Kupio sam monitor iz naslova teme za 16.690,00 din. Prvi utisci su veoma dobri i pozitivni. Jednostavna montaza na postolje. Jednostavan meni. Lepa slika i prikaz boja cak i bez detaljnog podesavanja a o uglovima gledanja da ne pricam. Zvucnici nisu bog zna sta ali mogu da posluze. Probao sam par igrica (WoT i PES 2013) i nisam primetio nikakav `ghosting`. Ovih dana cu se malo vise pozabaviti igrama drugih zanrova pa cu izvestiti kako se ponasa. Jednom recju za sada sam veoma zadovoljan. Nakon silnog dvoumljenja-troumljenja ipak sam se odlucio za 23`. Za relativno malu razliku u ceni u odnosu na 21,5` ipak pruza vecu dijagonalu. Kao jedinu manu bih mogao navesti nedostatak DVI kabla i pored silnih kablova koji dolaze u paketu sa monitorom.
Lepa kupovina i nek te sluzi u zdravlju. Fin je to monitor i dobro je da si isao na 23 imesto na 21.5 jer je jako mala cenovna razlika.
Inace dvi kabal nikad ne dobijas za monitor od bilo koje firme da uzmes ili prozivodjaca, tek za one recimo skuplje, tu MOZDA i dobijes, takva im politika, nisi ostecen.
Lep je monitor, jedino mi se ne sviđa široko postolje, ali to je stvar ukusa. Od kad se to ne dobija Dvi kabl? Ja sam dobio uz stari Samsung a i sada uz Dell. Go*na jedna, taj kabl njih košta tipa 10 din!
Ja sam ga isto pazario pre nekih mesec dana samo sto je bio na akciji za 14999, za te pare tada nije bilo nista bolje. Inace panel je LG-jev AH-IPS, isti takav ide u par LG i Dell modela, ima hdmi kabl u pakovanju tako da dvi i nije potreban. Na nekom ukrajinskom sajtu sam nasao podesavanje za kalibraciju R:99, G:98 i B:97, kontrast na 70 i osvetljenje na oko 25 (ne mogu tacno da se setim za osvetljenje, mislim da je bilo i manje al meni ovako prija). http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1075997
Ja sam ga koristio 3 meseca i bio sam prezadovoljan...nisam mu nasao ni jednu manu!Pa i siroko postolje uzivo izgleda odlicno,jedino tach tasteri za podesavanja su valo zavuceni i to bi mozda mogla da bude jedina mana ma da se ne koriste cesto!Ja sam ga kupio isto za 14999 za bozic,za te pare ne da nema bolje nego je.e mamu i znacajno skupljim monitorima! Dugo da te sluzi! GROUNDING VISION 7 HDMI 37inc CPU:AMD Phenom II B55 x4 3.8GHz MB:ASRock 870 extreme 3 RAM:4GB DDR3 1600MHz OCZ Platinum GPU:MSI GTX460 1GB DDR5 256bit OC HDD:WD 160GB SataII LC Power 600H-12 CM Elite 322
Evo par dana sam pikao razne igre (CoD MW3, BF3, AC Revelations i dr.) i mogu reci da sam prezadovoljan. Nisam primetio nikakav `ghosting`. Mislim da su ove igre koje sam naveo pravo merilo za to. Zvuk sa zvucnika je sasvim solidan. Nedostatak DVI kabla sam brzo preboleo. Jes` da ga nisam kupio po ceni od 15.000,00 din. ali ni ova kuju sam dao nije puno visoka. U ovom trenutku to je najpovoljnije sto sam uspeo da pronadjem. Hvala na lepim zeljama i cujemo se.
Ma kakvi analogno. Nego do sada sam na drugim monitorima koristio DVI kabal pa sam zato i rekao da sam ga brzo preboleo. Naravno HDMI, mada sam isprobao i VGA, cisto radi poredjenja.
Evo ima 15-20 dana oda kako sam uzeo ovaj monitor i prezadovoljan sam njime ali nikako da ga podesim kako treba kada je prikljucen HDMI kablom. Tacnije imam osecaj kao da je slika malo `mutna` a to je posebno izrazeno kada su na desktopu tekstovi-slova. Jednostavno nemaju ostrinu. Mozda neko ima iskustva ili zna kako da ga podesim da bi sve bilo normalno. Hvala u napred.
:: Evo ima 15-20 dana oda kako sam uzeo ovaj monitor i prezadovoljan sam njime ali nikako da ga podesim kako treba kada je prikljucen HDMI kablom. Tacnije imam osecaj kao da je slika malo `mutna` a to je posebno izrazeno kada su na desktopu tekstovi-slova. Jednostavno nemaju ostrinu. Mozda neko ima iskustva ili zna kako da ga podesim da bi sve bilo normalno :: Hvala u napred :: :: ::
Da ne cekam na odgovor. U slucaju da jeste imas dve stvari koje moras da uradis, mozda jednu od te dve nemas. Prvo, na monitoru podesi HDMI - PC, a ne HDMI - AV. Drugo, stavi slajder od overscan, u ATi control panelu, na 0.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.