Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Svoje oduševljenje ne mogu da skrijem ...
STRANA 1 OD 2  
dbqp Svoje oduševljenje ne mogu da skrijem ... 05.06.2013. 23:43 T53349

status: user
broj poruka: 1368
Ostvario mi se višemesečni san, DELL U2312HM ( http://tinyurl.com/mfsmpuz ) mi konačno čuči na desku. Ah, kako je samo lep i seksepilan, oh kako je divan, joj pa tek te šljašteće E-IPS boje, ma TN panel je da prostite na izrazu GO K..RAC u odnosu na ovo...

NARAVNO KRAJNJE SAM CINIČAN!

1. NE MOŽEŠ NIKAKO DA NAMESTIŠ GLAVU I VISINU I ŠTA GOD A DA ODNEKUD NE PROBIJA BACKLIGHT (KAD JE SLIKA CRNA)
2. JEDNOM POMERIŠ PIVOT VIŠE NIKAD NIJE U OSI, NIKAD VIŠE NIJE ŠTO SE KAŽE POD LIBELU.
3. MORAŠ DA SMANJIŠ BRIGHTNESS U SUPROTNOM POZDRAVI I OČI I OČNE NERVE I MOZAK.
4. JEDINO ZA ŠTA JE ZGODAN JE DA VRTI MILKdrop ... što će i raditi od sada pa nadalje dok ne crkne.

Uglavnom uludo bačenih 170 i kusur eura. Đubre neopevano.
Ova dva stara Della sa TN panelima jeste nemaju tako dobar kontrast al makar ne ZRAČE...

Toliko. Svi vi koji ste u fazonima LED LCD i ostalo, BATALITE PRIČU, OSLEPEĆETE PRERANO A OČINJI VID JE NAJVEĆI DAR KOJI SVAKO MOŽE OD BOGA DA DOBIJE.

Molim SVE koji se ne slažu da iskuliraju sa komentima, takoreći neka ih uopšte ni ne pišu ako mogu ikako da se suzdrže, smatram da mi je dužnost i obaveza da iznesem svoje mišljenje, a nagledao sam se svakakvih ekrana u životu i znam o čemu pričam.

Hvala na pažnji.
Vaš dbqp.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Shomiman ` BATALITE PRIČU, OSLEPEĆETE PRERANO A OČINJI VID JE NAJVEĆI DAR KOJI SVAKO MOŽE OD BOGA DA DOBIJE.` 05.06.2013. 23:46 #496566

broj poruka: 1187
Bog dao, Bog uzeo...

`There`s someone in my head, but it`s not me?`
ivan1989 ... 05.06.2013. 23:47 #496567

broj poruka: 228
Asus MX 239H tih briga nema.. :P

xenox Jel ima dugmice? 05.06.2013. 23:48 #496568

broj poruka: 1405
One za podesavanje boje i konmtrasta. Ako ima smanji bre malo da ti bude lepse ocima. I ja sam mog Viewsonica debelo zatamnio - izbi oci ono belilo...

Gigabyte Z77M-D3H, i5 3570k
3x8GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win XP
Frontier DIVA

imarkovic Re: Svoje oduševljenje ne mogu da skrijem ... 05.06.2013. 23:52 #496572

broj poruka: 19012
e pa izvini molim te, sto necu da iskuliram, imam isti monitor i ne znam zaista sta si ti koj moj ocekivao za 170eu.. monitor je za te pare VRH, tacno je da malo probija na CRNOM ekranu, ali apsolutno ZANEMARLJIVO, preterujes..

