Otisao sam kod drugara da mu pricuvam gajbu dok se ne vrati sa mora i zatekao na njegovom kompu sveze kupljen volan.Navukao sam se ko malo dete,vozio Test Drive po ceo dan, kad jedno jutro upalim komp i otkrijem neverovatan problem : VOLAN VIBRIRA NA SVAKI DODIR ( OKRETANJE, PRITISKANJE PAPUCICA I DUGMICA)!!! Sve se ovo desava a da nisam ni usao u igru!!! Volan je Trust Predator,ocigledno kineski shit od tridesetak evrica i naravno nema force feedback, ali se ponasa kao da ga ima!!! Ako imate neku ideju ( ja kontam da je zakazala cuvena kineska tehnologija) pomozite molim vas, ne znam sta da kazem coveku kad se vrati s mora, a SIGURAN SAM DA JA NISTA NISAM SKRIVIO... Hvala svima unapred
Iskljuci volan iz kompa! Garantovano nece vibrirati!
Ko zna sta moze da bude? Izbrisi drajvere, pa ih ponovo instaliraj. Mozda to pomogne. Samo...nije mi jasno kako vibrira ako nema forcefeedback? Da se ti ne treses od straha zbog prebrze voznje?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.