Kupio sam gore navedeni adapter i S-Video (male-male) kabl, i planirao sam da koristim na laptopu pošto Intel HD 3000 ima TV-Out na VGA, ali mi ne uspeva. Ne dobijam sliku. Samo neke smetnje. Evo kako izgledaju kablovi.
je to bačen novac, jer takva konverzija nije moguća. Moguća je samo ako vaša grafička kartica to podržava (omogućava)... Proizvođači imaju dogovor da se to nikad više ne radi a o tome nisu obavestili treću stranu, proizvođača adaptera...
zamalo i ja da se upecam da kupim na LIMUNDU, tek na sredini opisa pise citiram: Potpuno nov VGA to RCA i S-video kabel, ako vas laptop ili desktop računar nema video out, i ako podržava video out preko VGA izlaza, sa ovim kablom možete priključiti laptop ili desktop računar na TV!!! ` Treba da pise `SAMO` a ne `I AKO` a onda se setim da sama pre 5-6 godina imao isti adapter i mislio sam da je nesto crklo kad ono zeka zice su direktno spojene na rgb i negde na netu sam nasao da valjda to podrzavaju radeoni 7000. Tako sta da ti kazem bacio si repa...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.