:: Ostvario mi se višemesečni san, DELL U2312HM ( http://tinyurl.com/mfsmpuz ) mi konačno čuči na desku. Ah, kako je samo lep i seksepilan, oh kako je divan, joj pa tek te šljašteće E-IPS boje, ma TN panel je da prostite na izrazu GO K..RAC u odnosu na ovo..
::
:: NARAVNO KRAJNJE SAM CINIČAN
:: 1. NE MOŽEŠ NIKAKO DA NAMESTIŠ GLAVU I VISINU I ŠTA GOD A DA ODNEKUD NE PROBIJA BACKLIGHT (KAD JE SLIKA CRNA
:: 2. JEDNOM POMERIŠ PIVOT VIŠE NIKAD NIJE U OSI, NIKAD VIŠE NIJE ŠTO SE KAŽE POD LIBELU
:: 3. MORAŠ DA SMANJIŠ BRIGHTNESS U SUPROTNOM POZDRAVI I OČI I OČNE NERVE I MOZAK
:: 4. JEDINO ZA ŠTA JE ZGODAN JE DA VRTI MILKdrop ... što će i raditi od sada pa nadalje dok ne crkne
:: Uglavnom uludo bačenih 170 i kusur eura. Đubre neopevano
:: Ova dva stara Della sa TN panelima jeste nemaju tako dobar kontrast al makar ne ZRAČE..
:: Toliko. Svi vi koji ste u fazonima LED LCD i ostalo, BATALITE PRIČU, OSLEPEĆETE PRERANO A OČINJI VID JE NAJVEĆI DAR KOJI SVAKO MOŽE OD BOGA DA DOBIJE
:: Molim SVE koji se ne slažu da iskuliraju sa komentima, takoreći neka ih uopšte ni ne pišu ako mogu ikako da se suzdrže, smatram da mi je dužnost i obaveza da iznesem svoje mišljenje, a nagledao sam se svakakvih ekrana u životu i znam o čemu pričam
:: Hvala na pažnji
:: Vaš dbqp
dbqp Re: ... 05.06.2013. 23:54 #496577

ma važi! nema koji EIPS nema osim onih od 1000 eur. A ti te pare nisi video ni na filmu .)

:: Asus MX 239H tih briga nema.. :
dbqp Re: Jel ima dugmice? 05.06.2013. 23:54 #496578

UPRAVO TO ! :) Al džabe, TN mi lepše čuči u svakom pogledu :) TN FULL HD naravno...

:: One za podesavanje boje i konmtrasta. Ako ima smanji bre malo da ti bude lepse ocima. I ja sam mog Viewsonica debelo zatamnio - izbi oci ono belilo..
:: Gigabyte Z77M-D3H, i5 3570
:: 3x8GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win X
:: Frontier DIV
dbqp Re: Re: Svoje oduševljenje ne mogu da skrijem ... 05.06.2013. 23:55 #496579

Preterujem. Ali jbg. Moram da obavestim narod da ne očekuje previše. Jbg. Ja nemam 1000 eur za profi monitor niti mi treba. Al za Milkdrop je SAVRŠEN, šljašte one boje ko da si se naguto najkvalitetnijega LSD-a :) :) :)

:: e pa izvini molim te, sto necu da iskuliram, imam isti monitor i ne znam zaista sta si ti koj moj ocekivao za 170eu.. monitor je za te pare VRH, tacno je da malo probija na CRNOM ekranu, ali apsolutno ZANEMARLJIVO, preterujes..
:: :: Ostvario mi se višemesečni san, DELL U2312HM ( http://tinyurl.com/mfsmpuz ) mi konačno čuči na desku. Ah, kako je samo lep i seksepilan, oh kako je divan, joj pa tek te šljašteće E-IPS boje, ma TN panel je da prostite na izrazu GO K..RAC u odnosu na ovo..
:: ::
:: :: NARAVNO KRAJNJE SAM CINIČAN
:: :: 1. NE MOŽEŠ NIKAKO DA NAMESTIŠ GLAVU I VISINU I ŠTA GOD A DA ODNEKUD NE PROBIJA BACKLIGHT (KAD JE SLIKA CRNA
:: :: 2. JEDNOM POMERIŠ PIVOT VIŠE NIKAD NIJE U OSI, NIKAD VIŠE NIJE ŠTO SE KAŽE POD LIBELU
:: :: 3. MORAŠ DA SMANJIŠ BRIGHTNESS U SUPROTNOM POZDRAVI I OČI I OČNE NERVE I MOZAK
:: :: 4. JEDINO ZA ŠTA JE ZGODAN JE DA VRTI MILKdrop ... što će i raditi od sada pa nadalje dok ne crkne
:: :: Uglavnom uludo bačenih 170 i kusur eura. Đubre neopevano
:: :: Ova dva stara Della sa TN panelima jeste nemaju tako dobar kontrast al makar ne ZRAČE..
:: :: Toliko. Svi vi koji ste u fazonima LED LCD i ostalo, BATALITE PRIČU, OSLEPEĆETE PRERANO A OČINJI VID JE NAJVEĆI DAR KOJI SVAKO MOŽE OD BOGA DA DOBIJE
:: :: Molim SVE koji se ne slažu da iskuliraju sa komentima, takoreći neka ih uopšte ni ne pišu ako mogu ikako da se suzdrže, smatram da mi je dužnost i obaveza da iznesem svoje mišljenje, a nagledao sam se svakakvih ekrana u životu i znam o čemu pričam
:: :: Hvala na pažnji
:: :: Vaš dbqp
dbqp Re: Re: Svoje oduševljenje ne mogu da skrijem ... 05.06.2013. 23:57 #496580

