Ako moze malo pomoci , Imam sledeci problem: Imam AMD radeon 7770 koji ima 3 izlaza DVI HDMI Display Port i imam 3 monitora (2 monitora i LCD tv , al to je nebitno (sto je tv, nije monitor...) )
Kako da povezem 3 monitor preko Display Porta , chitao sam da OBAVEZNO mora da bude AKTIVAN adapter sa Display Porta na DVI ali nigde u Beogradu nisam mogao da ga nadjem , pozvao sam sigurno preko 20 radnji i nigde nisam mogao da nadjem AKTIVNI adapter
decxko ako si aktivan nadji pasivnog i brate volite se deco :} elem sta koj djavo vezujes na to govno od karte tri ekrana? ako imas shke za tri ekrana uzmi bre lepo i monitor sa DP, a te karabudzevine ce ti sjebati ionako `preskupu` i premocnu kartu :) btw, https://www.lazalazarevic.rs pa pitaj tamo sta misle o tri monitora, dobices bar tri nedelje :} jos ako je i PhatPhuck u smeni ne gine ti 6 :D
:: Ako moze malo pomoci , Imam sledeci problem :: Imam AMD radeon 7770 koji ima 3 izlaz :: DV :: HDMI :: Display Por :: i imam 3 monitora (2 monitora i LCD tv , al to je nebitno (sto je tv, nije monitor...) :: :: Kako da povezem 3 monitor preko Display Porta , :: chitao sam da OBAVEZNO mora da bude AKTIVAN adapter sa Display Porta na DV :: ali nigde u Beogradu nisam mogao da ga nadjem , pozvao sam sigurno preko 20 radnji i nigde nisam mogao da nadjem AKTIVNI adapte :: :: Ako mozes molim te pomozi ... :: moj mail: ivanmijatovic89@gmail.co :: Unapred hvala
Ako te aktivni zguzi ima na usta da ti izadje ... Chemu tvoj post ??? Chemu laza lazarevic ??? To sto ti nemash zivot i blejis na forumu petkom uveche nije moj problem . Idi poseti Lazu da se druzis sa sebi slichnima... Ja imam problem i treba mi pomoc , tako da molim te zaobidji temu i smaraj druge postove !!!
:: :: decxko ako si aktivan nadji pasivnog i brate volite se deco : :: elem sta koj djavo vezujes na to govno od karte tri ekrana? ako imas shke za tri ekrana uzmi bre lepo i monitor sa DP, a te karabudzevine ce ti sjebati ionako `preskupu` i premocnu kartu :) btw, https://www.lazalazarevic.rs pa pitaj tamo sta misle o tri monitora, dobices bar tri nedelje :} jos ako je i PhatPhuck u smeni ne gine ti 6 : :: :: :: Ako moze malo pomoci , Imam sledeci problem :: :: Imam AMD radeon 7770 koji ima 3 izlaz :: :: DV :: :: HDMI :: :: Display Por :: :: i imam 3 monitora (2 monitora i LCD tv , al to je nebitno (sto je tv, nije monitor...) :: :: :: :: Kako da povezem 3 monitor preko Display Porta , :: :: chitao sam da OBAVEZNO mora da bude AKTIVAN adapter sa Display Porta na DV :: :: ali nigde u Beogradu nisam mogao da ga nadjem , pozvao sam sigurno preko 20 radnji i nigde nisam mogao da nadjem AKTIVNI adapte :: :: :: :: Ako mozes molim te pomozi ... :: :: moj mail: ivanmijatovic89@gmail.co :: :: Unapred hvala
e mali nemoj tako, dakle ne znam kako da ti pomognem, a ako nema u Srbiji idi juri po netu brate pa naruci... ili pitaj matorog iz Silkena ... guglaj Silken i vidi tamo jel ima ako on nema NEMA NIKO, a ako ti treba pomoc laza ti je tu brale 24 sata svaki dan :D
