Doneo mi cale Acer monitor.. (Model-V193 HGL)(Power rating-100-240v~50/60Ghz)..posto je bez papira..nisam nista vise nasao o njemu..tj nzm :)
Naravno odmah sam ga isprobao.Radi se o tome..da kada bilo koju igricu upalim pise `Input Not Supported`..i tako pici dole gore u nekom pravougaoniku..ali se cuje zvuk.
Naravno morao sam da izadjem uz pomoc (Ctrl..Alt..Del.) :P
Deluje kao problem sa osvezavanjem ekrana. Vidi da nisu ostala podesavanja od starog monitora (ako je to uopste moguce) za osvezavanje ekrana pa stavi na default.
Ok to je 99% ostala velika rezolucija koju taj monitor ne moze da prikaze. Taj accer nije full hd?
Ako nije, googlaj po netu gde se nalazi cfg file od tih igara koji otvoris recimo u notepad-u i samo ukucas drugu rezoluciju (manju) za Height i Witdh.
Igre su ti podešene na veću rezoluciju nego što taj monitor podržava. Moraćeš ili da reinstaliraš svaku ili da pronadješ CFG ako imaju i da ručno podesiš rez. __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.