Covek je sto posto instalisao Katalist umesto Forsvera i zato ima probleme. Jer zeleni drajveri su savrseni i ovakve stvari nema sanse da se desavaju, osim ako niste napravili glupost i instalisali crvene drajvere.
:: ma daj, neki lik prica kako je uzeo 770, ubacio je slicicu u snimak i ostale gluposti i okacio snimak na youtube.. profi, nema st :: :: :: :: :: :: Ovo traje od kad je 770 gtx izasla.. :: :: Enjoy :: :: :: :: :: :: http://youtu.be/LTj9tPydElI
jesi li citao komentare malo dublje od onih par komada koji su ispod snimka...imas opciju `prikazi jos ` :) isti problem sa gtx570,gtx 660 ti,550 ti,gtx670, tako da ti je neuspela provokacija,problem se resava na razlicite nacine a najcesce je to smece od preostalih zelenih drajvera progooglaj malo :)
a onda procesljaj i miskov post pa mi citiraj dali se negde pominje dekina karta u negativnom kontekstu...ili je to samo sa zelenom tehnologijom
Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
ne znam sta si ocekivao, da napisem roman? zasto bih smisljao bilo sta, nisam ja u toj prici, samo sam prokomentarisao, lose si me procenio misko
samo se pitam, zbog cega postavljas ovakve gluposti, sto i sam znas da jesu ali to je bilo jace od tebe, mislim da se ne lazemo kao klinci, postavljas amaterske snimke sa YT koji su definitivno ne lazni, nego glupi, suvisno je i diskutovati o tome.. da bi se svi naravno lozili, to ti je verovatno i bio cilj
:: Bas nista bolje nisi mogao da smislis :: :: http://youtu.be/O3-ckT-ShA :: http://goo.gl/MAaA :: :: :: ma daj, neki lik prica kako je uzeo 770, ubacio je slicicu u snimak i ostale gluposti i okacio snimak na youtube.. profi, nema st :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ovo traje od kad je 770 gtx izasla.. :: :: :: Enjoy :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://youtu.be/LTj9tPydElI
Cekaj jel klip lazan ili nije? Prvo kazes da je lazan sad kazes da nije? Odluci se Lik je producent uvazenog You tube kanala i ne znam stro bi on sad pravio nekakve montaze da bi pakostio Nvidiji, narocito ako se uzme u obzir da je pre ovoga bio iskljucivi konzolas. A jos ako pogledas i sijaesst slicnih klipova koji postavljaju ljudi sa zelenim kartama. Steta je sto ovakvih klipova nema vise, mnogo bi se manje ljudi zajebalo da kupuje to smece procitaj comments section pa ces da vidis koliko se njih javljaju ii sta pricaju. Ali ti to nece da uradis jer imas pametnija posla, zar ne? Realno sam razocaran jer sam ocekivao da ces siru da prosiris i da upozoris omladinu da je to sve prljava AMD kampanja, koij je izgleda resio da potkupi ceo internet ne bi li unistio Nvidiju.
Tako nesto!
:: ne znam sta si ocekivao, da napisem roman? zasto bih smisljao bilo sta, nisam ja u toj prici, samo sam prokomentarisao, lose si me procenio misko :: :: samo se pitam, zbog cega postavljas ovakve gluposti, sto i sam znas da jesu ali to je bilo jace od tebe, mislim da se ne lazemo kao klinci, postavljas amaterske snimke sa YT koji su definitivno ne lazni, nego glupi, suvisno je i diskutovati o tome.. da bi se svi naravno lozili, to ti je verovatno i bio cilj :: :: :be/LTj9tPydElI
Eh kad primeti i sam..Razmisljao sam da li da prokomentarisem sve detalje koje sam odmah provalio iste sekunde..Ali kad si vec naceo temu svojim zapazanjem napravio si mi fin ulaz...
U svakom slucaju ,suma sumarum smesno mi i da komentarisem ovaj klip koja je fejkcina iscenirana i namontirana..Pazi samo kojim tonom lik pojasnjava klip,zesca kontrakampanja protiv nV,teska opsesivna fanbojcina AMD trolcina kao i ostali AMD fanovi..
A pored svega smesniji su mi ovi pajaci,od postavljaca teme do njenih ucesnika u obliku kisne gliste (prepoznace se sami naravno ako su evoluirali do sad) :))))
Glavna uloga danasnje epizode Cirkus Berzanske druzine - `Bolesni majmun´ . Nema banana pa ludilo uhvatilo pod svoje :))))
@imarkovic
Jesi ti epizodna uloga ili se vracas u nastavku? :)
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: :: .... :: :: :: Ovakve artifakte sam ja imao kad sam kloknuo nv 7600 i igrao Oblivion bukvalno mu siljci virili iz glave :-)
June 21st: Driver team continues to work on a new driver and has worked over the past few weekends to ensure the new driver is finished ASAP.
