Ta kartica je veliki potrosac i mislim da ne vredi taj novac. Zasto bi neko kupovao dx 10 kartu kad ima za te pare da kupi dx 11 i to bolju od ove furune.
jeste potrosac itd., ali ovo ti je realna cena za nju, karta je vrhunac iz 2xx serije, mocna je pa i trosi, ako radis dugo sa njim iskreno bilo bi malo glupo da mu spustis na 80eu jer i ovako vredi.
:: bi bilo fer da ponudim coveku za nju posto smo vec trgovali :: :: ::
Ne isplati se bilo sta nuditi bas zbog gore navedenih razloga od strane vlade. Mozda vredi 80e, ali ja svakako ne bih stavio u kuciste ni za 50.. MOzda neko da mi pokloni pa kao ajde
LG 42LD420, Phenom II x4 965be, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 560ti DCII/2DI/1GD5 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
slazem se da je malo nezahvalno kupovati tu kartu jer em je mnogo presla, em za nesto vise novca ima 560ti koja je verovatno tu negde sa sirovom snagom, ali 3 generacije je novija
:: nisam ni ja nego sam vec uzeo za druga jednu kartu od njega pa sam mislio ovu da uzmem za sebe :: :: ::
1. Veliki potrosac 2. Previse se ipak greje 3. Matora 4. Polovna 5. Nemas racun i garanciju, logicno 6. Za isti novac imas noviju kartu slicne snage koja manje greje trosi itd... 7. dx10 only 8. Opasnost da crkne sutra
Ako si vec resio da je uzmeš imaš je ovde za 80 evra. http://is.gd/KmhPSu Ja licno je nebi uzeo za ni jednu sumu iz razloga koji su vec ljudi naveli.Možda jedino kao suvenir ili reklamni eksponat a mnogima je ova karta bila sinonim snage pa ce je možda i uzeti kao dragu uspomenu. Gledaš karte tipa gtx 560ti ili recimo amd 6870 koja je tu sa njom frejm dva gore dole a košta 80-90 evra sa svim benificijama moderne grafike i najcešce još uvek pod garancijom.. http://is.gd/AWtCtk Gledaj pojavice se trenutno ima samo jedna za 80 evra ali je rezervisana .Ipak pozovi možda je odustao covek.
Imadoh EVGA GTX 285 C. Do leta prošle godine radila je dobro, nekih 3-4 meseca znači, od kako sam je dobio. Prvo sam morao da nabavljam dodatno napajanje, jer dotična kartica ima 3x6pin priključka [ulaza, konektora]. Zatim je to trebalo povezati, napraviti mesta, ovo-ono... Kako rekoh, grafika je dobro radila do leta, a onda je počela da zeza, izbacivala je iz igara, crni ekrani odjednom, bežanje monitora u `sleep mode`. Obaranjem memorije i gpu kloka, držala se neko vreme sa redjim pojavama ovih gore spomenutih simptoma.
Prodao sam je kao poluispravnu, kupac je bio upoznat sa stanjem grafike i svim simptomima. Srećom, dobio sam je kao poklon pa i nisam imao neke troškove, sem napajanja.
Ako ti ovo ne izbaci tu misao, ideju oko kupovine sem batine ništa drugo ne pomaže :D
Mani se toga, uzmi neku 7770, ili doplati malo i uzmi 7790, 650ti...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.