Pozdrav svima. Instalirah curi nov win xp na staroj Athlon mašini koja poseduje sledeću TV kartu.
Kworld, studio TV, Terminator, model: tv tuner 7131RF
Imam sliku (i to dobru) nemam zvuk...zna li neko kako se dobija zvuk.
Namestio sam da joj je izvor zvuka zvučna karta na ploči ali mrka kapa...usput sam video gomilu podešavanja koja mi nisu poznata tipa vrsta signala, pa bih da me neko uputi malo. Hvala unapred. support normality
Zabo sam u linein ako se dobro sećam...pre par dana radih to...zelena `rupica` :). Odmutirano sve...to sam proverio...ajd sad ću još jednom preko timvjuera... support normality
:: :: zavisi gde si ubo kablic ... cd audio , line in .. u podesavanja winfast PWR-a imas `sound input` tamo namesti koji ulaz je na kartici . :: :: takodje odmutiraj te ulaze i pojacaj iz controlpanel :: :: :: ::
Ja na leadtek-ovoj imam i audio kablić koji se ubode na tv karticu i drugi kraj na audio na samoj ploči. To ti je onaj kabl kao za CD/DVD audio: http://www.goglasi.com/img/34528163
Cek malo, koliko se secam ta kartica ima line OUT preko onog 7-pin konektora pa iz njega ide 3.5mm dzek koji bocnes u line IN na zvucnoj. Ako si spajao kablicem 3.5mm to 3.5mm dzek kartica-zvucna, tako ne moze jer je taj 3.5mm line IN u TV kartici. Treba ti ovaj konektor : http://article.tech-labs.ru/img/img/42445.jpg
Ili na samoj kartici imas 2 4-pin konektora (nesto manji od CD audio kabla) i spoji tako. Moze se naci taj CD audio kabel koji na jednoj strani ima taj manji konektor i spoji direkt na plocu AUX ili CD in. Mislim da je out konektor na kartici onaj blize zadnjem limicu.
P.S. Ako si skontao ovo sto sam napisao, imas pice od mene:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.