:: Ako te aktivni zguzi ima na usta da ti izadje .. :: Chemu tvoj post ??? Chemu laza lazarevic ?? :: To sto ti nemash zivot i blejis na forumu petkom uveche nije moj problem :: Idi poseti Lazu da se druzis sa sebi slichnima... :: Ja imam problem i treba mi pomoc , tako da molim te zaobidji temu i smaraj druge postove !! :: :: :: :: :: :: decxko ako si aktivan nadji pasivnog i brate volite se deco : :: :: elem sta koj djavo vezujes na to govno od karte tri ekrana? ako imas shke za tri ekrana uzmi bre lepo i monitor sa DP, a te karabudzevine ce ti sjebati ionako `preskupu` i premocnu kartu :) btw, https://www.lazalazarevic.rs pa pitaj tamo sta misle o tri monitora, dobices bar tri nedelje :} jos ako je i PhatPhuck u smeni ne gine ti 6 : :: :: :: :: :: Ako moze malo pomoci , Imam sledeci problem :: :: :: Imam AMD radeon 7770 koji ima 3 izlaz :: :: :: DV :: :: :: HDMI :: :: :: Display Por :: :: :: i imam 3 monitora (2 monitora i LCD tv , al to je nebitno (sto je tv, nije monitor...) :: :: :: :: :: :: Kako da povezem 3 monitor preko Display Porta , :: :: :: chitao sam da OBAVEZNO mora da bude AKTIVAN adapter sa Display Porta na DV :: :: :: ali nigde u Beogradu nisam mogao da ga nadjem , pozvao sam sigurno preko 20 radnji i nigde nisam mogao da nadjem AKTIVNI adapte :: :: :: :: :: :: Ako mozes molim te pomozi ... :: :: :: moj mail: ivanmijatovic89@gmail.co :: :: :: Unapred hvala
Jos nemas opciju za filtriranje jer si novi clan, ali dobice svi uskoro: http://goo.gl/gXNxI Mada mozes da iskoristis onu drugu i da prijavis administratoru. U stvari ja cu.
Ma moras da nadjes aktivan adapter ili da trazi u lnikomu Disply port to VGA. Druge ti nama. Drugo kod nas nemozes da najdes. ISti problem sam imao pre 25 dana . Morao sam da porucim iz Skoplja. Mozzart kaldinoca uzima sve kolicine koje stizu za Srbiju i zabranjuje bilo kome drugom da ih distribuira. Inace kod nas ih je pre nabvaljao Asibs i sad ih nabavlja samo za Mozzart. I tu monopol. Inace ih mozzart koirsti za live bet. 4 Tv na jedan komp!
:: Ako moze malo pomoci , Imam sledeci problem :: Imam AMD radeon 7770 koji ima 3 izlaz :: DV :: HDMI :: Display Por :: i imam 3 monitora (2 monitora i LCD tv , al to je nebitno (sto je tv, nije monitor...) :: :: Kako da povezem 3 monitor preko Display Porta , :: chitao sam da OBAVEZNO mora da bude AKTIVAN adapter sa Display Porta na DV :: ali nigde u Beogradu nisam mogao da ga nadjem , pozvao sam sigurno preko 20 radnji i nigde nisam mogao da nadjem AKTIVNI adapte :: :: Ako mozes molim te pomozi ... :: moj mail: ivanmijatovic89@gmail.co :: Unapred hvala
U lnikomu nisam nashao Disply port to VGA. nashao sam ovde http://www.avmarket.rs/adapter-displayport-vga-hqsc-203.html (ne znam dal smem da stavim link ka sajtu , ako je zabranjeno nek ga administrator ukloni ) Da li ce ovaj kabal (adapter) raditi za 3.monitor? Da li ce biti losija slika posto je preko VGA ? Ako ima neko da prodaje kabal nek pusti PM Unapred hvala
:: U lnikomu nisam nashao Disply port to VGA :: nashao sam ovde http://www.avmarket.rs/adapter-displayport-vga-hqsc-203.htm :: (ne znam dal smem da stavim link ka sajtu , ako je zabranjeno nek ga administrator ukloni :: Da li ce ovaj kabal (adapter) raditi za 3.monitor :: Da li ce biti losija slika posto je preko VGA :: Ako ima neko da prodaje kabal nek pusti P :: Unapred hvala
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.