samo me mrzi da istražujem, gde tačno stoji GTX760 po brzini sa trenutnim kartama u ponudi? Jel brz ko GTX670 barem? __________________ Scourge of PCBerza
Kao od referentne jeste, plus ova je oc verzija, tako da bi trebalo ali bolja je od 660ti pe u svakom slucaju sto je do sad bila best buy u tom segmentu za dati novac. Ova bi trebalo da bude za nijansu skuplja a mozda i ista, videcemo. Ovi nasi ima da je dignu vrv.. -_-
Matori iskreno svidja se i meni, ali da li ce i 760 biti takva, pefomanse ce vrv biti iste ili slicne, ali cena ce vrv biti sa nijansu vise nego msi, kao i svaka asus graficka... :)
Mene izgled i osvojio iskreno... Dosadilo mi je vise da gledam ASus ,Gigabajt i Msi sa jednom te istom semom... Ovaj zmaj deluje opako jos ako uzmete njihov plocu :) BOOM
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Matori iskreno svidja se i meni, ali da li ce i 760 biti takva, pefomanse ce vrv biti iste ili slicne, ali cena ce vrv biti sa nijansu vise nego msi, kao i svaka asus graficka... : :: :: ::
Ne znam cemu fascinacija ovim proizvodjacem.... Twin Frozr su bile neke od najbucnijih I najruznijih karti ikada... cesto I sa suludim temperaturama. Ni kvalitet izrade nije ostavljao neki utisak, a uz sve to pratila ih je cena ko da kupujes ASUS GPU... fail
Ovo prvi put u zivotu cujem za MSI TWIN FROZER aj za ostale modle to jest referentne modele... MSI sa ovim hladjenjem je napravio odlican potez koga god znam da ima ovo (2 ljudi ) kazu da radi extremno tiho i hladno... Sto se tice cene aj uporedi top hladjene proizvode Asusa sa MSI
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Ne znam cemu fascinacija ovim proizvodjacem.... Twin Frozr su bile neke od najbucnijih I najruznijih karti ikada... cesto I sa suludim temperaturama. Ni kvalitet izrade nije ostavljao neki utisak, a uz sve to pratila ih je cena ko da kupujes ASUS GPU... fai :: :: i5-2500K, P8Z68 V-Pro/Gen3, Win7 Enterprise x64. :: Gigabyte GTX 560ti OC, 1920x1080 Dell 2312HM. :: WD Caviar Black 500GB, Kingston V+200 60GB SSD. :: ::
Sto je meni poznat ZooLoo-ov stil pisanja, forma recenica i odusevljenje nvidijom, a cudno i ovo hvalisanje msi pe i ovog i proslog modela, koji je poznato mi opet od negde, best buy...
Osoba koja je pre par dana bila totalni laik, ja se ne razumem, ja sam pocetnik, pomozite, ubrzo deli savete za sve zivo, sve zivo zna, u sve se preko noci razume.
:: Sto je meni poznat ZooLoo-ov stil pisanja :: forma recenica i odusevljenje nvidijom, :: a cudno i ovo hvalisanje msi pe i ovog i proslog modela :: koji je poznato mi opet od negde, best buy.. :: :: Osoba koja je pre par dana bila totalni laik, ja se ne razumem, :: ja sam pocetnik, pomozite, ubrzo deli savete za sve zivo, :: sve zivo zna, u sve se preko noci razume.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.