E da, sori na spamovanju, očekivao sam da ima neki CENTRALNI POLOŽAJ a ne da sam nivelišem libelom kad ga vraćam sa pivota. Više to nikad neće biti pod konac od kad je prvim put na moju nesreću okrenuto da bih lakše nakačio DVI kabl u konektor ... Užas.

:: e pa izvini molim te, sto necu da iskuliram, imam isti monitor i ne znam zaista sta si ti koj moj ocekivao za 170eu.. monitor je za te pare VRH, tacno je da malo probija na CRNOM ekranu, ali apsolutno ZANEMARLJIVO, preterujes..
:: :: Ostvario mi se višemesečni san, DELL U2312HM ( http://tinyurl.com/mfsmpuz ) mi konačno čuči na desku. Ah, kako je samo lep i seksepilan, oh kako je divan, joj pa tek te šljašteće E-IPS boje, ma TN panel je da prostite na izrazu GO K..RAC u odnosu na ovo..
:: :: NARAVNO KRAJNJE SAM CINIČAN
:: :: 1. NE MOŽEŠ NIKAKO DA NAMESTIŠ GLAVU I VISINU I ŠTA GOD A DA ODNEKUD NE PROBIJA BACKLIGHT (KAD JE SLIKA CRNA
:: :: 2. JEDNOM POMERIŠ PIVOT VIŠE NIKAD NIJE U OSI, NIKAD VIŠE NIJE ŠTO SE KAŽE POD LIBELU
:: :: 3. MORAŠ DA SMANJIŠ BRIGHTNESS U SUPROTNOM POZDRAVI I OČI I OČNE NERVE I MOZAK
:: :: 4. JEDINO ZA ŠTA JE ZGODAN JE DA VRTI MILKdrop ... što će i raditi od sada pa nadalje dok ne crkne
:: :: Uglavnom uludo bačenih 170 i kusur eura. Đubre neopevano
:: :: Ova dva stara Della sa TN panelima jeste nemaju tako dobar kontrast al makar ne ZRAČE..
:: :: Toliko. Svi vi koji ste u fazonima LED LCD i ostalo, BATALITE PRIČU, OSLEPEĆETE PRERANO A OČINJI VID JE NAJVEĆI DAR KOJI SVAKO MOŽE OD BOGA DA DOBIJE
:: :: Molim SVE koji se ne slažu da iskuliraju sa komentima, takoreći neka ih uopšte ni ne pišu ako mogu ikako da se suzdrže, smatram da mi je dužnost i obaveza da iznesem svoje mišljenje, a nagledao sam se svakakvih ekrana u životu i znam o čemu pričam
:: :: Hvala na pažnji
:: :: Vaš dbqp
alrad 06.06.2013. 00:04 #496584

broj poruka: 4843

Izvini, necu da likujem i kazem rekao sam, ali rekao sam.
Ako si i malo pogledao teme o ovome mogao si videti gde se smejem tom monitoru i celom brendu.
Sad, sto meni ljudi ne veruju... mozda ce poceti posle ovoga.

Ako si kupio regularno imas valjda nedelju dana pravo da ga vratis bez objasnjena.
I ako menjas uzmi neki monitor od barem 24`. Sta ljudi uopste rade na kompu sa tim smesnim dijagonalama, meni nije jasno. To ni za igranje nije dovoljno a kamoli za rad.
imarkovic Re: Re: Re: Svoje oduševljenje ne mogu da skrijem ... 06.06.2013. 00:11 #496589

