Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
kako sa fajervara dobiti sliku na TV
STRANA 1 OD 1
klokan kako sa fajervara dobiti sliku na TV 18.08.2007. 13:20 T5313

status: user
broj poruka: 9

imam programčić za montažu video materijala` Edit pro`. U uputstvu sugerišu da se faervar konektuje u neki kamkorder,a iz kamkordera koristi lniski izlaz za Tv kako bi se dobila ril tajm slika na Tv. Da li postoji neka kartica sa fajervar ulazom i analognim liniskim izlazom preko koje može da se priključi Tv.Imam ploču ASUS P4800E DELUXE
i grafičku kartu- ati radeon 9550 128mb 128bit TV OUT DVI.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Neba ??? 18.08.2007. 13:54 #25719

broj poruka: 1197
What the hell is FAJERVAR?!
arsaD Mozda 18.08.2007. 14:14 #25720

broj poruka: 412

misli na FireWire?
Daum ... 18.08.2007. 14:21 #25722

broj poruka: 12796
Ako je u pitanju FireWire, i ako trazis FireWire kartu sa video izlazom, to ne postoji. To bi bilo isto kao da trazis graficku kartu sa audio izlazom...
Zar ne bi bilo logicno da samo izbacis sliku na TV preko graficke?
vampirbg Re: ... 18.08.2007. 15:03 #25727

broj poruka: 711
:: Ako je u pitanju FireWire, i ako trazis FireWire kartu sa video izlazom, to ne postoji. To bi bilo
:: isto kao da trazis graficku kartu sa audio izlazom..

Lose poredjenje :) AMD/ATI 2XXX serija ima u sebi audio chip, i preko HDMI konektora salje i zvuk :)
Daum Re: Re: ... 18.08.2007. 15:18 #25729

broj poruka: 12796
:: Lose poredjenje :) AMD/ATI 2XXX serija ima u sebi audio chip, i preko HDMI konektora salje i zvuk :)
Jbg, ne pratim AMD/ATI scenu, niti koristim doticne graficke...
gabyhege Ako mislis na... 18.08.2007. 16:02 #25733

broj poruka: 188
...neke video in/out stvari, postoji. Sa Canopus ADVC-100-om mozes da obradis video mterijal tako da uneses video u racunar, pa kad preradis montazu kako ti se svidi, mozes izbaciti nazad na video kasetu ili na sta god hoces. Mozda sam pomagao, al nisam ni ja tacno razumeo sta ti je pitanje.
Pozz

Oglasnik 19.08.2007. 03:39 #25760

broj poruka: 726

::imam programčić za montažu video materijala` Edit pro`. U uputstvu sugerišu da se faervar konektuje u neki kamkorder,a iz kamkordera koristi lniski izlaz za Tv kako bi se dobila ril tajm slika na Tv. Da li postoji neka kartica sa fajervar ulazom i analognim liniskim izlazom preko koje može da se priključi Tv.Imam ploču ASUS P4800E DELUX
::i grafičku kartu- ati radeon 9550 128mb 128bit TV OUT DVI

Potrebna ti je kartica za video editovanje,poput Canopus,Matrox ili Pinnacle.
A,mozes izabrati jednostavnije resenje (sa ogranicenjima) - PCI firewire kartica koju ces ubaciti u PCI slot u racunaru,iz koje ce ici firewire kabl do firewire port-a na kameri,dok ces kameru i TV povezati preko A/V kabla.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs