da li neko mozda ima od ljudi koji se bave servisom? i koliko bi to para bilo? znaci treba mi samo display, posto sam ovaj razbio, ne treba mi ugradnja zanima me cena, da znam da li sestri da kupujem odmah novi laptop, ili da probam da zamenim display, znam da ako budem isao regularnim tokovima, servis i to, da cu dati novaca kao za novi laptop
Oglasi su puni tih displeja, okreni par likova koji su ti najblizi i zavrsi posao. Cim ti ne treba zamena, pretpostavljam da umes i sam to da uradis pa se dogovori s coveCom da to obavis na licu mesta, pri preuzimanju.
ja sam mislio da ce biti komplikovan proces ili da ce mi stici kvaran panel, naopako Ovako, ja nazvao juce, porucio, stiglo jutros, 3000din, zamenim ga i fercera za sve novce, a mozda je cak i bolji panel, bar se meni vise svidja jer je mat (samsung je proizvodjac), dok je stari bio glossy (lg-jev)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.