broj poruka: 19012
ja tebe ne razumem stvarno.. a ni tebe alrade.. ali stvarno.. ja ne znam da li sam ja lud ili ste stvarno ljudi toliko nezadovoljni bez zajebavanja.. evo gledam u monitor i prosto me odusevi svaki put kad ga pogledam.. taj pivot je tako dobro uradjen da ja ne znam zasto mu nalazis manu kada je stvarno praktican i super, sta ima da ga nivelises, nije to ne znam sta da treba tacno u milimetar da se podesava, gurnes taj DVi, namestis ga jednom i ne diras ga, ako ga pipnes pa se pomeri milimetar, pa boze moj, nije smak sveta pobogu, nece da iskoci iz postolja, nece pobeci
Ako si nezadovoljan vrati ga i gotovo, samo ja stvarno ne razumem, kakav je to bre prag tolerancije kad ga toliko napljuva, stvarno jedan kvalitetan monitor koga mnogo ljudi hvali.. za taj novac tesko da ima kompletniji.

:: E da, sori na spamovanju, očekivao sam da ima neki CENTRALNI POLOŽAJ a ne da sam nivelišem libelom kad ga vraćam sa pivota. Više to nikad neće biti pod konac od kad je prvim put na moju nesreću okrenuto da bih lakše nakačio DVI kabl u konektor ... Užas
:: :: e pa izvini molim te, sto necu da iskuliram, imam isti monitor i ne znam zaista sta si ti koj moj ocekivao za 170eu.. monitor je za te pare VRH, tacno je da malo probija na CRNOM ekranu, ali apsolutno ZANEMARLJIVO, preterujes..
:: :: ::
Zdebeli 06.06.2013. 00:23 #496597

broj poruka: 1383
Evo ja sam izmerio, jedna strana mi je 1,5 mm niža od druge, još sutra idem da ga reklamiram

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire I ja se smejem takodje.. 06.06.2013. 00:26 #496598

broj poruka: 18472
Svaki put kad pogledam svoj monitor odvalim kez od usice do usice od neizmernog zadovoljstva :)))
@imarkovicu
Dodji sutra i ponesi kompresor i fotoaparat!

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

Milos22 ... 06.06.2013. 00:28 #496600

broj poruka: 1720
Imam u2312hm monitor i ja sam zadovoljan boje su odlicne ne bole me oci niti bilo sta drugo to sto tebi zraci to je tvoj problem jebi ga ako ne mozes da se naviknes idi na TN i cuvaj oci .)

HAF 912 Plus
I5 3570k
Z77A-GD55
2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz
Corsair H60
Seasonic 620GM
2TB WD Green
Intel 520 180GB
GTX 580
Dell U2312hm
Cm storm recon
Cm storm trigger

Adzem ... 06.06.2013. 00:34 #496602

broj poruka: 3797
Kakav crni ips panel za gejming.
Kada krene teamfight u doti2, mozes imati i 60+ fps ali oku i dalje nije fluidno i glatko...

Sve je to kerov djokica u odnosu na 144hz/1ms.
Uzivajte... :):):)

http://cdn.overclock.net/c/c9/c911863a_DSC01195.jpeg

Shomiman @Zdebeli 06.06.2013. 00:34 #496603

broj poruka: 1187
Sve ti je to zbog `Kurcina/prokleta.exe`... Probaj da gledaš iz Total Command®-a. Naravno `ak` ti to nije prenisko.

`There`s someone in my head, but it`s not me?`
Milos22 Re: @Zdebeli 06.06.2013. 00:42 #496608

broj poruka: 1720
IPS kurcina.exe

HAF 912 Plus
I5 3570k
Z77A-GD55
2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz
Corsair H60
Seasonic 620GM
2TB WD Green
Intel 520 180GB
GTX 580
Dell U2312hm
Cm storm recon
Cm storm trigger

:: Sve ti je to zbog `Kurcina/prokleta.exe`... Probaj da gledaš iz Total Command®-a. Naravno `ak` ti to nije prenisko
:: `There`s someone in my head, but it`s not me?
JovanZ Cestitam na kupovini 06.06.2013. 00:42 #496609

broj poruka: 3008
Salim se malo, ali ako ti se ne dopada nema razloga da ga ne zamenis :)

Gare87 ja recimo 06.06.2013. 00:51 #496612

broj poruka: 4710
ovaj sto imam LG ips236 je odlican, osvetlejnje je boli glava moram da smanjim jer je I previse jako boje su jace I lepse I nigde ne probija svetlost, gaming odlican, za 100ak eura uzet od kolege sa Berze.....

