Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Ovo je extra uradjeno, sije i titan u nekim testovima. Bolesno dobro. Jos da joj je cena oko 300-400e pa da se razmizlja o kupovini ovako samo mozemo da gledamo i da se divimo!
Preporucena cena od 660$ je manje-vise ok jer je u startu brza od Titana koji je 1000$. Pritom ima custom hladjenje koje je svakako bolje od onog na Titanu. Jedina mana ce biti cena u Evropi i u banana drzavama i to sto EVGA nije svuda dostupna za kupiti. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Za nesto malo vise frejmova od ove moje nasvirane 670-ke ne pada mi na pamet da dodajem jos toliko e (ako bi kupovao novu kartu sad)
Da su cene proporcionalne preformansama to bi bilo lepo.
I jos jedna stvar, jebes par i ovako nista posebnih igara kao krajsis i metro, koje su generalno namerno hardverski zahtevne ili lose optimizovane. Dok skoro 80/90% igara leti na 60-fps-a na kartama iz srednjeg gornjeg segmenta.
Za 60 frejmova za recimo bioshock 3 koji meni izgleda vizuelno 3x lepse od metroa i krajsisa, eto, ne treba besna graficka od 600 ili 1000e.
Upravo tako,karte od 200e hd 7870 ili gtx 660 odlicno odradjuju posao. Sa gtx 660 ti i (pre svega)hd 7950 se dobija jos vise i to je po meni neki gornji limit sta ti realno treba.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Odradjuju na trulim portovima ,igrama poput Dead Space i sl.. Tamo gde treba Boga mi ima da zaskripi..BF3,Metro,Crysis 3,Far Cry 3 itd.. Kad se igre podignu na visi nivo a hoce jer ce sa novim konzolama grafika izgledati mnogo bolje samim tim jer ide napredan hardver,povecace se rezolucija i kolicina detalja a to ce na PC igrama biti i te kako primetno..
Trenutno mozda zavrsava posao (doduse to zavisi i od potreba korisnika,koje vrste igara igra) ali veoma brzo mislim da ce se situacija drasticnije promeniti!
Ja opet stojim iza toga da hardver ne treba da stane zato sto je industrija igara u zastoju.Glupo je tako razmisljati .Da li je potreba ili ne stvar je pojedinca.. Cak i taj Bioshock 3 koji je po meni ok igra mada ne sa nesto posebnom grafikom nije nezahtevan kada se setuje sve na hi a da imas stabilnih 60 fps. Tacnije na samoj je granici :
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
taj rad :) sve oce na maks, a igra radi jadno, al pogasis tako neke gluposti, eventualno smanjis senke, i igras se vrhunski :)
Gejming ce otici na visi nivo sa pojavom 4k monitora, kao i ps4 i xbox 720... To ce biti pravi KABUUM. :)
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 3.8ghz/Msi gtx 460 1gb cyclone/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.marantz pm550dc & Pilot RS 2.
:: Ugasi se samo glupavi i beskorisni DDOF i ode fps u nebesa.. :: Ljudi se ovde igraju na 30 fps-a, :: bitno im je da je sve, cak i ono sto ne vide vizuelno odvrnuto do daske na desno...
A jeli, pamtis li ti muziku iz tog crysis-a,ili neki super zvucni ugodjaj ? pamtis li do tada neku evidjenu atmosferu ? ima li neku nevidjenu pricu... ?
Sve sto je igrica donela jeste- namuljana grafika uz ocajnu optimizaciju. Presao sam je eto da je predjem da vidim sto se svi toliko loze,i kad sam je presao,osecaj je bio da mogu da idem da se ko covek iskenjam u wc-u , warhead probao ,igrao pola sata,obrisao, ovo dalje nisam ni skidao da probam. Jednostavno mi je jadno ...
Naravno to je moje licno misljenje...
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 3.8ghz/Msi gtx 460 1gb cyclone/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.marantz pm550dc & Pilot RS 2.
:: Onaj osecaj kada Crysis(igra iz 2007), baca na noge karticu od 600-700-800e. :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: ::
Lose ti je misljenje. Meni se dopada sve u vezi sa Crysis, ali, ja nisam pricao o tome.
Pricam kako je jadno, da igrica iz 2007. godine satire i najnovije graficke.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: A jeli, pamtis li ti muziku iz tog crysis-a,ili neki super zvucni ugodjaj ? pamtis li do tada neku evidjenu atmosferu ? ima li neku nevidjenu pricu... ? :: :: Sve sto je igrica donela jeste- namuljana grafika uz ocajnu optimizaciju. Presao sam je eto da je predjem da vidim sto se svi toliko loze,i kad sam je presao,osecaj je bio da mogu da idem da se ko covek iskenjam u wc-u , warhead probao ,igrao pola sata,obrisao, ovo dalje nisam ni skidao da probam. Jednostavno mi je jadno .. :: :: Naravno to je moje licno misljenje.. :: :: asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 3.8ghz/Msi gtx 460 1gb cyclone/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.marantz pm550dc & Pilot RS 2 :: :: :: Onaj osecaj kada Crysis(igra iz 2007), baca na noge karticu od 600-700-800e. :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: ::
Igrajuci prvi Crysis ispovracao koliko je igra naduvana i koliko se njoj pise i prica,osim grafike ostalo totalni shit.Ni muzika,ni atmosfera,ni prica,jedna velika NULA,ako mene pitate,crysis 2 i crysis 3 meni pet koplja ispred keca i warhead-a.A ni oni nisu neke igre.
A to kako igra iz 2007.sa njenim grafickim prikazom(koji je tada bio nesto fantasticno)i dalje losije radi od novijih igara sa boljom i kvalitetnijom grafikom,to samo govori nesto o doticnoj igri,zar ne?
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.