Several users sent their GPUs and systems in, and with those we have been able to reproduce the majority of the issues.
As soon as we have a fully functional driver it will be released. Once again, if you have an issue please roll back to 314.22 WHQL.
I will now lock this topic to keep this message on top as Disqus lacks a `sticky` function, and we`re getting a lot of flack below for lack of updates, even though we`ve been posting fairly regularly.
Napraviste slona od komarca u vidu jednog lose odradjenog drajvera. Desava se i AMD-u, i to mnogo cesce...
E sad, uvek se moze izmisliti kako su nvidia karte nasvirane iznad svojih mogucnosti, pa su samim tim nestabilne, kako crkavaju pod tim drajverom, kako blaaa, blaaa, blaa...
Treba dakle ocekivati komentare kako nVidia grca u problemima, kako su pukli kako... To me podseca na legendarni komentar koji ce verovatno zavrsiti u mom potpisu a kaze kako se MSI i Gigabyte bore za goli opstanak... Jednako je logican.
Vec 3 ili 4 godine za redom propagiraju i prognoziraju propast nvidia-e a realno ona sve jaca i jaca ..Nije mi cudno od pajaca koji ne znaju kud odaraju od slepo opsesivnog fanbojizma vec od ucenijih ljudi koji uzivaju u nekom kredibilitetu na nivou.Naravno takve sam sretao na drugim forumima,ne ovde.
Eto koliko taj AMD-izam utice na ljude da ih uzdrma cak i kao licnosti..Ja sam davno rekao da je to sekta,shvatice to i drugi...Trebace vreme da prodje ali ce shvatiti!
A ovo o driveru auuu..Tuga..Pa niko nije bezgresan niti svemocan nit nVidia a nit Intel. Problem je sto je AMD treca klasa u odnosu na nVidia-u pa su im brljotine i znj proizvodi normalna pojava dok nVidia-i ili ne daj Boze Intelu kad se desi to je propast!
Nije mi jasno ko ima toliko vremena da se bavi kojekakvim laziranjem klipova,laznim predstavljanjem po forumimam i blacenjem nVidia-e ..Eno na onom linku sto je okacio Milos,pola komentara su sve AMD freakovi,prepoznam ih na kilometar!Bolest!
Sto se tice MSI koliko sam primetio i cuo njima lepo ide i fino napreduju koliko na trzistu toliko su podigli i nivo kvaliteta.Doduse to ne mogu reci za Gigabyte,oni definitivno imaju problema..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Meni sve u redu sa novim drajverima ne igram battlefield 3 jer ne volim multiplayer,al igrao sam crysis 3 metro last light sleeping dogs black ops 2 i far cry 3 i sve mi radilo u redu temperature su mi iste kao i sa proslim drajverima .)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Intel 520 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger
Realno Nvidia je zavrsila pricu (konzole,rebrending karti,izbacivanje konzole iz ciste nemoci ) .770 GTX u holandiji 299 eura.... sa isporukom 330 ... 780 imas vec za 480 eura.... tope se cene samo tako... u fazonu daj sta das... Sad je prilika da se uzmu karte :) Po meni 760 nece kostati vise od 250 eura :D :D JACK POT
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Vec 3 ili 4 godine za redom propagiraju i prognoziraju propast nvidia-e a realno ona sve jaca i jaca ..Nije mi cudno od pajaca koji ne znaju kud odaraju od slepo opsesivnog fanbojizma vec od ucenijih ljudi koji uzivaju u nekom kredibilitetu na nivou.Naravno takve sam sretao na drugim forumima,ne ovde :: :: Eto koliko taj AMD-izam utice na ljude da ih uzdrma cak i kao licnosti..Ja sam davno rekao da je to sekta,shvatice to i drugi...Trebace vreme da prodje ali ce shvatiti :: :: A ovo o driveru auuu..Tuga..Pa niko nije bezgresan niti svemocan nit nVidia a nit Intel :: Problem je sto je AMD treca klasa u odnosu na nVidia-u pa su im brljotine i znj proizvodi normalna pojava dok nVidia-i ili ne daj Boze Intelu kad se desi to je propast :: :: Nije mi jasno ko ima toliko vremena da se bavi kojekakvim laziranjem klipova,laznim predstavljanjem po forumimam i blacenjem nVidia-e ..Eno na onom linku sto je okacio Milos,pola komentara su sve AMD freakovi,prepoznam ih na kilometar!Bolest :: :: Sto se tice MSI koliko sam primetio i cuo njima lepo ide i fino napreduju koliko na trzistu toliko su podigli i nivo kvaliteta.Doduse to ne mogu reci za Gigabyte,oni definitivno imaju problema. :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