AMD Phenom II 960T 3.5Ghz
MSI 870S-C45
Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz
WD3200AAKS 320GB
WD10EARS 1TB
Gigabyte Windforce 6870OC 1GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W
Windows 7 RTM 7600 64-bit

solaja777 oce to 06.06.2013. 00:53 #496613

broj poruka: 3277
Svaka cast na opisu , obicno ljudi kad kupe nesto, pricaju sve najnaj i ako to bash i nije tako....

Ja sam 2009 uzeo xl2370 , monitor isto ima probijanje svetla, led ubija oci, a kad sma jis osvetljenj ispod 100 imas treperenje slike koju ne primecujesh , meni liscno smeta , ima tema na pcberzi ...
Zdebeli Re: @Zdebeli 06.06.2013. 00:58 #496616

broj poruka: 1383
Neće komander da mi radi, izađe mi obaveštenje da nije potpuno horizontalan monitor i mogu samo da se jebem (tu nastupa kurcina/prokleta.exe).

:: Sve ti je to zbog `Kurcina/prokleta.exe`... Probaj da gledaš iz Total Command®-a. Naravno `ak` ti to nije prenisko
:: `There`s someone in my head, but it`s not me?
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dbqp Au bre al se primate :) 06.06.2013. 01:00 #496619

Ne, realno full je za te pare, ali bez sprdnje... ALI pod uslovom da se ispostuje citat jednog Dzonija sa it...et.com-a koji navodim `Boje se za bukvalno minut-dva mogu prilicno tacno kalibrisati (preuzmite i ucitajte ICC kolorni profil sa tftcentral.co.uk, podesavanja custom moda stavite na C/B 20/75, R/G/B 92/88/98, podesite malo gamu preko Windows-ovog Calibrate Display Color, zbog graficke i to je to).` E tad je u fullu, nego ne znam da li uopste ima efekta taj ICC profil posto ATI CATALIST ukleti sam nesto zdrnda boje odma nakon sto se digne sistem, pa cu probati da aninstaliram to govno, i da stavim sam drajver na foru nadji .inf za kartu... Suv drajver i ICC profil. A ovo za gamu ne znam sta mu znaci, to necu ni da diram, mislim ne znam ni de se podesava a realno i zabole me. Ovako mracan mi je potaman i za oci i za sve, a i backlight ne probija odasvud.
Al i dalje stojim pri tome da konkretno Dell-ovi sa TN panelima su FULL monitori, bez obzira sto neki tamo ALLROAD smatra da je Dell smesna firma. A realno, ako je nesto smesno smesan je izraz lica koji dragi ALLROAD (Alrad) napravi kad vidi sebe u ogledalu.

Btw, to je to, ugl, za 170 evara realno jaci monitor NE POSTOJI. Igrice ne igram tako da ne znam ni sta je ghosting ni hosting ni posting, tako da jbg, nisam u tim fazonima, eventualno FULL HD REMUX-i :) hehehehe E TU SAM I DALJE PRI STAROM DOBROM TN PANELU, najlepse boje mi baca :) Uzivanje je gledati na full hd dvi dell-u od tada nekih 200 eura (2009. godina) svaki 1080p klip :) :) :) Mozda ce biti i na ovom novom ali ne usudjem se da pustim da se ne bi razocarao.

Uglavnom MILKdrop (Winampov najjaci na svetu vizualizator za muziku) samo tako radi na ovom ekranu, lagano u diskoteku da ga okacis da se izdrogirana raja dodatno poiztripuje :) Da im poboljsas rad i spida i esida i svih gudri po Tjubovima, Plasticima i sl. sranjima. Da se ja pitam celu diskoteku bi dekorisao sa bezbroj ovih U2312HM-ova i samo bi se vrteli Milkdropovi. :D :D :D :D

e da i lepo mirise ova nagorela plastika, taj miris novog monitora je nesto najjace na svetu xD :D

Ajd u zdravlje i zivi bili, a za nivelaciju koliko sutra idem po zidarsku libelu, nece mi ga vala biti kriv ni pod razno. Ni monitor a ni vrsnjak medj butinama :) :) :)

