Kad se stvari postave na svoje mesto situacija je jako losa. 1.Sada konkretno znamo da nizi nm nije spreman. 2.Nova arhitektura predvidjena da se izbaci kad i nvidia-ina 8xx serija dolazi ranije I to u postojecem 28nm 3.Pretpostavljaju da ce performanse nove single gpu biti slicne kao ! GTX780 sto je definitivno lose obzirom da preskacu jednu celu seriju. 4.Sa druge strane logicno je da idu na Vulkanska ostrva jer nemaju sta drugo da ponude a opet po meni je timing los jer nece imati odgovor na Maxwell. 5.Ono sto sleduje jeste da Vulkanska ostrva kasnije prebace u nizi nm proces ali ce napredak u performansama biti slican refresh serijama pa ako im je to plan za buducnost da daju odgovor na Maxwell bojim se da ce situacija biti jos gora nego sad u razlici u performansama.
Po meni su trebali da cekaju sledecu generaciju I nm proces I tek tad da izbace karte ali ocigledno da im se zuri I da im je deo kolaca na deskotop trzistu preko neophodan.
Ne svidja mi se kuda sve ovo vodi..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Sky Oni su se obezbedili (konzole sve ) E sad ovo sto rade za PC je sramota...Ako ne mogu da naprave karte nek kazu vise .... Ovako ima bice sutra za oktobar.... Kad se preskace serija to znaci da nemaju interes jer su se skoncentrisali na konzole... kako god konkurencija fali...
@Sky baci pogleda na temu procena komponeti da vidis nasta bi licio novi sistem :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Kad se stvari postave na svoje mesto situacija je jako losa :: 1.Sada konkretno znamo da nizi nm nije spreman :: 2.Nova arhitektura predvidjena da se izbaci kad i nvidia-ina 8xx serija dolazi ranije I to u postojecem 28n :: 3.Pretpostavljaju da ce performanse nove single gpu biti slicne kao ! GTX780 st :: je definitivno lose obzirom da preskacu jednu celu seriju :: 4.Sa druge strane logicno je da idu na Vulkanska ostrva jer nemaju sta drugo da ponude a opet po meni je timing los jer nece imati odgovor na Maxwell :: 5.Ono sto sleduje jeste da Vulkanska ostrva kasnije prebace u nizi nm proces al :: ce napredak u performansama biti slican refresh serijama pa ako im je to plan za buducnost d :: daju odgovor na Maxwell bojim se da ce situacija biti jos gora nego sa :: u razlici u performansama :: :: Po meni su trebali da cekaju sledecu generaciju I nm proces I tek tad da izbac :: karte ali ocigledno da im se zuri I da im je deo kolaca na deskotop trzistu preko neophodan :: :: Ne svidja mi se kuda sve ovo vodi. :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Taj tvoj AMD poznajem vise nego mnogi najverniji fanovi. AMD ne bi propustio priliku da zaradi ni u najsitnijem segmentu a kamo li u delu koji mu donosi tj donisio najveci I najstabilniji profit. Konzole su samo prelazno resenje za prezivljavanje, kamo srece da se radi o interesima I da trziste I sam biznis tako funkcionise. Oni su se prosto zakopali tehnoloski jer ne mogu da uhvate korak sa nv. A ovu generaciju su preskocili jer refresh nije bio moguc zbog problema sa arhitekturom, nm procesom, curenjem napona I sl.. Ja sam davno pricao, eto sta bi na kraju .-)
Ovo sto se desava je jako lose u generalnom smislu po nas korisnike, totalan disbalans a cene..Hm..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Re: Re: Re: AMD Radeon HD 9000 Series Launching in October?
03.07.2013. 01:26
status: user broj poruka: 4420
Dogovoreno, setaj ti kuce u CODu ja cu da rusim zgrade u bf4 .) Inace kuce nece da pogine na kraju to da znas, nema sanse, jok! A vidim ti si nasao da raspravljas sa Psihopatom u ove sitne sate... Eh....
:: :: Ma koj crni BF4 Izlazi COD Ghost :) Spremaju se oni za GTA5 : :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: Pa tad izlazi Bf4.. :: :: Kad ce ako ne tad :: :: :: :: :: :: :: :: http://videocardz.com/43446/amd-radeon-hd-9000-series-launching-october
Ako tako gledas, Intelovi procesori su sve vece I vece furune, kad pukne napolju 40c, izgorece im fabrike sa sve procesorima vec ovog leta. Posle si opet osudjen na AMD :-) br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
:: :: Hoce curice sve do 2015 kada ce biti taj problem okoncan (tad ce amd da propane :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.