Kupio bih leadtekovu graficku karticu koliko vidim vecina je hvali ovde na forumu sam me josh zanima da li ce raditi na sledecem kompu:850mhz duron procesor i 256 rama 60gb hard itd...Kartica mi ne treba za snimanje ili kojekakve druge opcije cisto gledanje tv-a me interesuje jedino mi je zato potrebna.pozz
Meni na AMD K7 800Mhz, 512MB PC-133, 40GB 7200, 3dfx Voodoo5 5500, Pinnacle PCTV radi bez gapova sa svim ukljucenim filterima i na max. rezoluciji u ChrisTV koji peglaju sliku do vrhunca, uz odredjena labava podesavanja cak i snima...predpostavljam da imas neku AGP 4x grafiku...
Koji god, ali je Pinnacle skuplji a nudi isto u srednjoj klasi. Sto se vise klase tice tu je vec druga stvar i onaj je Miro bolji izbor.Leadtek WinFast TV2000XP Expert je odlicna karta, pa i RM, Global...imas ih od 30-60e
- R a v e n L o r d -
:: thx guyz nego lidtek da uzmem ili pinacle?da imam mx 440 grafick :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.