Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
PORBLEM GIGABYTE 6600 GT!!!!!
STRANA 1 OD 1
andrejnp PORBLEM GIGABYTE 6600 GT!!!!! 18.08.2007. 06:21 T5312

status: user
broj poruka: 486

Imam problem oko Gigabyte 6600GT PCI 128 DDR!!!!!!!!!!!!

Probao sam na par raucunar aisti problem se desava takoda mislimda nije potrebno naesti sotale komponente!!!!!!!

Jednostavno racuanr pali iz svaki 10 put ili jendostavno nece da upali dok se grafikca ne izvadi iz lezista ili se mara samo malo pomeri a poneki put nece ni tako ali akd upali radi extra bez ikakvih problem ne zkiva i ne pregrejava se!!!!!!!!

Probao sam na 4 razlicita racuana sa razlicitim plocama isto se ponasa na svakom kompu!!!!!!!!!

JA MISLIM DA JE BIOS ALI IPAK BI VOLEO DA CUJEM I VASE MISLJENJE!!!!!!!!

MOLIM VAS AKO IKAO MOZETE DA MI POMOGENTE!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
NastyB WHAT??? 18.08.2007. 09:46 #25708

broj poruka: 729
Objasni malo jasnije. Ne verujem da je bios, pre bi rekao da je neki fizicki kvar, jer posle ko zna koliko vadjenja i namestanja, nesto je kvrcnulo i spoj se `rasklimao`... Spremaj lovu za novu karticu,

Illidan ... 18.08.2007. 11:20 #25711

broj poruka: 22

Momak bi mogao da spremi pare i za novu tastaturu

98% je fizicki problem, lepo kaze NastyB,verovatno negde gubi kontakt.
Daum ... 18.08.2007. 14:26 #25723

broj poruka: 12796
Imao sam slican problem sa Gigabyte 6800GT, samo sto meni komp kad uspe da se upali, blokira cim se pusti bilo kakav 3d materijal. Mislim da ti je karta jednostavno otisla u `vecna lovista`. Zato vise nikada u zivotu necu uzeti Gigabyte graficku...
MACHINE Verovatno hladan lem 18.08.2007. 16:33 #25735

broj poruka: 5710
Pokusaj je tada kada ne pali ugrejati celu grafiku fenom (siroka mlaznica koja duva), dakle ugrej PCB, chipove, GPU...pa upali...zatim istestiraj VRAM i GPU alatima BIT 5.x, 3Dmark, artifact tester...

- R a v e n L o r d -

andrejnp Pa gledaj ona hoce da upali ali iz svakog 10 put ili 20>>>> 18.08.2007. 21:43 #25753

broj poruka: 486

Probao sam testove i igrice sve radi ok ne zaglavljuje !!!!!!! Samo je probelm dok komp sa njom upali. kad stinem na rpekidac desav se sledec da se plae i gase ventilatori vaki 5 sekundii malo pomerim grafikcu ili samo pritisnem na nju on nekad upali a neakd ne nekad upali sam od sebe be ikakvog pomeranja ili vadjenja grafike iz racuanra!!!!!!!!!!!

Petar89 ... 19.08.2007. 14:29 #25764

broj poruka: 423
mislim da ti je neki kontakt na karti zeznut nesto je osteceno 100%

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs