Hocu da kupim jednog radeona x1950pro pa bih bio zahvalan na pomoci koju firmu da odaberem, msi asus sapphire gigabyte. Ako ste imali neko iskustvo sa nekom od ovih kartica a vi kliknite par reci o njima. Unapred hvala ps: msi ima dve varijante t2d i td, ova td ima sporiju memoriju za 200mhz a i ako onaj kuler ohladi 1950pro ja sam dusko dugousko (?), e ova t2d izgleda fino a i najjeftinija :) ??
Poslusaj Machine-a..Samo bih ti ja savetovao da uzmes HIS X1950Pro IceQ3 Turbo 256MB DDR3 ako nadjes jer je odlicna kartica..a His je jedan od boljih proizvodjaca ati kartica..U nekim testovima koje sam citao govorili su da je gigabyte 1950pro najbolja sto se tice odnosa kvalitet-cena,pa mozes i o njoj da razmislis..ali na prvom mestu HIS..pozz
I ja ti takođe preporučujem HIS pogotovo IceQ3 model. Nisam bio dugo na ovom forumu pozdrav svim stručnjacima Machine,Dyca,Pcservis,MaliAbner,Pisko... Nadam se da ste se izborili za poboljđanja na forumu. Black Wolf
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647265. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.