Da li je neko stigao da isproba ovaj monitor? Ovo je neki noviji model i cini se jos prilicno neispitana teritorija. Koliko sam video ima tri video ulaza i eksterni adapter napajanja. Najkorisnije bi bilo znati kvalitet slike, recimo u poredjenju sa BenQ G2750, sa kojim je u cenovnom rangu. Hvala.
Ne znam svrhu monitora ali 1080p je malo za 27incha.Uzmi nešto od 21 incha tipa http://www.emmi.rs/monitor-monitor-215-lg-22en33s-b-led.11.html?productId=32621puta dva pošto je cena manje više ista. Ovo ti je bolje jer sam probao 27 ali sam se onda prebacio na 2 X dell s2340l i progledao sam. Tako ćeš i ti sa 2 x21 jer imaš i nešto veću povrsinu
Svrha je rad i poneka igra. Problem sa dva monitora je nedostatak prostora. A i pretpostavljam da igre izgledaju malo glupo sa rupom u sredini. U oba slucaja nekako sam navikao da gledam u centar. Da li je FullHD stvarno malo za 27` ako je monitor ok sam po sebi? Koliko danas bi trebalo da uzmem nesto.
Meni lično a i većini drugih sa kojima radim 1080p na 27 jeste malo. Bolje idi na krstenu 24 ips sa ipsom.Što se igara tiče vožnje izgledaju super dok je sa fps stvar drugacija.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.