Imas i hd 7870 od sapphire-a za taj novac,jedino sto je garancija 2 godine,a MSI 3. Sapphire isto ima ok hladjenje,ovo je dual x na njemu,taj model je oko 19.000 dinara. I na kraju hd 7870 je generalno brza kartica od gtx 660.
Kako god osetices super upgrade.
Na tvom mestu,ako te vec gtx 460 lepo sluzi,sacekaj gtx 700 seriju da se popune modele,uskoro ce,ne zato sto ce biti nzm sta sad,nego ce gtx 600 serija sa cenama ici dole.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
:: Imam: MSI N460GTX-M2D1GD5OC , sa ovom karticom sam zadovoljan, medjutim svrbi me dzep pa trazim drugu . :: :: Ovako , ne zelim da potrosim vise od 20k dinara za graficku, neki vasi predlozi sta uzeti a da bude skok u odnosu na ovo sto imam :: :: Meni je zapala za oko MSI N660 TF 2GD5 OC, ima li ko iskustva sa ovom karticom... ili cekati nesto drugo od nove nv 7 serije :: :: Moze predlog i za ATI, nisam gadljiv/probirljiv .)
Sapphire 7870 bih zaobisao u sirokom luku, bagova i reklamacija kolko ti dusa iste
GTX760 izlazi 25. juna. tako da ce sledeca tura GTX 660 kartica ici cenovno dole, pa bih ti savetovao da sacekas malo (ako ides na more, strpi se dok se ne vratis sa odmora)
MSI 660TF je generalno ok karta ASUS samo V2 juri
evo bas sad gledam powercolor myst 7870 21.8K dinara, ali je dosta bucna karta
Nema smisla jer GTX660 sasvim lepo gura sve igre sa physxom, samo ćeš da trošiš više struje i pravićeš više toplote u kućištu.
Daleko je od gluposti da se ne lažemo .) __________________ Scourge of PCBerza
:: :: nije frka, mogu cekati, odmora nema bice radno .. :: :: pitanjce dva, imam maticnu asus m5a97 r2.0 i na njoj 2 pci-e slota, drugi pci-e radi samo x4, ima li smisla ostavljati gtx460 za PhysX ?
Mislim da 660ti nije bacanje para - iako je cinjenica da je 460-ka primetno slabija.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Odlicna karta, preporuka !! :: :: @foreve :: 660 TF je za dve klase bolja karta od njesra 460. :: 660 TI je klasicno bacanje para :: :: ::I dalje mislim da je 20k za GTX660 (ako vec imas GTX460) - bacanje para :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G :: ::
http://is.gd/akEH0E Ta safirova je sa problemom i imaš dosta o tom na ovom i drugim forumima. Amd 7870 myst za ovaj novac je najbolja kupovina osim eto na prvi pogled lošeg sistema hladjenja.E sad kolkoje stvarno bucna verovatno zavisi i od kucista koje imaš
The XENON GTX 760 will only in be available in Asia, but that’s not a problem for other buyers, since almost everyone else will be able to buy a Palit model instaed, which will looks just the same. Speaking of price, I also have some good news. We found first listing for price starting at €260
AMD bi u ovoj seriji zaobisao samo tako pogotovu sto je serija stara a bagovita!
Mozda bi bilo pametno ipak malo sacekati..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
samo su po neke iz serije 11199-00-20G imale neki bag, niko se nije zalio nigde na ostale, tih `bagovitih` vise niko ne drzi na stanju tako ako se odlucis za 7870 neces pogresiti, meni safirka ide na 1250 za gpu bez dizanja napona, tako radi vec 7 meseci....
Sacekaj za koji dan izlazi 760, pasce vrv malo cene ostalih modela, a mozes i da se stisnes jos neko vreme i pazari 660ti ili 760, ako ne pici na neku 660 ili 7870 i uzivaj.. :)
1. Sečekaj, i češi se kao protivmeru za svrab, do tada. 2. Ako češanje ne pomogne, 7870 odmah... 3. A šta je sa parama od te 460gtx, nju bacaš u kantu ili prodaješ? Tj. da li si u cenu od 20000 ugradio i predviđenu prodajnu cenu 460-tice ili ne? To bi nam ovde dalo krila u maštanju ŠTA je stvarno bolje da uzmeš za 20000+ te neke hiljade od polovne 460, a da pri tom spičkaš sve pare . (i svejedno sačekaš).
Nece biti njemu u opticaju karta ce biti 250+e to je ustvari osakacena GTX670 karta, bice malo jeftinija od GTX670 i to je to, ako covjek kupuje do 20k onda GTX660 ili HD7870.
dobio sam odgovor da je glupo 460tku drzati za fiziku, takooo da je ulog 20k dindzi + gtx460 (e sad koliko za nju mogu izvuci nemam pojma a garancija od 3 god je istekla) Inace, cekacu po preporuci...