misko, sta god ja da kazem ti ces uvek naci neki nacin da me isprozivas kao da sam ti najveci neprijatelj, bez obzira bio ja realan ili ne, kao i bilo ko drugi ko prokomentarise nvidia-u u pozitivnom smislu, ti si kivan na nVidia-u jer nisi mogao da namestis onaj battlefield, sta da ti ja radim, za to ti nije kriva nvidia
a kolega Dejzane, da li je moguce da si postao redovni negativac koji baca mrznju na nv i intela, zaslepljen apple-om i AMD-ovim `carima`, ocigledno je, nije jos kasno .. na losem si putu
@sky, nestao u akciji, vraca se u nastavku
:: Cekaj jel klip lazan ili nije :: Prvo kazes da je lazan sad kazes da nije :: Odluci s :: Lik je producent uvazenog You tube kanala i ne znam stro bi on sad pravio nekakve montaze da bi pakostio Nvidiji, narocito ako se uzme u obzir da je pre ovoga bio iskljucivi konzolas. A jos ako pogledas i sijaesst slicnih klipova koji postavljaju ljudi sa zelenim kartama :: Steta je sto ovakvih klipova nema vise, mnogo bi se manje ljudi zajebalo da kupuje to smece procitaj comments section pa ces da vidis koliko se njih javljaju ii sta pricaju. Ali ti to nece da uradis jer imas pametnija posla, zar ne? :: Realno sam razocaran jer sam ocekivao da ces siru da prosiris i da upozoris omladinu da je to sve prljava AMD kampanja, koij je izgleda resio da potkupi ceo internet ne bi li unistio Nvidiju :: :: Tako nesto! :: :: :: ne znam sta si ocekivao, da napisem roman? zasto bih smisljao bilo sta, nisam ja u toj prici, samo sam prokomentarisao, lose si me procenio misko :: :: :: :: samo se pitam, zbog cega postavljas ovakve gluposti, sto i sam znas da jesu ali to je bilo jace od tebe, mislim da se ne lazemo kao klinci, postavljas amaterske snimke sa YT koji su definitivno ne lazni, nego glupi, suvisno je i diskutovati o tome.. da bi se svi naravno lozili, to ti je verovatno i bio cilj :: :: :: :: :: :be/LTj9tPydElI
Ali ovde se radi o superiornoj tehnologiji i savrsenim drajverima i zato treba ljude upoznati za ovakvim stvarima.
@SkajFajr mladji Ali, bona, je l` ti citas uopste i je l` si uopste odgledao klip ili samo trcis da tvoj post bude omah iza Skajovog? Drajver ne pravi probleme sa 6. i 5. serijom, vec samo sa sedmom.
nemoj molim te meni te decije provale `skyfire mladji` i sl., stvarno se jezim od toga, to bih te samo zamolio ako si iole zreo covek, mislim stvarno smesno zvuci.. i nezrelo
a za ovo drugo, kako ja sad tebi da kazem bilo sta kad si i ti pristrastan, mislim nema svrhe, ne bih da gubim vreme, ako se secas, takva je prica bila i za 660, kada se pojavio..
:: Ali ovde se radi o superiornoj tehnologiji i savrsenim drajverima i zato treba ljude upoznati za ovakvim stvarima :: :: @SkajFajr mladj :: Ali, bona, je l` ti citas uopste i je l` si uopste odgledao klip ili samo trcis da tvoj post bude omah iza Skajovog? Drajver ne pravi probleme sa 6. i 5. serijom, vec samo sa sedmom :: :: :: i5 2500K, Hyper 212+, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2x4GB 1600, Sapphire 6950 1GB, Dell U2412M, Samsung 830 128GB, F3 500GB, F4EG 2TB, TT Chaser MK-I, CFT-650-14CS, Xonar DX, ATP- :: :: :: ::
koja ne moze da otkloni probleme koji se povlace kroz vise serija, ovde su se otvarala teme o propasti AMD-e sad izgleda krece sunovrat zelenog, mislim zelenilo opada pred jesen :D Davno je bilo tema na guru3d o problemu u BF3 ali doticni zelembac pobanovao sve i obrisao temu da se ne siri istina. Definitivno NVIDIA ima problem sa driverima nije ni cudo sto ce BF4 Nositi AMD GAMING EVOLVED
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.