`` GTX 780 is based on GK110 chip with 256-bit memory bus and based on GTX Titan LE, whereas GTX 770 would have a faster GK 104 425 chip, which will also have...GTX 750 Ti in reality would be a rebranded GTX 670 (as the specs are awfully similar) and its based on GK 104 225 chip with a 256-bit memory interface.``
aman ljudi, zar svake godine 10 godina unazad iste stvari radite.. nikad ne sacekate release, vec odmah spekulisanje.. dokle prazna nagadjanja i virtuelna prepucavanja.. mislim diskusija, potencijalna analiza je uvek zdrava, ali tema je izlizana do plocica
ATI ce da ih pocisti...Nvidia jednostavno nije sto je bila nekada i ima jednu ili dve dobre karte a ostalo tres...jos malo i videce se propast nekad velike firme
:: ATI ce da ih pocisti...Nvidia jednostavno nije sto je bila nekada i ima jednu ili dve dobre karte a ostalo tres...jos malo i videce se propast nekad velike firm :: :: ::
Kuce, sakali, kojoti...laju. Karavani prolaze... He, he, firma koja
23.05.2013. 11:31
status: user broj poruka: 10999
pravi graficke chipove za desktop karte, za karte u mobile uredjajima... komplet mobile solution chipove poput onog koji se zove Tegra, da propadne tek tako, zato sto je neki mrze... Nije bas osobito verovatno...
Ali, stono napisa decko svojoj tetki: ``... obecali su nam da ce, ako budemo dobri, jednoga dana pustiti i vodu u bazen``... Dakle, sve je, barem u principu, moguce...
Od kada znam za sebe nvidija karte su mi bolje radile vizuelno,tecnije , jednostavno, 20 fps-a mi je uvek bilo bolje na nvidiji nego i 50 na ati-ju tj amd-u...
Onda su posle dosta godina poceli testovi sa latencijama, i onda je postalo sve jasno...Amd/ATi kartama treba dosta vise vremena da isporuce slike u sekundi. Tu Amd ocigledno pokusava da vestacki nabije FPS zarad kasnjenja isporucenja istih,jer ne vidim drugo logicko objasnjenje... I to vazi za sve karte a ne samo za skuplje...
Tako da kad neko kaze eee ta i ta AMD karta ima 2 fps i jaca je, sit se ismejem, jer znam u sebi da to ni upola ne radi dobro kako bi trebalo....
ZATO AMD grafike nikad nece raditi kao Nvidijine, niti ce moci da isporuci takav kvalitet....
Ko ne zna i ovo mu ne smeta kupovace AMD , ko zna kupovace Nvidiju ...
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 3.8ghz/Msi gtx 460 1gb cyclone/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.marantz pm550dc & Pilot RS 2.
:: ATI ce da ih pocisti...Nvidia jednostavno nije sto je bila nekada i ima jednu ili dve dobre karte a ostalo tres...jos malo i videce se propast nekad velike firm :: :: ::
Dodji u Pancevo molim te, navrati na sok pivo sta god da pijes. gtx 670 vs 6870 na dve masine, ogranicimo fps, monitor pored monitora, sve cu da snimim kamerom, aj ljubim te kad si slobodan?
:: karte su rebranded 6xx (GK104 :: :: http://url.ie/hgu :: :: :: `` GTX 780 is based on GK110 chip with 256-bit memory bus and based on GTX Titan LE, whereas GTX 770 would have a faster GK 104 425 chip, which will also have...GTX 750 Ti in reality would be a rebranded GTX 670 (as the specs are awfully similar) and its based on GK 104 225 chip with a 256-bit memory interface.``
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.