom pregazenu gtx260 sp216 koja ruku na srce tera i dalje kao sasava, ali najbolje je sada da je utopim dok mogu :> _ _ _ Gigabyte 965P-DS4 c2d e6600 @4.0ghz + C.M. htx2 4gb ddr2 Gainward gtx260 G.S. sp216 Hdd sata2 640GB WD blue LC power green edition 650w ASUS vw195D 19` _ _ _
gtx sam primetio da je jako veliki potrosac? sto bi mi dobro poteglo i napajanje?! _ _ _ Gigabyte 965P-DS4 c2d e4300 @3.0ghz + C.M. htx2 1x2gb Geil Gainward gtx260 G.S. sp216 Hdd sata2 640GB WD blue LC power green edition 650w ASUS vw195D 19` _ _ _
:: Zbog procesora amd hd 6870 a i da nije procesor u pitanju ja bi išo ponovo na nju.Sa tim procesorom nikako gtx 470 : :: :: ::
Ni ovako ni onako..Pitanje je samo koji setup ce vise da podbaci..
GTX470 je svakako brza karta i to tvoje napajanje ce to da izdrzi ali sta znam,mozda ipak da ides na 6870 pa oprobas sudbinu..Ona je tu nedge kao 5870,gore-dole,taj Barts chip nije toliko los kao Cayman mada opet Powercolor :( + nema garanciju! 6850 je osetno slabija karta .. Nisi se bas usrecio..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
ja nista ne bih stavljao I menjao, pogotovo taj matori q66 cpu, nego bih to rasprodao, isto msm da bi imao pad performansi sa jacim kartama kad se stave uz taj cpu I tu plocu......
od kartica ponudjenih 6870 ali ne powercolor.... ili recimo gtx460ti ako nadjes
mada vidim I da je napajanje green verzija pa mi se I to ne svidja :)
E batli te price oko uskog grla i ostalih gluposti covke nece da igra na 5k razoloucij vec normalnoj 1900x1200 i cim uzima 6870 nece da mu bude sve otkljucano na ultra high vec normlano da stavi ulutra. 470 Je ogrmona potrosac i i previse greje 80+. Umzes lepo 6870 ali pazi da uzmas kod likova sa dobrim ocenama 50+ a ne kod nekih sitnih prevaranta koji prodaju pdgrevane kartice. Mozes malo i da OC taj tovj prcesor na 3.8 ili 3.9 ce da ide ladno bez ikakvog natezanja. Imace ces u 90% igrica 60+ fps. Sem Crysis i Metro. Pozdrav!
:: pozdrav svim :: resih uz vasu konsultaciju da pazarim graficku karticu, polovnu. budzet je do 70e. i to je plafon, nema gde dalje. Nasao sam sledece kart :: :: gtx470 sparkle 60e :: Ati hd6870 powercolor 60e :: MSI HD6670 1GB 70e :: Asus 6850 DC 70e :: konfiguracija je dole navedena. :: :: uzeo bih neku kartu koja ima pre svega dx11 :: stavicu uskoro q6600 na ovu moju plocu i dodacu jos 2gb rama :: tako da mi Vas savet itekaKAO znaci! Budite objektivni ako mozete, stvarno mi nije bitno da li je crvena ATIka u pitanju ili zeleni guster : :: Ja sam razmisljao dosta o ovoj 470gtx ali bih da cujem vas.. :: ps. inace menjam svoju vec vremenom pregazenu gtx260 sp216 koja ruku na srce tera i dalje kao sasava, ali najbolje je sada da je utopim dok mogu : :: _ _ _ :: Gigabyte 965P-DS4 :: c2d e6600 @4.0ghz + C.M. htx2 :: 4gb ddr2 :: Gainward gtx260 G.S. sp216 :: Hdd sata2 640GB WD blue :: LC power green edition 650w :: ASUS vw195D 19` :: _ _ _
Cena za Powercolor je mnogo mala. Zato bolje uzmi 6850, i po potrebi, ali samo po potrebi, je klokni malo. 470 se, pored nabrojanih mana i neuklapanja u tvoju konfu... jednako malo ceni. Ako razumeš šta pod tim mislim da je cena mala a kupovina zato nepovoljna. Ako ne razumeš, računaj na sreću i kupi jednu od te dve.
Nereferentno hladjenje, garancija, Asus, uzimaj. Svaka 6850 moze da se klokne na nivo 6870. Razlika izmedju njih dve je u par fps-a. Powercolor 6870 bez garancije izbegni. A ove sa godinu dana garancije sto su opet na oglasima su reparirane kartice i njih ti ne bih preporucio.
jesi li tu 6870 nasao u kupujemprodajem oglasima za 60 evra od lika po imenu fica? Posto sam 100% siguran da je prevarant a mozda je to ona lopina iz stojnika,koja je ojadila mnoge. Naime ja ga prvi kontaktirao kad je okacio oglas i pitao ga gde je u bg-u dosao bi licno da pogledam i testiram,on kaze rezervisana.Ja mu rekao da mi javi ako se kupac predomisli kad ono covek kaci oglas ali ovog puta karte odvojeno dakle mirise na prevaru,zasto bi neko ako vec ima sigurnog kupca kacio oglas ponovo?Ocigledno mu odgovaraju oni kojima bi slao kartu pouzecem i tako ih ojadio.
Broj postavljenih tema: 60401. Broj poslatih odgovora: 647497. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.