:: 1. Sečekaj, i češi se kao protivmeru za svrab, do tada :: 2. Ako češanje ne pomogne, 7870 odmah.. :: 3. A šta je sa parama od te 460gtx, nju bacaš u kantu ili prodaješ? Tj. da li si u cenu od 20000 ugradio i predviđenu prodajnu cenu 460-tice ili ne? To bi nam ovde dalo krila u maštanju ŠTA je stvarno bolje da uzmeš za 20000+ te neke hiljade od polovne 460, a da pri tom spičkaš sve pare . (i svejedno sačekaš) :: :: Budale računaju na sreću. :: ::
to ce ti biti taman za 660ti, 460 ces moci da prodas za 65-70max
:: dobio sam odgovor da je glupo 460tku drzati za fiziku, takooo da je ulog 20k dindzi + gtx460 (e sad koliko za nju mogu izvuci nemam pojma a garancija od 3 god je istekla :: Inace, cekacu po preporuci.. :: :: :: 1. Sečekaj, i češi se kao protivmeru za svrab, do tada :: :: 2. Ako češanje ne pomogne, 7870 odmah.. :: :: 3. A šta je sa parama od te 460gtx, nju bacaš u kantu ili prodaješ? Tj. da li si u cenu od 20000 ugradio i predviđenu prodajnu cenu 460-tice ili ne? To bi nam ovde dalo krila u maštanju ŠTA je stvarno bolje da uzmeš za 20000+ te neke hiljade od polovne 460, a da pri tom spičkaš sve pare . (i svejedno sačekaš) :: :: :: :: Budale računaju na sreću. :: :: :: ::
:: dobio sam odgovor da je glupo 460tku drzati za fiziku, takooo da je ulog 20k dindzi + gtx460 (e sad koliko za nju mogu izvuci nemam pojma a garancija od 3 god je istekla :: Inace, cekacu po preporuci.. :: :: :: 1. Sečekaj, i češi se kao protivmeru za svrab, do tada :: :: 2. Ako češanje ne pomogne, 7870 odmah.. :: :: 3. A šta je sa parama od te 460gtx, nju bacaš u kantu ili prodaješ? Tj. da li si u cenu od 20000 ugradio i predviđenu prodajnu cenu 460-tice ili ne? To bi nam ovde dalo krila u maštanju ŠTA je stvarno bolje da uzmeš za 20000+ te neke hiljade od polovne 460, a da pri tom spičkaš sve pare . (i svejedno sačekaš) :: :: :: :: Budale računaju na sreću. :: :: :: ::
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: 7950 u tom slucaju bez ikakvo razmisljanja.. :: :: http://goo.gl/t6Go :: :: :: :: dobio sam odgovor da je glupo 460tku drzati za fiziku, takooo da je ulog 20k dindzi + gtx460 (e sad koliko za nju mogu izvuci nemam pojma a garancija od 3 god je istekla :: :: Inace, cekacu po preporuci.. :: :: :: :: :: 1. Sečekaj, i češi se kao protivmeru za svrab, do tada :: :: :: 2. Ako češanje ne pomogne, 7870 odmah.. :: :: :: 3. A šta je sa parama od te 460gtx, nju bacaš u kantu ili prodaješ? Tj. da li si u cenu od 20000 ugradio i predviđenu prodajnu cenu 460-tice ili ne? To bi nam ovde dalo krila u maštanju ŠTA je stvarno bolje da uzmeš za 20000+ te neke hiljade od polovne 460, a da pri tom spičkaš sve pare . (i svejedno sačekaš) :: :: :: :: :: :: Budale računaju na sreću. :: :: :: :: :: ::
ne znam sto toliko insistiras na tom Sapphire-u, kao da je ne znam sta, prosecna je firma i skroz je ok, ne mora uvek po svaku cenu da bude obavezan izbor, plus skracuje i garanciju
:: :: safir only : :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: 7950 u tom slucaju bez ikakvo razmisljanja.. :: :: :: :: http://goo.gl/t6Go :: :: :: :: :: :: :: dobio sam odgovor da je glupo 460tku drzati za fiziku, takooo da je ulog 20k dindzi + gtx460 (e sad koliko za nju mogu izvuci nemam pojma a garancija od 3 god je istekla :: :: :: Inace, cekacu po preporuci.. :: :: :: :: :: :: :: 1. Sečekaj, i češi se kao protivmeru za svrab, do tada :: :: :: :: 2. Ako češanje ne pomogne, 7870 odmah.. :: :: :: :: 3. A šta je sa parama od te 460gtx, nju bacaš u kantu ili prodaješ? Tj. da li si u cenu od 20000 ugradio i predviđenu prodajnu cenu 460-tice ili ne? To bi nam ovde dalo krila u maštanju ŠTA je stvarno bolje da uzmeš za 20000+ te neke hiljade od polovne 460, a da pri tom spičkaš sve pare . (i svejedno sačekaš) :: :: :: :: :: :: :: :: Budale računaju na sreću. :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.