Probao sam i par igara: AC Revelations, CoD MW3, WoT i rekao bih da imam nesto vise fps (5-10). Karakteristicno je za WoT gde je razlika izrazenija. Igrano na istoj Internet konekciji i pri istim podesavanjima imao sam i do 20 fps vise. Do duse moguce je da je internet veza bila bolja ali s druge strane igrao sam WoT sa Sapphire-ovim modelom i na drugim mestima (internet konekcijama) i nikada nisam imao toliko fps. Da li je moguce da su sve navedene razlike direktno povezane sa tehnicko-tehnoloskim problemom, greskom-neispravnoscu ili kako god Sapphire-ovog modela ili je u pitanju nesto drugo?
@djokosrb Predpostavio sam da WoT ne moze da se uzme kao adekvatno merilo za framerate zbog internet konekcije ili nekih drugih stvari. Bilo kako bilo, sto se mene tice neka ovako ostane necu se buniti.
s obzirom na to kako je optimizovana igra. Mislim da si rezultat dobio pre zbog nečega drugoga nego zbog grafike. Ko zna, možda grešim ali mi je nekako teško da poverujem da je baš toliko izražena razlika izmedju dve skoro identične karte u igri gde je glavni procesor....
Ok, vec sam malo `proigrao` nekoliko (ACR, CoD MW3, PES2013) igara koje sam i pre sa Sapphire modelom igrao i kao sto rekoh imam nesto vise fps, gledano po FRAPS program. Nisam radio testove igara.
Pre svega, koliko se secam, kolega bomid je na samom pocetku
30.05.2013. 18:48
status: user broj poruka: 10999
koriscenja Sapphire karte imao problema sto je kasnije i rezultovalo vracanjem/reklamiranjem iste. Dakle, ona svakako nije nesto sto bi sa pouzdanoscu moglo da sluzi kao reperna tacka...
Ma nisam je ja testirao u WoT-u nego sam prosto pokretao i igrao igre koje imam instalirane u kompu da bih video da li ova nova grafa svoj posao odradjuje kako valja posto sam je dobio kao zamenu za Sapphire model koja je bila neispravna. Znam da je processor jako puno ukljucen u obradu WoT-a. Igrajuci WoT primetio sam da mi fps ide na 80 (nije ukljucen Vs i podesavanja su na max.) dok pre jedva da je dolazilo do 60 fps.
Posto igram na 3 profila imam ih tri: -bomid (VIII tier Rusi i Nemci) -kosovo1389 (VII i VIII tier Amerikanci i Englezi) -VELIKASRBIJA3333 (VI tier Francuzi i Kinezi)
Prvo sam poceo sa Rusima i Nemcima naravno otvorivsi prvi nalog gde mi je Nick `bomid`. Nakon par meseci hteo sam da vidim kakvi su Americki tenkovi a u medjuvremenu su se pojavili i Englezi . E ovaj treci je od sina. Njega je igra smorila pa je prestao da igra. Ja sam preuzeo i taj nalog i tu teram Francuze i Kineze. Teram brate sve jbg. @djokosrb Aman druze pa nisam je testirao PES-om nego sam prosto igrao igre koje trenutno imam instalirane.
Ali sve to možeš da teraš na jednom nalogu... Doduše ako si se snašao za prem nalog i moseta u garaži :]
:: Prvo sam poceo sa Rusima i Nemcima naravno otvorivsi prvi nalog gde mi je Nick `bomid`. Nakon par meseci hteo sam da vidim kakvi su Americki tenkovi a u medjuvremenu su se pojavili i Englezi . E ovaj treci je od sina. Njega je igra smorila pa je prestao da igra. Ja sam preuzeo i taj nalog i tu teram Francuze i Kineze. Teram brate sve jbg :: @djokosrb Aman druze pa nisam je testirao PES-om nego sam prosto igrao igre koje trenutno imam instalirane :: :: ::
Znam da mogu ali ja WoT malo specificno igram. Teram sve tenkove i sve grane, tako da na jednom nalogu ne bih imao dovoljno slotova za tenkove osim da ih kupujem za zlato koje naravno nemam jer igru igram totalno free bez premijuma. Mada moram priznati da sam poceo i o tome da razmisljam. Do VIII tier sve je islo dobro ali otkako sam poceo da igram sa osmicama boga mi zajebano. Cas posla odem u minus pa onda nekom peticom ili sesticom nadoknadim izgubljeno. Skupa brate i popravka i municija.
To si u pravu. Mene recimo nervira sto sa svakom novom zakrpom `izmisle` gomilu `novih` tenkova koji su postojali samo na papiru i pri tom ih uglavljuju izmedju vec postojecih koje naravno `oslabe`. Secam se recimo Pz IV od pre godinu dana. Kakav je to tenk bio sa onom kupolom koja je slicna kao kod Pantera i onom dugackom cevuljagom 76mm - pravi sniper. Sada je go k.... To se desilo i sa dosta drugih tenkova.
Nervira ono govno KV-1S,kazu likovi nema oklop,mozda nema na papiru ali odbija kao blesav. Dalje,noobovi koji ga imaju,daju opravradanje kako sporo puca,nabudzn kv-1s sa ramerom i ventilacijom,reload oko 12 sekundi.I to je kao mnogo?A vune te na sestom tieru sa onim 122mm.
Dalje,legendarno nestajenje tenkova,lik ide na sred poljane (i to najcesce heavy)i mrtav ladan nestane u pokretu,a 200-250 m od mene,meni crew na 100% i cesto imam ili optics ili teleskope.
Sto se tice PZ IV od pre,kad je imao Schmalturm kupolu i 75mm L70 top,to je bilo prebudzeno za tier V,kupola 120mm i top 150 pene sa rate of fire od 12.5 na tier V,tako je bilo pre patcha.Definitivno je bio potreban nerf,e sad dal ovakav,posto je pz IV sad teski shit(pz iii/iv)pet puta bolji od njega,to tesko.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
U pravu si. KV-1S u VI tier dere sa 122mm ali ja se nesto s njim nisam naigrao. To nestajanje je prava misterija. Deslo mi se stotinu puta i jos me tako `nevidljiv` pegla. Da popizdis.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.