najvise se fokusiram na hladjenje i buku koje ono proizvodi znaci pozeljno je da bude hladna, a pritom i prilicno tiha u full load-u (znaci ne trazim silent karticu, jer dok je karta u full load modu, ide i zvuk prilicno glasno, u svetlu toga trazim kartu koja kada joj je vent na 100% ne nadjacava dva zvucnika od po 60w, pojacanim do trecine, sto je jako glasno, dovoljno je da se ne cuje kao jet engine takodje odvrnutim na 100%)
Ova mi deluje ok jer ima dva coolera umesto ostalih modela koji imaju po jedan, kako MSI, tako Asus, sto samim tim obezbedjuje bolje hladjenje. Takodje je Oc verzija, ima solidne perfomanse za taj segment karti, i lepo izgleda.
kad malo bolje razmislim imao sam jednom davno 6600gt i imala je potpuno bakreni `ladnjak i bila je prilicno tiha i hladna i bila je msi...
Btw: offtopic, ovo je za pc za klinca, mladjeg brata, ostatak je athlon2 x2 i 890gx (ona sa hd4290), zanima me da li stavljati jaci cpu zbog hd 7770, jer na mom phenom2 x6 nema vidljive nadmoci u win-u, a razlika kada se moja hd7890 koristi sa athlonom je vrlo mala u odnosu na phenomom, naravno, ima izuzetaka, neke igre itekako vide 6 jezgara, rts, recimo Namerno ne pisem tacne modele cpu, jer se od prvog dana oba drze na maltene max oc, koliko hladjenje dozvoljava
Imao sam dva komada, gorepomenutu MSI sa dva venta kao i ASUS DC. Asus je mnogo tisi, i generalno deluje solidnije dok se ova dva venta na MSI bas cuju kada kartica predje 60% obrtaja.
Daleko od toga da je bila losa kartica, bolje se klokovala od Asusa ali je bila bucnija.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.