da li je neko imao problem sa ovim driverima posto sam morao da ih deinstaliram i vratim 314.22. Sa novim beta driverima mi je sistem trokirao, kursor nestajao i menjao velicinu i boje, dok su igre radile 50% gore i svakih 5-6 sekundi imale 5-6 sekundi pauze? Grafika je Asus 560ti DCU II (inace veoma osetljiva na beta drivere)
samo procitaj sta si napisao. sam si resio problem. probao betu, ne radi lepo, vratio stari, cekas finalni, vec znas da ti je kartica osetljiva na beta(ma sta ovo znacilo). sta je problem? .)
pitam da li jos neko ima problem sa ovim driverom, zato sto do sada nisam imao problem sa bilo kojim driverom koji se ovoliko drasticno manifestuje. Ti ocigledno nisi ukapirao sta sam napisao - ja nisam trazio resenje problema vec se pitao da li se desava samo meni ili jos nekome.
:: da li je neko imao problem sa ovim driverima posto sam morao da ih deinstaliram i vratim 314.22. Sa novim beta driverima mi je sistem trokirao, kursor nestajao i menjao velicinu i boje, dok su igre radile 50% gore i svakih 5-6 sekundi imale 5-6 sekundi pauze :: Grafika je Asus 560ti DCU II (inace veoma osetljiva na beta drivere) ::
Hm...Osetljiva na beta drahver...
Ja imam ASUS DCU2 gtx580 i UGLAVNOM sam drzao beta drajvere, vec po navici skidam poslednji beta drajver - sa rezervom da se vratim na stabilnu verziju, ako krene da luduje. Od igara imam svasta - od MineCrafta do BF3
Beta su zapravo test drajveri i nekima mogu da stvore probleme... Meni su uvek radili 100% i nikad nisam morao da vracam stari drajver zbog nestabilnosti - mada koliko masina(ljudi), toliko cudi...
320.0 koristim od kako je izasao i nemam nikakav problem - Win8 64bit...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.