:D
Adzem ... 06.06.2013. 01:02 #496620

broj poruka: 3797
Raspravljalo(svadjalo) se uzduz i popreko oko silnih grafickih kartica, procesora, djokica...
A glavno se nije nikada pominjalo, a to je ono u sta vi zapravo najvise i gledate tokom boravka za kompjuterom.
I kada sam presao na 120hz, shvatio sam da sam do tada bio jako paralizovan u smislu tecnog igranja, i u momentima od preko 60-70fps-a.
Zato hocu da skrenem paznju ljudima koji koriste racunar pretezno za igranje. Dzabe vam skup hardver i duple graficke, silne slicice u sekundi, kada vam sve i dalje secka! Verovali ili ne, tako je. Secka vam svaka igra.
Sto je jos gore, ne morate ni da igrate igru da bi se to primetilo. Dovoljno je da skrolujete ka dole(neki sajt) i da vidite kako se slova mute i nista nije glatko i fluidno. Ovo ne mora uopste brzo da se radi, kako bi se seckanje i mutan prikaz video. Da ne pominjem koliko cete sacuvati svoje rodjene oci kada surfujete netom i gledate belu pozadinu na 120/144hz...
Minimizirajte neki prozor na desktopu i pocnite da ga pomerate po desktopu... I jos mnogo, mnogo toga...

Kao i kada je u pitanju full tower kuciste, situacija je ista. Nikada, ali nikada necu vise imati 60hz monitor, niti mid kuciste. Od silnog stucanja i seckanja, dobio sam hronican lag u glavi, 120/144hz mi sada dodje kao terapija... :)

Pogledajte:

http://www.benq.com/product/monitor/xl2420t/

http://www.benq.com/product/monitor/xl2411t/

dbqp ... 06.06.2013. 01:03 #496622

Evo i to je sredjeno ali i dalje ne znam jel radi ovaj ICC kolorni profil...
Gamu sam digo na 1.20 pri gore navedenim podesavanjima, fino deluje za sada :) :D boje su onako malo bledunjikave al jbg :) povecacemo VIBRANCE :D

dbqp Re: ... 06.06.2013. 01:04 #496623

http://www.lazalazarevic.rs - trazi da te prime na M ili K odeljenje, dijagnozu sam odaberi i trazi da te zadrze i duze nego sto treba .)

:: Raspravljalo(svadjalo) se uzduz i popreko oko silnih grafickih kartica, procesora, djokica..
:: A glavno se nije nikada pominjalo, a to je ono u sta vi zapravo najvise i gledate tokom boravka za kompjuterom
:: I kada sam presao na 120hz, shvatio sam da sam do tada bio jako paralizovan u smislu tecnog igranja, i u momentima od preko 60-70fps-a
:: Zato hocu da skrenem paznju ljudima koji koriste racunar pretezno za igranje. Dzabe vam skup hardver i duple graficke, silne slicice u sekundi, kada vam sve i dalje secka! Verovali ili ne, tako je. Secka vam svaka igra
:: Sto je jos gore, ne morate ni da igrate igru da bi se to primetilo. Dovoljno je da skrolujete ka dole(neki sajt) i da vidite kako se slova mute i nista nije glatko i fluidno. Ovo ne mora uopste brzo da se radi, kako bi se seckanje i mutan prikaz video. Da ne pominjem koliko cete sacuvati svoje rodjene oci kada surfujete netom i gledate belu pozadinu na 120/144hz..
:: Minimizirajte neki prozor na desktopu i pocnite da ga pomerate po desktopu... I jos mnogo, mnogo toga..
:: Kao i kada je u pitanju full tower kuciste, situacija je ista. Nikada, ali nikada necu vise imati 60hz monitor, niti mid kuciste. Od silnog stucanja i seckanja, dobio sam hronican lag u glavi, 120/144hz mi sada dodje kao terapija... :
:: Pogledajte
:: http://www.benq.com/product/monitor/xl2420t
:: http://www.benq.com/product/monitor/xl2411t
vladapsd Re: 06.06.2013. 01:19 #496632

broj poruka: 1010
Ja imam U2311H nesto vise od 2 godine i u njega mogu da gledam ceo dan skoro bez ikakvog zamora. Gde god odem, bilo koji TN da je u pitanju, imam problem cim ga vidim.
inace B35 C75, boje drzim na standard i sasvim su OK, a gamu nemam potrebe da menjam.

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs