Pozdrav svima na forumu.Ovako,uzeo sam komp pre mesec dana (Gigabyte 965P-ds3p,rev3.3 , IntelC2D6420 , 2x1GB Geil PC8000 , Zotac 7900GS , Seagate 250gb,16mb,7200rpm , Blueberry450W , LG194WT. Sve radi odlicno,procesor drzi temperaturu do 40C,ali zato graficka radi od 60-63C,u standardnom rezimu i samo pri radu Windowsa i ni jedne druge aplikacije.karticu nisam clockovao.Mene zanima da li su ovo normalne vrednosti za graficku kartu???pozzz
slazem se, do 80 stepeni je ok za graficku, toliko se greje x1950xtx pri igranju igara...
ja imam gigabyte 7900gt i malo me je nervirao onaj smesni kuler na njoj, jer sam se iskreno malo plasio da je klokujem, pa sam stavio pasivnu cool vivu z1 i na njoj jednu osmicu, sad mi temperatura ne prelazi 48 stepeni dok igram oblivion a kartica je klokovana na 550/1450, mozda moze jos, nemam vremena sad da se zezam i da je testiram, ovo je neki ok klok za svaki dan.... u windowsu je 42-43 stepena
tako da, ako hoces da sredis malo temperaturu kartice, slobodno kupi cooler master coolviva z1, za 1400 dinara to je odlican kuler sa 2 heat pipe-a i potpuno je pasivan, lepo ce da hladi neklokovanu karticu... a ako hoces da je klokujes, lepo dodas jednu osmicu i uzivas...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.