Već nekoliko puta sam pokušavao da povežem kompjuter i TV.Sve povežem kako treba i na TV dobijem sliku, ali UVEK U CRNO-BELOJ BOJI. Kupio sam tri kabla na tri različita mesta i opet isti problem. Očigledno da problem nije do kabla već je neki problem sa kompjuterom. Znači, problem je što na TV ne dobijam sliku U BOJI.
Moj kompjuter je laptop Fujitsu-Siemens Amilo.Moja grafička kartica je integrisana i zove se SIS VGA Utilities version 3.66. Pozdrav
Potrebno je promeniti standard signala sa NTSC na PAL... Znam kako se to radi na nVidia chipsetovima, ali ne znam za SIS.... Pokusaj da nadjes negde tu opciju u control panelu za graficku kartu...kada nadjes probaj da promenis vise PAL formata (B/PAL, N/PAL...)
Evo ti ljedan od linkova sa ovog foruma... Zar te zaista mrzi da prvo pretrazis i da vidis da li je vece neko pitao isto? Mene vec pocinje da smara da stalno pisem iste odgovore :)
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647258. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.